Странице

Странице

понедељак, 9. јул 2018.

Ruffled Off The Shoulder Sun Dress

Ćao, dragi moji!
Danas za vas imam modni tekst u kojem ću vam pokazati jednu prelepu haljinu koja mi je nedavno stigla sa sajta Zaful. Želela sam da je poručim još pre par meseci, ali je bila rasprodata i bilo mi je jako žao, jer mi se baš dopala. Međutim, ponovo se pojavila na sajtu i odmah sam je poručila.
 Radi se o jednoj prelepoj, pravoj letnjoj haljini. Haljina je skroz u mom fazonu, idealna za tople leptnje dane. Materijal je divan, lagan, lepršav i ispod ima podstavu, tako da se ne providi. Haljina je u boho stilu, ima divne karnere i spektar boja. Sva je šarena, opet ne preterano i sve te boje čine je savršenom za leto. Jako lako se kombinuje. Konkretno, u ovom tekstu ja sam je iskombinovala sa starkama, ali vi ne morate tako. Možete je oblačiti i na sandale,a i na papuče.  Nisam mogla da se odlučim koje fotografije da vam pokažem, pa sam ubacila sve, tako da se nadam da će vam se dopasti. Ukoliko tražite letnju haljinu u kojoj će vam biti pre svega udobno, a pored toga želite da i ona lepo izgleda, ovo je moja preporuka.

                                                           Ruffled Off The Shoulder Sun Dress



 Hi, my dear!Today, for you, I have a fashion text where I will show you a beautiful dress that has recently arrived from the Zaful website. I wanted to say it a few months ago, but it was sold out and I was very sorry, because I really liked it. However, she again appeared on the site and immediately I ordered her.
 
It's about a beautiful, real summer dress. The dress is completely in my stage, ideal for the warmth of the day. The material is beautiful, light, fluffy and below has a lining, so it is not provided. The dress is in boho style, it has beautiful carnets and a color spectrum. It's all colorful, not overdoing again and all these colors make it perfect for the year. It's very easy to combine. In particular, in this text I combined it with the old things, but you do not have to. You can also dress on sandals and slippers. I could not decide which photos to show you, so I put everything in, so I hope you'll like it. If you are looking for a summer dress in which you will be most comfortable, and in addition you want her to look nice, this is my recommendation.







2 коментара:

  1. Predivna haljina, prava letnja :) super ti stoji <3 i ti, kao i ja nosis haljine sa starkama. :D obozavam ih i nosim ih redovno sa svim mogucim haljinama :)

    ОдговориИзбриши
  2. Haljina je preslatka!

    Pratim te, i nadam se da ćeš uzvratiti! :)

    https://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши