Странице

Странице

петак, 24. август 2018.

Long dresses, yes or no? | Outfit post

Duge haljine su već duži niz godina apsolutni favorit tokom letnjih dana. Međutim, meni je jako dugo trebalo da se odlučim na kupovinu jedne duge haljine. Prvenstveno, jer sam niska i uvek sam bila u uverenju da duge haljine ne stoje niskim devojkama, ali tu sam grešila. Duge haljine mogu i te kako da lepo izgledaju na niskim devojkama, samo je potrebno izabrati pravi model. Kada sam htela da kupim jednu dugu haljinu, odlučila sam se za Dreslilly sajt iz razloga što imaju jako veliki izbor dugih haljina i nisam pogrešila.

                                                 Ruffle Insert Off The Shoulder Maxi Dress

Odlučila sam se za haljinu sa karnerima koji se spuštaju na ramena. Ovakvi modeli haljina su mi must have tokom leta i obožavam da ih nosim. Haljina je duga do poda, ali sa strana ima dva izreza. Strukirana je i lepo pada. Model je zaista jako lep, ali mi je zamerka samo materijal koji je poliester. Mislim da bi bila još lepša, kada bi materijal bio drugačiji. Mada, ni to nije velika zamerka, jer sam je ovog leta često nosila. Najčešće sam je kombinovala sa strakama, ali mislim da bi super išla i na neke sandale.


 Long dresses have been an absolute favorite for many years now. However, it took me a long time to decide to buy a long dress. Primarily because I was low and always I was convinced that long dresses did not stand for low girls, but I was wrong here. Long dresses can also make you look beautiful on low girls, just need to choose the right model. When I wanted to buy a long dress, I decided to Dreslilly site because they had a very large selection of long dresses and I did not make mistakes. Long dresses have been an absolute favorite for years. However, it took me a long time to decide to buy a long dress. Primarily because I was low and always I was convinced that long dresses did not stand for low girls, but I was wrong here. Long dresses can also make you look beautiful on low girls, just need to choose the right model. When I wanted to buy a long dress, I decided to Dreslilly site because they had a very large selection of long dresses and I did not make a mistake.


Da li vi nosite duge haljine?

Нема коментара:

Постави коментар