Странице

Странице

уторак, 16. август 2022.

Upoznajte parfem koji ćete voleti - Opal by Cosmetics Lab

U nekom od prethodnih tekstova spomenula sam vam domaći, srpski brend pod nazivom Cosmetics Lab koji se bavi proizvodnjom originalnih parfema. Još tada, taj tekst naišao je na ogromnu čitanost, rekla bih sa punim razlogom. Naime, brendova poput njih na našem tržištu je izuzetno malo, jer skoro pa nigde nisam naišla na kreativnost, originalnost i pristupačnost kao kod njih. Uz to moram dodati i činjenicu da se radi o inovativnom domaćem brendu koji daje mogućnost kreiranja sopstvenog parfema, sarađuje i stvara parfeme sa mnogim poznatim ličnostima sa naše scene i konstantno teži da svaki novi parfem koji predstavi bude bolji od prethodnog. U tome su i veoma uspešni, jer svaki parfem koji kreiraju je apsolutni pogodak. Moram reći da je tako bilo i ovoga puta kada su izbacili novi, ženski parfem koji nosi naziv Opal.
Naime, Opal je parfem koji ćete, verujte mi na reč, voleti. Parfem koji svojim mirisnim notama privlači, traje i čini da se osećamo ženstveno i zavodljivo.

Opal by Cosmetics Lab je parfem koji dolazi spakovan u beby roze kutiju. Na prvi pogled sama kutija izgleda jako lepo i skroz prikladno za poklon dragoj ženskoj osobi. Unutar kutije krije se parfem spakovan u slaklenu bočicu od 34ml. Sama bočica je u isto vreme jednostavna i elegantna. Rekla bih, sofisticirana.


No, ono što se nalazi unutar same bočice jeste upravo ono što me je kupilo na samom startu.
Naime, Opal je jedan od parfema koji obiluje divnim mirisnim notama.

Gornje note: Mandarina, Bergamot, Jasmin, Zelena Mandarina, Kruška
Srednja nota: Turska Ruža, Ljiljan, Belo Cveće
Bazna nota: Pačuli, Vanila, Tonka, Maslina, Kašmir

Ovaj savršne spoj rezultirao je parfemom koji svojim mirisom podseća na jako skupe parfeme, a zapravo košta svega 1020din.

Definitivno se svrstava u kategoriju pristupačnih, da ne kažem jeftinih parfema, jer za mali novac dobijamo parfem za koji će nas svaki put kada ga nanesemo neko pitati na šta to mirišimo.
Što se tiče same trajnosti, Opal spada u kategoriju trajnijih parfema, odnosno jedan je od parfema koji traje po nekoliko sati, pa čak skoro i od jutra do mraka nećemo morati da ga obnavljamo.


Kao krajnji zaključak moram da kažem da je Opal parfem koji vredi daleko više od cene koja stoji pored njega i parfem koji može slobodno da stane rame uz rame sa parfemima svetskih brendova u mirisnom svetu.

Mislim da je Cosmetics Lab sa ovim parfemom napravio odličan posao, jer je definitivno jedan od onih parfema koje moramo posedovati. Ni malo nije napadan, težak i zagušljiv, naprotiv stapa se sa kožom i jako je privlačan i ženstven. Mislim da na veoma pozitivan način čini da budemo zapažene i primećene gde god da se pojavimo.


Opal by Cosmetics Lab parfem, kao i druge njihove parfeme možete poručiti preko njihovog web shopa ili kupiti u nekoj od radnji u kojima se prodaju. Spisak radnji možete pronaći na njihovom sajtu ili na zvaničnoj instagram stranici, u hajlajtu lokacije.
Pored toga, njihove toaletne vode od 54ml može pronaći i u DM drogeriji. U DM drogeriji dostupne su ukupno 4 toaletne vode i to dve muške i dve ženske.
Muške toaletne vode koje možete kupiti u DM drogeriji su:
-Respect for Man, 54 ml
-Just Respect for Man, 54 ml
Dok su ženske:
-Respect for woman, 54 ml
-Just respect for woman, 54 ml

Uskoro možemo očekivati još mirisnih noviteta, a do tada ako volite sladunjave note, vanilu, krušku onda je Opal parfem koji će vrlo brzo zameniti sve one koje ste do sada koristili. 

2 коментара:

  1. Mnogo volim parfeme, te mi je zato ovaj post bio mnogo interesantan. Parfem mi djeluje odlično, a ono što mi se najviše sviđa je što se miris dugo zadržava, jer mi je to najvažnije pri kupovini parfema. Hvala na preporuci. 🤗

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши