Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 19. март 2023.

Anti Age nega uz Sting of Beauty

 Pre par meseci pisala sam tekst na temu anti age nege, odnosno kada je idealno vreme da u svoju rutinu nege ubacimo proizvode koji će sačuvati mladolik izgled naše kože i odložiti pojavu prvih borica na našem licu. Tom prilikom spomenula sam vam jednu prirodnu anti age kremu koja u sebi sadrži sastojke koji su opšte poznati pod nazivom prirodan botoks. Radi se o Sting of Beauty anti age kremi sa pčelinjim otrovom, prirodnoj kremi koja snagom prirodnih sastojaka pruža anti age negu.

No, sada je ova superiorna krema koja ima zaista fantastična delovanja dobila pojačanje u vidu tonika i vitamina D, dva proizvoda koji će pojačati samo delovanje kreme i učiniti da naše lice izgleda zdravo, sveže i zategnuto.

Proizvođači brenda Sting of Beauty prepoznali su naše potrebe nege kako spolja tako i iznutra i pored kreme, u svoj asortiman uvrstili su tonik kao proizvod za čišćenje i osvežavanje kože, ali i vitamin D3 kao preparat koji će iznutra biti podrška zdravlju naše kože, jer nije dovoljna samo nega spolja, već i iznutra, te mi je drago da na jednom mestu imamo sve što nam je potrebno. Smatram da ova tri proizvoda predstavljaju apsolutno pogodnu družinu koja će biti primer zdrave anti age nege sa izuzetnim rezultatima, pa hajde da vidimo i zbog čega to mislim, odnosno koje su njihove karakteristike:

Sting of Beauty tonik za lice jeste preparat sa izuzetnim sastavom, tako da ovde možemo pronaći prirodnu mešavinu hidrolata smilja i bezalkoholnog rastvora propolisa. Kao što već znamo, smilje je od davnina opšte poznato po svojim sposobnostima i ubraja se u jedne od glavnih sastojaka kada je reč o proizvodima za zatezanje kože, eliminaciju bora i očuvanje mladalačkog izgleda. Ako mu dodamo i propolis imaćemo proizvod koji ima i snažan regenerativan i protivupalan efekat.

Sting of Beauty tonik za lice dolazi u pakovanju od 100ml. Samo pakovanje je izrađeno od tamnog stakla, čime je sačuvana stabilnost proizvoda. Ima i prskalicu koja olakšava samo korišćenje proizvoda, jer smatram da su tonici sa prskalicom daleko praktičniji za korišćenje. 

Kada pričamo o njegovom delovanju, ovaj prirodan tonik je jedan višenamenski proizvod, pa je idealan izbor nakon čišćenja kože, jer povećava hidrataciju i doprinosi uravnotežavanju ph vrednosti kože. Na kožu deluje i umirujuće, te pomaže da crvenilo i sve iritacije što pre nestanu. Divan je i kao proizvod za osvežavanje kože lica, posebno u toplom periodu, jer deluje regenerativnu smanjujući otoke, kao i opekotine od sunca. Zbog svog prirodnog sastava pogodan je za sve tipove kože, pa pored eliminacije bora idealan je izbor i za negu kože koja je sklona aknama i bubuljicama, jer pomaže da same akne što pre prođu. Možete ga samo naprskati na kožu ili naneti uz pomoć tufera. Pored aktivne nege i proizvoda za osvežavanje Sting of Beauty tonik za lice možete koristiti i kod problema sa tamnim i natečenim podočnjacima, samo je potrebno tonik naneti na tufer, a zatim prekriti oko. Nakon 10 minuta uklonite tufer, a efekat smanjenja otoka biće i više nego primetan. Redovnom upotrebom taman pigment podočnjaka biće u potpunosti uklonjen. 

 Nakon upotrebe tonika koristi se Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom koja je savršen predstavnik anti age proizvoda koji savršeno radi svoj posao. Zahvaljujući svom jedinstvenom i proverenom sastavu ima ogroman učinak kada je zatezanje kože i eliminacija bora u pitanju.

  

U njenom sastavu pronaćićemo pčelinji otrov kao glavni sastojak, zatim eterična ulja jajobe i kantariona, vitamin E, organski propolis, organski med, kao i pčelinji vosak. Čitav ovaj sprektar sastojaka čini da Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom bude efikasan i delotvoran preparat. Nanosi se ujutru i uveče, a zahvaljujući izuzetno laganoj teksturi veoma brzo se apsorbuje u kožu ostavljajući je mekom i nežnom. Prilikom nanošenja ima tendenciju da se oseti blago peckanje i zatezanje što je znak da pčelinji otrov deluje. Nemojte da vas to uplaši i navede da pomislite da krema ne odgovara vašoj koži, jer je to samo efekat i delovanje aktivnih sastojaka u njenom sastavu. Već nakon prvog korišćenja javljaju se prvi znaci da krema deluje, a daljom primenom su sve više prisutniji. Koža je jedrija, čvršća i zategnutija, bore su manje izražene. Na dodir je mekana i nežna, a lice dobija zdrav i svež izgled. Pored toga, Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom doprinosi hidrataciji, ishrani i regeneraciji kože čime potvrđuje da je pogodna za suvu kožu kao što je moja, ali i za normalnu, kao i masnu kožu kojoj je potrebna regeneracija i saniranje ožiljaka od akni i bubuljica. U kombinaciji sa prethodno spomenutim tonikom čini idealnu kombinaciju sa negu kože koja zajedničkom sinergijom čini negu kože sa i više nego moćnim delovanjem.

Kada sam vam prvi put pisala o Sting of beauty kremi sa pčelinjim otrovom tada je prilikom kupovine bila akcija da se na poklon dobija vitamin D3, ali sada su u svoju redovnu ponudu uvrstili ovaj sjajan vitamin. Naime, vitamin D3 je izuzetno važan vitamin čiji nedostatak je neophodno nadomestiti. Njegovim nedostatkom možemo ozbiljno narušiti naš odbrambeni sistem i biti podložni virusima i infekcijama.

 Sting of beauty vitamin D3 sadrži 2000 IU vitamina D3 u jednoj tableti. Njegovom upotrebom doprinosim pravilnom razvoju i mineralizaciji kostiju i normalnoj funkciji imunog sistema i mišića. Koristi se 1 tableta dnevno, te je ovo pakovanje dovoljno za 2 meseca, jer imamo ukupno 60 tableta. Može se kupiti samostalno, a može u setu sa kremom i tonikom, ili pojedinačno u setu samo sa kremom ili samo sa tonikom.

Sva tri proizvoda dostupna su za poručivanje putem zvaničnog Sting of Beauty sajta. Redovna cena kreme je 1500din, dok je tonik 750din, ali trenutno je aktivna akcija gde kupovinom kreme i tonika na poklon dobijate vitamin D3 i to sve za samo 2000din. Mislim da je ova akcija zaista sjajna i vredna korišćenja, jer ove izuzetne proizvode dobijamo po sniženim cenama i plus na poklon vitamin D3. Savršeno, zar ne?

Нема коментара:

Постави коментар