Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 31. март 2023.

Claviro depilator - put do glatke kože bez neželjenih dlačica za manje od 5 minuta

Neželjene dlačice - jedan od najčešćih stvari na ženskom telu koja mnogim damama zadaje veliku glavobolju, jer je put do njihovog uklanjanja često trnovit. Sama procedura efikasnog uklanjanja dlačica sa tela zna biti bolna i dugotrajna, jer je uklanjanje dlačica voskom proces koji je većini nas izuzetno neprijatan posebno ako imamo nizak prag bola, dok opet uklanjanje dlačica brijačem oduzima dosta vremena. Pored same neprijatnosti i neugodnosti, ove dve, da kažem metode uklanjanja dlačica nose sa sobom i druge neprijatne simptome poput upala, uraslih dlačica i pojave jagodičaste kože. 

Bilo kako bilo, dlačice je neophodno ukloniti, a na nama je da pronađemo način koji će nam sam taj proces olakšati i učiniti ga prijatnim. Shodno tome, kako bi nam svima olakšala potragu za idealnim načinom uklanjanja neželjenih dlačica sa tela u nastavku teksta predstavljam vam jedan uređaj uz pomoć koga ćemo za manje od 5 minuta imati lepu i glatku kožu. Radi se o Claviro depilatoru.


Claviro depilator je jedan mali, ali izuzetno moćan uređaj koji će nam pomoći da brzo i bezbolno uklonimo dlačice bilo da se radi o dlačicama na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima ili pak bikini zoni. Fukcioniše na principu trljanja kružnim pokretima dela tela zahvaćenog dlačicama i za manje od 5 minuta koža postaje meka i glatka.

Claviro depilator je jedan mali i kompaktan uređaj uz koji nam nisu potrebne baterije, punjači i kablovi koji su sastavni deo klasičnih depilatora. Mali je i zgodan tako da savršeno staje u svaki ženski neseser, te ga lagodno možemo poneti sa sobom na putovanje. Izrađen je od prilično čvrstog i rekla bih kvalitetnog materijala, kao i od superiornog stakla i čestica kristala i zahvaljujući svojoj vizuelnoj privlačnosti bio bi idealan poklon za svaku žensku osobu.

Ono po čemu se posebno ističe Claviro depilator u odnosu na druge slične modele jeste to što Claviro depilator koristi mikro nano-kristalnu tehnologiju koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masiramo kožu, što znači da masažom uz pomoć ovog izuzetnog uređaja uklanjamo dlačice. Nema bola, posekotina, iritacija, uraslih dlaka i jagodičaste kože već samo meka i glatka koža, a u prilog tome govori i činjenica da je sam depilator izuzetno gladak te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Upotreba Claviro depilatora je izuzetno laka, jer se koristi nakon tuširanja na suvoj ili vlažnoj koži. Zbog svog dizajna savršeno leži u ruci što omogućava korišćenje i u kadi, kao i u tuš kabini bez bojazni da će nam iskliznuti iz ruke. Važno je napomenuti da ovaj uređaj ne trebamo grubo i jako trljati gore dole po koži, već praviti nežne kružne pokrete nalik masažicama. Nakon uklanjanja potrebno je kožu isprati toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože, jer ovaj uređaj pored uklanjanja neželjenih dlaka vrši i eksfolijaciju. 

Pored izuzetno lake upotrebe, Claviro depilator se i lako održava, te je nakon korišćenja samo potrebno oprati ga toplom vodom i ostaviti da se osuši. Životni vek ili rok trajanja ovog višestruko korisnog uređaja je čak tri godine, što znači da je i više nego isplativ, jer ćemo uz pomoć njega uštedeti veoma puno novca koje bi ostavili u kozmetičkim salonima ili pak dali na brijače.


Apsolutno mogu da potvrdim da je ovaj mali aparatić spas kada je uklanjanje dlaka u pitanju. Veoma brzo postaje svakoj dami najbolji prijatelj i čini da kaže zbogom neprijatnom uklanjanju dlačica. Bolan i neugodan proces uklanjanja dlaka postaje momenat uživanja i radnja koju izaziva prijatnost, a ne grč kao što je to do sada bilo. 

Ako i vi imate problem sa neželjenim dlakama i njihovim uklanjanjem preporučujem vam da obavezno isprobate ovaj fantastičan uređaj, posebno jer je sada na akciji, pa je idealno vreme za kupovinu. Naime, na njihovom zvaničnom sajtu u toku je akcija, te za svega 2390 din možete kupiti depilator sa čijim ćete rezultatima biti zapanjeni. Zbog toga, dozvolite sebi da uživate u procesu uklanjanja dlaka i da put do glatke kože ne bude trnovit, već lagan i ugodan i te sve zahvaljujući Claviro depilatoru.

Нема коментара:

Постави коментар