Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 14. март 2023.

Lavina kolekcija smilje i tamjan

 Pre nešto više od mesec dana čitali ste o Lavina kozmetici, blagodetima njenih preparata i svemu ostalom što čini ovaj izvanredan prirodan brend. Tom prilikom spomenula sam vam i kolekcije pomenutog kozmetičkog brenda Lavina, predstavila sam vam Aloja kolekciju, a u današnjem tekstu želim da se osvrnem na jednu elegantnu kolekciju, koja kako svojim izgledom, tako i sastavom privlači pažnju. Radi se o kolekciji smilje i tamjan kozmetičke kuće Lavina.

Kolekcija smilje i tamjan jeste kolekcija koju čine hidrolat, serum i krema koji u sastavu sadrže kao glavne sastojke smilje i tamjan. Smilje i tamjan su zaista dragoceni kada su njihova delovanja na našu kožu u pitanju i još od davnina zauzimaju važnu primenu u kozmetici. Naime, smilje je veoma dragocen sastojak jer ima veliki uticaj kada je učvršćivanje kože u pitanju, smanjivanje pojave sitnih linija i bora, kao i uklanjanje tamnih mrlja. Ako tome pridodamo i tamjan za koji se veruje da je prirodni lifting dobijamo spektar sastojaka koji daje i više nego fenomenalne rezultate kada je nega kože u pitanju. Kako se radi o vrlo efikasnim sastojcima, preparati koji ih u svom sastavu sadrže predstavljaju idealan izbor za sve koji žele da odlože starenje i sačuvaju mladolik izgled.

Lavina Smilje i tamjan hidrolat jeste prirodni tonik koji je dobijen destilacijom biljaka i predstavlja proizvod po kojem plutaju hiljade čestica-micela etarskog ulja smilja. Obogaćen je i terapeutskim etarskim uljem tamjana i vitaminom E.

 
 
Dolazi u jako lepom i elegantnom pakovanju crne boje sa zlatnim natpisom. Generalno, sva pakovanja iz ove kolekcije izgledaju luksuzno i idealno kao poklon osobi koja voli negu protkanu prirodnim sastojcima. Ima dozer u obliku spreja koji znatno olakšava samo korišćenje preparata, jer je ovaj hidrolat divan izbor za čišćenje i toniranje kože. Može se koristiti kao sastavni deo nege, jer divno hrani i neguje kožu, ali i doprinosi uklanjanju mrlja, kao i sprečavanju nastanka bora. Divan je izbor i tokom toplih letnjih dana kao osveženje, jer jako lepo hidrira lice. Moram i da napomenem da ima jako lep miris koji nije jak i napadan, čak veoma blag. Negde smo navikli da smilje ima tendenciju da u kozmetičkim proizvodima bude malo jačeg mirisa koji ne prija svima, ali to definitivno nije slučaj sa ovom linijom, jer je miris je i više nego prijatan.

Nakon hidrolata, ono što nam je svakako potrebno kao deo nege jeste serum za lice, a i njega imamo u ovoj kolekciji, samo što se ne radi o običnom, klasičnom serumu za lice, već serumu u roll formi. Radi se o dvofaznom serumu za lice koji dolazi u izuzetno luksuznoj kutiji tako da predstavlja savršen poklon za sve skin care ljubitelje.

 
Lavina Roll smilje serum za lice ima svega 10ml, ali sam utvrdila da intenzivnom upotrebom traje skoro dva meseca, a zahvaljujući svojoj formi izuzetno je prijatan za korišćenje. Nanosi se na prethodno očišćenu kožu lica i vrata i ima magično delovanje. Naime, Lavina Roll smilje serum za lice je sjajan saborac u sprečavanju starenja, jer poboljšava mikrocirkulaciju, kao i stvaranje kolagena. Idealan je izbor kao preparat za popravljanje tonusa kože, ali i za sprečavanje nastanka bora. Divno neguje kožu, ne ostavlja masan trag, iako se radi o dvofaznom preparatu, već se veoma brzo apsorbuje dozvoljavajući koži da uživa u blagodetima dragocene nege.

 I poslednji, ali ne i najmanje važan proizvod iz ove luksuzne kolekcije jeste Lavina Smilje i tamjan krema za lice. Radi se o višestruko efikasnoj kremi za lice koja ima snažna delovanja. U svom sastavu pored etarskih ulja smilja i tamjana, sadrži i maslinovo ulje. Ne sadrži vodu, već aloja gel i hidrolat smilja čime predstavlja preparat prepun aktivnih sastojaka.

Ne mogu a da ne spomenem pakovanje, koje definitivno izdvaja celu ovu kolekciju i u ovom slučaju kada je reč o kremi, imamo luksuzno, elegantno stakleno pakovanje. Zaista izgleda, da kažem, moćno i već na prvi pogled obećava da se radi o jednom kvalitetnom preparatu. Mislim da se definitivno izdvaja i da privlači pažnju u masi drugih krema za lice.
 

Što se tiče teksture, Lavina Smilje i tamjan krema za lice ima izuzetno laganu i nežnu teksturu. U kontaktu sa kožom prosto pline, te je stvarno savršeno koristiti je. Ako tome pridodamo i njen tarapeutski miris dobijamo uživanje za sva čula. 
Moram i da kažem da je ova krema 100% prirodna krema koja ne sadrži ni ijedan štetan sastojka. Znači isključivo priroda u službi lepote i nege. Idealan je izbor za negu svih tipova kože, jer je najpre hidratantna krema koja će ukloniti sve suve delove sa kože i smiriti iritacije, a zatim i krema koja ima moćna anti age svojstva i koja će nam pomoći da naša koža ima svež, mladolik izgled. Smatram da na njen učinak niko neće ostati ravnodušan i da je pravo blago u pakovanju.
 
 
 Ako pogledamo sve proizvode iz ove kolekcije, kao i njihov učinak smatram da iako svojim izgledom koji odiše "ozbiljnošću" , luksuzom i elegancijom predstavlja preparate pogodne za sve tipove kože. Bilo da vam je potrebna samo dodatna nega, hidratacija ili pak anti age nega, Lavina Smilje i tamjan je upravo ono što će vam pružiti maksimalne rezultate. Uz pomoć njih rezultati aktivne i prirodne nege su na dohvat ruke, jer se tajna zdrave, jedre i sjajne kože nalazi upravo u njima.

Cena Lavina Smilje i tamjan kolekcije je 5400din, što je odlična cena za ovako bogate i ručno pravljene proizvode. 
Ukoliko želite da se negujete preparatima koji imaju magiju u sebi, poručite ih putem Lavina zvaničnog sajta ili njihovog instagram profila. Obavezno pogledajte i ostatak asortimana, jer imaju za svakoga po nešto, kako za male, tako i za velike.  I što je najbitnije, svi proizvodi su apsolutno prirodni i bezbedni za korišćenje.

Нема коментара:

Постави коментар