Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 9. март 2023.

Lada kozmetika - Oaza prirodnog luksuza u kozmetičkim preparatima

Sastojci koji nam dolaze direktno iz prirode satkani su luksuzom koji radi u savršenoj sinergiji pružajući našoj koži idealnu negu. Ti prirodni sastojci u kozmetičkim preparatima mogu biti sjajni činioci savršene nege kakvu ni jedan konvencionalni sastojak ne može da priušti i zbog toga mi je jako drago da se sve više domaćih brendova okreće prirodi otkrivajući njene blagodeti.

Naime, priroda je neprikoslovena oaza darova koji samo čekaju da budu iskorišćeni, a to je prepoznala i gospođa Svetlana koja ih je munjevito pretočila u Lada kozmetiku

Lada kozmetika je brend koji nam dolazi iz Beograda i u svojoj ponudi ima proizvode koji poseduju izuzetne vrednosti  u vidu sjajnog sastava koji pruža izvanredne rezultate. Svaki proizvod je ručno rađen u maloj seriji kako bi bio svež i 100% efikasan.

U Lada asortimanu pronaćićemo preparate kako za negu kože lica, tako i za negu tela i ruku, te njihov asortiman čine:

  • Lada pena za čišćenje kože
  • Lada Anti Age krema
  • Lada Anti Age serum
  • Lada krema za telo
  • Lada krema za ruke

Lada pena za čišćenje kože je preparat koji je najnoviji u njihovoj ponudi kada pričamo o samom asortimanu preparata. Namenjen je najpre blagom, a zatim efikasnom čišćenju kože lica bez iritacija i svega onog što želimo da zaobiđemo kada je uklanjanje nečistoće sa kože u pitanju. Pogodna je za sve tipove kože, ali bih istakla da bi najviše prijala suvoj i osetljivoj koži koja je sklona crvenilu i hipersenzitivnosti.

Lada pena za čišćenje kože dolazi u veoma praktičnom pakovanju, te je svega jedna pumpica dovoljna kako bi efikasno očistili lice. Sama pena je izuzetno nežna i blaga, skoro ne primetnog mirisa. Veoma dobro uklanja nečistoće sa kože, pa čak i tragove šminke. Sasvim je dovoljna kao preparat za jutarnje čišćenje kože, dok pak za veče u kombinaciji sa nekim uljem čini dobitnu kombinaciju. Smatram da je jako dobar proizvod za čišćenje kože, jer je čista koža preduslov za zdrav i negovan izgled. Ako tome dodamo da je sasvim komotno mogu koristiti i osobe sa izuzetno osetljivom kožom dobijamo savršen preparat.

Kada smo kod negovanog izgleda, već kada pređemo 25-tu počnemo da razmišljamo o starenju kože i preparatima sa kojima ćemo to odložiti i sačuvati mladolikost, jer pojava bora može biti ublažena i odložena ako na vreme krenemo da koristimo odgovarajuće preparate. Jedni od takvih su i Lada Anti Age krema i Lada Anti Age serum za lice. Ova kombinacija čini idealne saborce kada je anti age nega u pitanju.

Lada kozmetika Anti Age serum za lice je prirodan serum koji obiluje izuzetnim sastojcima koji imaju izvrsne efekte na koži. Radi se o handmade serumu koji je napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka koji koži pružaju svu potrebnu negu.  U njegovom sastavu pronaćićemo najpre hijaluron, glicerin, vitamin E, ekstrakt algi kao i mnoge druge visoko efikasne sastojke.


Njegova prvashodna namena jeste dubinska hidratacija, zaglađivanje finih linija uz magičan anti age efekat. Sjajan izbor preparata za prirodnu negu koju će naša koža obožavati.

Lada Anti Age serum za lice ima divnu i laganu teksturu koja se jako brzo upija. Pored teksture ima i jako lep, prirodan miris. No, ono što ga posebno odlikuje jeste činjenica da je za celo lice potrebna izuzetno mala količina, svega par kapi ili jedna pipetica. Nakon nanošenja efekat hidratacije je odmah vidljiv, jer je koža mekana i nežna, bez osećaja suvoće i perutanja, te stičemo utisak da nam krema nije potrebna što je za moju ekstremno suvu kožu jako retko, ali kako bi produbili  njegovo dejstvo svakako preporučujem nanošenje kreme iz ove kolekcije.

 

 
Lada Anti Age krema je jedna prekrasna hranljiva anti age krema prepuna izuzetnih sastojaka koji imaju sjajan učinak na našu kožu u vidu hidratacije, regeneracije i ublažavanju bora na našem licu. 
 
    
 
Lada Anti Age krema je 100% prirodna krema koja ne sadrži ni ijedan štetan sastojak. Znači, bez hemikalija i konzervanasa koji loše mogu uticati na izgled i stanje naše kože  što znači da se u njoj nalazi isključivo čista priroda. Satkana je od pažljivo biranih sastojaka i predstavlja pravi luksuz u bočici.
 
 
 
Pored jako lepog pakovanja ono što svakako na prvu veoma privlači pažnju jeste sama boja i tekstura ove kreme. Lada Anti Age krema ima divnu žutu teksturu koja na prvi mah deluje masno, teško i gusto, ali nije ni blizu takva kada je dodirnete i nanesete na kožu. Naime, sama tekstura je veoma prijatna i mazna, te se veoma lako razmazuje i apsorbuje ostavljajući kožu divno mekom i nežnom. Pored toga, koža je svežija, odmornija, nahranjena, ali i elastičnija što doprinosi ublažavanju već postojećih borica, ali i smanjenju mogućnosti nastanka novih. Smatram i da je idealna za svakodnevnu negu bilo kog starosnog doba i tipa kože, jer ima sjajne efekte koje će rezultirati idealnom negom bilo da vam treba anti age nega, hidratacija ili regeneracija Lada Anti Age krema je odličan izbor.

Pored izuzetnih preparata za negu kože lica, Lada kozmetika ima i dva sjajna preparata za negu kože tela, odnosno kremu za telo i kremu za ruke. Oba proizvoda imaju superiorne efekte, jer pružaju maksimalnu negu kada je naša koža u pitanju, ali ja ću najpre početi sa Lada kremom za ruke koja me je kupila na prvo mazanje, jer sam imala priliku da je probam dok još nije izašla u prodaju i znala sam da će biti proizvod koji će svi obožavati i koji će zameniti sve kreme za ruke koje smo do tada koristili.
 
 
Naime počev od te singerije sastojaka koje sadrži, pa do razumevanja naših potreba ne može a da ne rezultira preparatom koji će učiniti pravo čudo kada su naše ruke u pitanju. Veliki plus joj je i što je prirodna, ali i to što spada u kreme koje se izuzetno brzo upijaju.

Pored toga, radi se o kremi koja ima najdivniji teksturu. Mislim da je ovo najnežnija krema za ruke koju sam do sada probala. Radi se o kremastoj i pufnastoj teksturi koja dosta podseća na teksturu njene kreme za telo. No, i pored činjenice da je blage teksture, njen efekat je skroz drugačiji, jer ova krema ima izuzetno snažnu moć regenracije i hidratacije, te bi odgovarala i veoma osetljivoj i oštećenoj koži ruku.
Mislim da je dobra za suvu kožu ruku koja upotrebom agresivnih sapuna ima tendeciju da se brzo isušuje, ali i za nas čije ruke postanu izuzetno suve sa dolaskom hladnijeg vremena i delovanjem spoljašnjeg uticaja. Uz to smatram da je sjajan izbor za sve koji žele da svoje ruke neguju proizvodima koji su tu da održe našu kožu ruku zdravu i negovanu, ali i vizuelno lepu.
 
Kao što Lada krema za ruke superiorno neguje kožu naših ruku, tako i Lada krema za telo neguje kožu našeg tela. Prekrasna, 100% prirodna krema koja zadovoljava potrebe i najzahtevnije, odnosno najsuvlje kože.
 
Spakovana je u veliko pakovanje nalik kremama na našem tržištu, ali se veoma razlikuje od istih. U njenom sastavu pronaćićemo samo 100% prirodne sastojke koji zajedničkom singerijom rade u cilju negovane i lepe kože. Naime, Lada krema za telo ima divnu teksturu, izuzetno maznu i nežnu. Divno se razmazuje, koža je veoma brzo upija ostavljajući za sobom svilenkast trag. Sjajno hidrira i vlaži kožu dopuštajući da na prirodan način bude regenerisana i meka. Idealna je za veoma suvu kožu i za suve pečate, jer svega nakon par puta korišćenja suvoću i perutanje zamenjuje meka i gipka koža. Što se tiče mirisa, radi se o izuzetno blagom i nežnom puderastom mirisu. Smatram da bi negde odgovarao svima, jer nije jako i napadan, već decentan i prilično neutralan.

Sumirajući utiske nakon korišćenja svih Lada preparata došla sam do zaključka da mali brendovi i mali proizvođači poseduju izuzetne proizvode, jer ako uzmemo u obzir njihov trud i zalaganje da se, da kažem, probiju na tržište i ponude nešto novo i svoje zaslužuje naše spominjanje. Kvalitet i vrednosti sastojaka koji se nalaze u tim preparatima daleko je vredniji i efikasniji od komercijalne kozmetike, a pravi primer su upravo ovi proizvodi Lada kozmetike. Oaza prirodnog lukusuza u kozmetičkim preparatima je pravi sinonim za Lada kozmetiku, a u to ćete se uveriti već na prvi kontakt sa njima.
 
Sve Lada kozmetika preparate možete poručiti putem zvaničnog instagram profila ili facebook profila. Gospođa Svetlana koja stoji iza ovog brenda je veoma ljubazna i uvek dostupna da odgovori na sva naša pitanja i priskoči u pomoć pri odabiru odgovarajućeg preparata, pa je njena pomoć dragocena,  jer ne može svako stvarati prirodne preparate, već samo onaj koji poznaje prirodu i koji je istinski zaljubljen u njene čari.

Нема коментара:

Постави коментар