Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 30. јануар 2024.

Lip Pill - pune i jedre usne bez bockanja i filera

 Lepe i zavodljive usne su jedan od najlepših ženskih atributa. Slažemo se, zar ne, jer zapravo nema koga neće privući usne koje izgledaju sočno, privlačno i senzualno. 

No, pored toga dosta devojaka i žena nisu zadovoljne punoćom i izgledom svojih usana, jer smatraju da su tanke i da karmin na njima ne izgleda lepo. U tim momentima, one hrabrije ne retko se opredele na upotrebu estetske hirurgije, dok sve ostale koje se plaše igle i nisu pobornici filera pribegavaju alternativnim metodama koje ne daju ili pak daju jako male rezultate. 

Kada smo kod takozvanih caka za dobijanje punoće usana jedno vreme su izuzetno bili popularni lip plumperi ili sjajevi za usne koji prilikom nanošenja stvaraju osećaj peckanja koji doprinosi da naše usne dobiju preko željeni volumen. Na našem tržištu imamo jako veliki broj ovakvih preparata, ali uglavnom koji god da sam probala nije mi davao željene rezultate, sve dok nisam probala Lip Pill za koji mogu da kažem da je savršen izbor za pune i jedre usne bez odlaska plastičnom hirurgu.

Lip Pill, impozantni set proizvoda predstavlja set od dva sjaja za usne koje će devojke apsolutno obožavati. U setu dobijamo 2 sjaja za usne: dnevnog koji zapravo povećava usne i noćnog koji hidrira i neguje. Što znači da u ovom setu imamo sjaj uz koji ćemo imati volumen i sjaj koji će nam pomoći da nam usne budu negovane i gipke. Jedan nanosimo tokom dana, dok je drugi zadužen da preko noći usne dobiju svu neophodnu negu koja im je potrebna.

Lip Pill sjajevi su izuzetno mali, tako da bukvalno staju ne samo u neseser, već i u džep. Svaki sjaj ima po 5.5ml i aplikator koji omogućava lako i precizno nanošenje. Jako mi se sviđa njihova kompaktnost, jer uglavnom ovakav tip proizvoda ima pakovanje koji je nezgodno poneti sa sobom.

 
 
Lip Pill sjaj koji se nanosi tokom dana jeste sjaj uz koji će naše usne izgledati punije i sočnije. Ima izvanredan plumperi efekat, možda i najjači efekat tog peckanja i žarenja od svih proizvoda ovog tipa. Ni malo nije lepljiv, težak i jak na usnama, naprotiv jako je prijatan pa i pored tog, da kaže jako prisutnog žarenja. Odmah nakon nanošenja sjaj počinje da radi i efekat je vrlo brzo vidljiv. To peckanje je najviše prisutno po rubovima i ivicama usana, pa jako brzo dobijamo efekat volumena, odnosno efekat punih i crvenih usana. Činjenica da je ovo ipak sjaj, pored punih i crvenih usana imamo i taj providni odsjaj, pa sve zajedno vizuelno jako lepo izgleda. Prilikom prvog korišćenja ostala sam zapanjena njegovim delovanjem, jer složićemo se, malo koji proizvod može da postigne efekat "urađenih" usana, a ovde to imamo.
Što se tiče trajanja tog volumena, efekat traje nekoliko sati, ali svakako ga možemo naneti ponovi i produžiti trajanje.

Što se tiče Lip Pill sjaja koji je namenjen noćnoj upotrebi ili noćnoj nezi kod njega imamo nešto malo jaču i gušću teksturu, ne preterano gustu, ali u odnosu na sjaj koji koristimo tokom dana, razlika je svako primetna. Po mom mišljenju, to je i logično, jer je ipak ovaj sjaj zadužen da pruži negu i treba da bude jači. Ja ga uglavnom nanosim pred spavanje, tako mi i stoji na noćnom stočiću, pa ga na usnama ostavim preko noći da deluje. Jako dobro neguje, hrani i hidrira usne, pa i tokom ovih hladnih dana kada je našim usnama neophodna pojačana nega.

 
Lip Pill set sjajeva za usne predstavlja proizvode koji poseduju magično dejstvo, a u to se uveravamo već prilikom prvog korišćenja. Smatram da predstavljaju izvanrednu zamenu za bockanje i filere, a i činjenica da su kreirani od prirodnih sastojaka daje im dodatnu prednost. U njihovom sastavu nalaze se biljna ulja, đumbir i menta što doprinosi njihovoj delotvornosti.
Fantastični su kako za samostalnu upotrebu, tako i pre i posle šminkanja, jer verujte mi na reč, oduševljenje neći izostati, pa tako drage dame ukoliko patite zbog tankih usnana, uz ovaj set vašoj patnji je došao kraj. Uz ovaj set čeka vas izvanredan volumen i zdrav izgled usana.

Lip Pill, magičan set sjajeva možete poručiti putem njihovog zvaničnog sajta, gde je ovaj set trenutno na akciji. Pored web sajta, imaju i sjajan instagram profil na kome svakodnevno dele savete o korišćenju i nezi usana i gde pored toga možete videti i utiske drugih devojaka.

Pogledajte, poručite, probajte i obavezno mi javite da li ste i vi, kao i ja oduševljeni ovim vanserijskim sjajevima.

Нема коментара:

Постави коментар