Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 31. мај 2021.

Kućno izbeljivanje zuba uz The Hello Smile proizvode

Zdravo, dragi moji! Dobro došli u novi tekst! U današnjem tekstu želim da pričamo o zubima i njihovoj nezi. Svedoci smo brzog i užurbanog života, ali ne smemo da zanemarimo negu kako zuba, tako i ostalih delova tela. Svakodneva briga o zubima je jako važna, kao i redovna poseta stomatologu najmanje 2 puta godišnje. Lepi zubi su zdravi zubi, a prvo što primetimo na nekome je njegov osmeh i zubi, pa se treba truditi da taj osmeh bude što lepši. Pored klasičnih proizvoda za negu zuba, postoje i proizvodi koji nam mogu pomoći da izbelimo zube u kućnim uslovima. Takve proizvode nudi nam HelloSmile, a u nastavku saznaćete i njihove benefite.


Kompanija HelloSmile je do sada u svojoj ponudi imala samo olovke za izbeljivanje zuba, ali od nedavno svoju paletu proizvoda oplemenila je sa dva nova proizvoda, a to su: aparat za izbeljivanje zuba i aktivni ugalj.


Olovku za izbeljivanje zuba već sam koristila i sa vama podelila svoja iskustva, ali nije na odmet ponovo je spomenuti.
HelloSmile olovka za izbeljivanje zuba je proizvod uz koji je moguće na prirodan način izbeleti zube i to u kućnim uslovima.

HelloSmile olovka ima 2ml i pre prve upotrebe potrebno je olovku okrenuti na dole.
Olovka ima četkicu uz pomoć koje se aplicira na zube.Pre korišćenja, potrebno je odvrnuti olovku, odnosno čuti klik kako bi gel izašao.
Gel je potpuno providan i prilično gust.

Pre korišćenja potrebno je zube oprati. Nakon toga naneti gel na zube i držati usta 30 sekundi otvorenim. 
Nakon toga ne uzimati hranu i piće pola sata, a posle pola sata, zube isprati. Pri nanošenju na zube, gel u kontaktu sa zubima počinje da peni i na taj način izbeljuje naše zube. 
U ustima se oseća hlađenje, jer u sebi sadrži mentu.
Već nakon prvog korišćenja zubi su dosta belji i to je sve više vidljivije svakim novim korišćenjem. Ono što je još važno je i činjenica da je ovo izbeljivanje zuba bez peroksida i da korišćenjem ove olovke dobijate efekat kozmetičkog izbeljivanja zuba.
Cena HelloSmile olovke za izbeljivanje zuba je 2160din.

Novi proizvod koji se može koristiti uz olovku za izbeljivanje zuba je i aparat za izbeljivanje zuba. Ovaj aparat pod nazivom HelloSmile Pro aparta je brz i lak aparat za beljenje zuba. Aparat uz koji možete na jednostavan način izbeleti zube, što je najvažnije bezbolan je. Ovakve aparate viđala sam samo u kozmetičkim salonima koji su radili i beljenje zuba, a sada mi je na dohvat ruke.
HelloSmile Pro aparat dolazi u kartonskom pakovanju i uz njega dobija se usb punjač, kao i uputstvo za upotrebu. Samo pakovanje je jako lepo i elegantno, pa može biti idealan poklon dragoj osobi.

HelloSmile Pro aparat je veoma jednostavan za korišćenje. Na brz način, za samo 16 minuta beli zube. Pogodan je i za osetljive desni, jer uz njega nema bola i osetljivosti. Poseduje led tehnologiju, odnosno 16 led aktivatora koji bele zube. Pored beljenja zuba, ovaj aparat i jača zube. Ne sadrži  štetne sastojke, tako da se radi o potpuno prirodnom proizvodu. Aparat se pokreće dodirom na naznačeni znak i simboliše ga plavo svetlo. Koristi se 16 minuta, nakon čega se sam apart gasi. Nakon upotrebe, aparat je potrebno oprati vodom. Rok upotrebe, odnosno vreme korišćenja aparata je 12 meseci.
HelloSmile Pro aparat je veoma udoban za korišćenje, ne žulja i ne smeta, a dok belite zube možete nositi omiljenu masku za lice ili završavati kućne obaveze.
Moje iskustvo vezano za ovaj proizvod je veoma pozitivno i samo mogu da pohvalim Hello Smille Pro aparat. Već nakon prvog korišćenja videla sam veliku razliku u belini zuba i to mi je bio jasan znak da ovaj aparat radi pravi posao. I nakon više od mesec dana svakodnevnog korišćenja mogu da kažem da je ovaj aparat idealan za kućno beljenje zuba i da uz njega dobijate efekat kao beljenje zuba iz kozmetičkog salona.
Cena HelloSmile Pro aparata je 4800din.

Još jedan novi proizvod od HelloSmile je HelloSmile aktivni ugalj. Benefiti aktivnog ulja su od davnina poznati, a od skoro se koristi i u stomatologiji u ulozi aktivnog pomagača u beljenju zuba. Jako je dobar kod uklanjanja taloga i nečistoće na zubima, a pored toga aktivni ugalj sprečava pojavu karijesa.

HelloSmile aktivni ugalj dolazi u jako lepoj teglici od 17ml. Ima i zaštitni poklopac koji sprečava prosipanje samog proizvoda.
Koristi se svega 3min i daje neverovatan efekat. Njegova upotreba, kao i upotreba svih HelloSmile proizvoda je jako laka. Vlažnom četkicom je potrebno uroniti u proizvod, a zatim tapkanjem ukloniti višak. Zube istrljati sa njim 3 minuta, a zatim isprati kao da ste koristili klasičnu pastu za zube. Malo je messi posao, jer je sam ugalj crne boje, pa ima tendenciju na isprljate umivaonik, ali bez brige, jako lako se čisti. Nakon upotrebe bilo bi poželjno koristiti konac za zube kako bi se uklonio eventualan ostatak aktivnog uglja između zuba.


HelloSmile aktivni ugalj odlično mi je uklonio sve naslage sa zuba i ostavi čiste i glatke. Nisam primetila da mi je iritirao desni, iako su moje desni izuzetno osetljive, tako da slobodno svi mogu da ga koriste. Odličan je u funkciji izbeljivanja zuba i sa sigurnošću mogu da potvrdim da je HelloSmile odradio sjajan posao ubacivši ove proizvode u svoj asortiman. 
Cena HelloSmile aktivnog uglja je 2390din.
Kao neko ko ima genetski jako loše zube, ova tri HelloSmile proizvoda pomogla su mi da konačno budem zadovoljna svojim osmehom. Sada imam belje, jače i lepši zubi i to sve samo korišćenjem ovih proizvoda.


HelloSmile olovku, HelloSmile Pro aparat i HelloSmile aktivni ugalj možete kupiti pojedinačno, ali i i setu. Možete ih poručiti putem njihovog sajta, ali i ako imate neka dodatna pitanja ili nedoumice možete ih ovde kontaktirati.
Ono što je bitno je i činjenica da ukoliko ne budete zadovoljni rezultatima moguć je povrat novca, mada ja smatram da za tim neće biti potrebe, jer ovi proizvodi rade odličan posao.

Нема коментара:

Постави коментар