Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 18. мај 2021.

Addition kozmetika | Recenzija

Zdravo, dragi moji!
Za danas sam vam pripremila recenziju proizvoda Addition kozmetike
Addition kozmetika je mlad brend koji je relativno nov na našem tržištu, a pokazao se kao brend sa izuzetno dobrim proizvodima.
Njihovi proizvodi su prirodni, odnosno imaju najmanje 99% prirodnih sastojaka. Pored toga, odlikuje ih jako jednostavan i minimalistički dizajn proizvoda u kojem dominira crna boja. Uz to, proizvodi za telo spakovani su u plastična pakovanja, dok su proizvodi za lice smešteni u staklena.
Ja sam isprobala njihova tri proizvoda, dva za lice i jedan za telo i u ovom tekstu preneću vam svoje utiske.

Počeću najpre od proizvoda za lice, odnosno od micelarne vode.Svakodnevno čišćenje lica je jako važno i korak koji ne smemo da preskačemo u rutini nege.
Jako dugo nisam koristila micelarnu vodu, jer sam vremenom prešla na gelove za umivanje, ali nekad sam je stalno koristila. 

Addition micelarna voda je micelarna voda koja sadrži micele prirodnog porekla koje su dobijene spojem glukoze i derivata kokosovog ulja. Ne sadrži štetne sastojke poput alkohola koji isušuje kožu i parabena.


Addition micelarna voda dolazi u staklenom pakovanju od 100ml i njena cena je 300din. Ova micelarna voda namenjena je za svakodnevno korišćenje i za sve tipove kože. Pogodna je za čišćenje lica, kao i za uklanjanje šminke.
Ova micelarna voda ima jako blag, skoro pa neutralan miris i nema boju. Nanosi se na lice uz pomoć tufera i na taj način čisti kožu od prljavštine i viška sebuma. Jako lepo čisti kožu i uklanja šminku, a pri tome ne isušuje kožu i ne izaziva iritacije. Ova micelarna voda predstavlja dobru početnu bazu za sve ostale proizvode koji slede nakon čišćenja lica. Blaga je i nežna, pa bi odgovarala čak i osetljivoj koži.

Nakon čišćenja lica Addition micelarnom vodom, na lice nanosim tonik, zatim serum, a onda i njihovu kremu za lice.
Krema koju koristim je Addition hidratantna krema za osetljivu kožu. Ova krema je bogata mešavinom ulja macerat nevena i kamilice, kao i pantenolom i aloe verom. 

Addition hidratantna krema dolazi u staklenom pakovanju od 50ml sa rokom trajanja od 6 meseci, što je i razumljivo, jer se radi o kremi sa prirodnim sastojcima.
Ova krema, kao i micelarna voda, ima veoma blag i neutralan miris. Malo gušće je teksture, pa je samim tim idealna kao deo večernje nege. 

Krema je veoma hranljiva i pruža odličnu hidrataciju. Koža je odmah upija, a pri tom ostaje veoma mekana i nežna. Mojoj suvoj koži veoma prija. Od kada je koristim, crvenilo je prestalo, a nema ni neprijatnog zatezanja i suvih delova. Jako mi se dopada i veoma prijatno me je iznenadila. Mislim da bi svima sa suvom i osetljivom, ali i normalnom kožom bila odlična. Cena ove kreme je 1200din. Pored Hidratantne kreme, Addition kozmetika u svojoj ponudi ima i kreme za normalnu i masni kožu, kao i Anti age kremu za negu lica.

Pored proizvoda za negu lica, od Addition kozmetike probala sam i proizvod za negu tela. Radi se o njihovom Kašmir losioni za telo i slobodno mogu da kažem da se radi o jednom divnom proizvodu u kojem će naša koža uživati.


Kašmir losion za telo ima 200ml i pumpicu koja savršeno dozira proizvod i olakšava korišćenje. 


Ovaj losion ima divan miris koji nije jak, ali je veoma prijatan i dugo se zadržava na koži. 
Pored divnog mirisa, ovaj losion ima jako laganu teksturu i često me podseti na mleko za telo. Veoma lako se razmazuje i koža ga brzo upija. Nakon korišćenja Kašmir losiona za telo koža je veoma mekana i nežna na dodir. Često sam imala problem sa suvim pečatima, ali od kada ga koristim, više ih nema. 
Jako mi se sviđa ovaj losion i zaista uživam u njegovom korišćenju. Smatram da je jedan jako kvalitetan proizvod koji bih mogla svima da preporučim. Njegova cena je 1000din, a pored Kašmir losiona, Addition ima u svojoj ponudi i Pomorandža losion za telo, kao i Čokolada losion.


Mislim da je Addition kozmetika brend koji ima veoma kvalitetne proizvode koji su vredni pažnje. Već sa prvim korišćenjem Addition prozvoda vidi se da je u njih uloženo dosta truda kako bi opravdali poverenje svojih potrošača. Addition kozmetika ima svoj instagram profil preko kojeg možete poručiti njihove proizvode, kao i dobiti više informacija o njima i njihovom sastavu.
Mislim da svako ko vodi računa o svojoj koži treba da proba njihove proizvode.

Нема коментара:

Постави коментар