Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 23. мај 2021.

Doktor More kozmetika - Recenzija Sienna proizvoda

U poslednje vreme Ruska kozmetika doživljava pravu ekspanziju na našem tržištu. Svojim kvalitetom i inovativnošću postaje veoma popularna, tako da su se Ruski proizvodi pokazali kao veoma efikasni, a nakon recenzije Yodometics proizvoda donosi vam utiske o još jednom ruskom brendu i to o Doktor More kozmetici.
Doktor More kozmetika je nova serija originalnih i inovativnih proizvoda koji nemaju analoge na farmaceutskom tržištu. Radi se o koreanskim proizvodima koje je njihova kompanija poboljšala raznim sastojcima. U svojoj ponudi imaju potpuno prirodne preparate za zdravlje i negu čiji se sastojci ne nalaze na zemlji, već u morskim dubinama. Njihovi proizvodi dobijeni su iz riba, algi i mekušaca, pa od tuda i njihov naziv Doktor More.

Prethodna dva meseca koristila sam tri Doktor More proizvoda za negu lica: Sienna Lifting serum, Sienna kremu protiv bora sa ekstraktom morskog krastavca, kao i Ekstra mladost masku za lice.

Sienna proizvodi, odnosno krema protiv bora i lifting serum predstavljaju proizvode koji uklanjaju bore, ali i pružaju adekvatnu negu licu. Smatram da ova dva proizvoda predstavljaju lifting na kućni način i dobar izbor proizvoda u borbi uklanjanju bora. 
Oba proizvoda koristila sam zajedno i to uveče, tokom večernje nege i na taj način davala im vreme da preko noći deluju.
Najpre sam nakon čišćenja lica nanosila Sienna Lifting serum

Sienna Lifting serum ima jedinstveni sastav koji deluje odmah tako što utiče na mišiće lica i stimuliše regenerativni proces u koži.
U svom sastavu sadrži vitamine A i E, kao i biosaharidnu smolu i poliglutaminsku kiselinu, kao i adenozin.
Biosaharina kiselina neguje kožu dajući joj nežnost, dok poliglutaminska kiselina podstiče vlažnost kože.

Ovaj serum dolazi u pakovanju od 10 ml. Samo pakovanje je veoma lepo i inovativno. Nisam viđala do sada ovakva pakovanja, ali mi se veoma sviđa. Samo pakovanje podseća na injekciju, a aplicira se pritiskom na dno i tada na vrhu izlazi serum.

Serum ima gelastu teksturu i skoro neprimetan miris. Jako lako se razmazuje i koža ga brzo upija. Nanosi se na područije oko očiju, lica i vrata, kao i na bore.
Nakon njega koža je veoma mekana i glatka, a proces uklanjanja bora je započet.

Nakon Sienna Lifting seruma na kožu nanosim njihovu kremu protiv bora sa ekstraktom morskog krastavca. Ova krema namenjena je uklanjanju bora i podmlađivanju u kratkom vremenskom roku. Pored toga doprinosi elastičnosti i očuvanju mladalačkog izgleda kože.

Krema dolazi u tubici, u pakovanju od 50ml. Kao i serum, ima veoma blag miris. Takođe, ima, na prvi pogled gustu teksturu, ali sama tekstura je jako lagana i veoma lako se razmazuje. Koža je brzo upije, a efekat se vidi odmah, ali slobodno mogu reći, oseti se da nešto radi.

Nakon što koža krene sa upijanjem ove kreme, na licu se oseti efekat zatezanja. To zatezanje nije neprijatno kao kada bi na suvu kožu naneli proizvod namenjen masnoj koži, već bih rekla da je to učvršćivanje. Pored tog efekta, koža je neverovatno mekana i glatka, a taj osećaj primetan je i jutro nakon korišćenja ovih proizvoda.
Što se tiče bora, moram da kažem da sam primetila veliki učinak na iste. Ova dva proizvoda koristila sam prethodna dva meseca u želji da vidim kako će uticati na bore i mislim da zaista rade po pitanju uklanjanja istih. Lice je zategnutije, a bore su nekako manje vidljivije i nisu više toliko duboke kao ranije. Mislim da bi neko dalje korišćenje ova dva proizvoda dalo odličan učinak.

Pored ova dva Sienna proizvoda, od Doktor More kozmetike isprobala sam i njihovu Laminarija maski za lice sa kavijarom morskih ježeva. Ova maska namenjena je za lice i vrat. Maska koja se priprema sa vodom i prava poslastica za fanove Diy projekata, ali i za ljubitelje maski za lice. Laminarija maska čisti kožu i hrani je dajući joj mekoću i potrebnu hidrataciju. Ova maska priprema se sa vodom i ima malo neprijatan miris, jer u sastavu sadrži alge, ali sve je to zanemarljivo u odnosu na efekat koji pruža. U ovim kesicama dobijate prašak koji rastvarate u 100ml ključale vode. Prašak se rastvara za nekih 30min i postaje forma gela koji nanosite na lice. Samim tim možete sami kontrolisati željenu gustinu. Na licu, masku držite 15 minuta, a zatim se ispere.
Ova maska je odlična ukoliko želite da očistite kožu, smanjite upalne procese, ali i da podstaknete sprečavanje bora.
Meni se jako dopala i taj miris mi nije smetao. Jedino što sama priprema oduzima malo više vremena, ali vredi.

Pored ova tri proizvoda, od Doktor More kozmetike dobila sam i kremu protiv bora na bazi peptida i nukleotida, ali nju sam dala drugarici, jer ne bih mogla da vam prenesem svoje utiske na pravi način koristeći dve kreme u isto vreme, tako da sam i njoj dala mogićnost da proba nešto od njih. Njene utiske preneću vam na instagramu, putem stori objave. 
Ja sam veoma zadovoljna ovim preparatima i moj celokupan utisak o Doktor More kozmetici je veoma pozitivan. Veoma inovativan brend sa proizvodima koji rade ono što obećavaju. Pored toga, nisam napomenula da su ovi proizvodi namenjeni i osetljivoj koži, tako da je svi bez bojazni mogu koristiti.
Uz to, Doktor More kozmetika u svojoj ponudi nema samo kozmetičke preparate, već imaju i preparate za kompletan detox organizma, kao i proizvode namenjene očuvanju zdravlja.
Sve Doktor More proizvode možete pronaći na njihovom instagram profilu, a možete ih poručiti preko Doktor More zvaničnog sajta.
A za sve čitaoce imam kupon kod *sa kozmetikom na ti* od 10% popusta za kupovinu Doktor More preparata. 

*Da li ste probali proizvode koje dolaze iz dubine mora i u svom sastavu sadrže njihove blagodeti?

Нема коментара:

Постави коментар