Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 13. мај 2021.

Svilene maske by Svileraj

Više od godinu dana prisutan je virus koji je mnogima od nas promenio život ili primorao da promenimo pogled na isti. Morali smo da se prilagodimo životu sa njim i štitimo prvenstveno sebe, a zatim i druge. Jedna od mera koje smo morali da prilagodimo svakodnevnom načinu funkcionisanja je i nošenje zaštitinih maski. U početku to su bile hiruške maske koje nikome nisu odgovarale, ali vremenom prilagodili smo maske kako da budu udobne našoj koži, tako i estetski. Vrlo brzo maske su postale idealan modni dodatak, iako ne sumnjam da svi jedva čekamo da ih skinemo. No, dok se to ne desi, maske moramo nositi, a zašto onda i ne uklopiti ih sa odećom i učiniti prijatnim.

Pored samog dezena maske, jako je važan materijal od kojeg je maska napravljena. Materijal je jako važan, jer dosta od nas provodi jako puno vreme pod maskom. Loš materijal, odnosno sintetika jako iritira lice što dovodi do upala i akni. Maska se na licu pomera što izaziva trenje, a u kombinaciji sa znojem i prljavštinom nastaje iritacija.

Zbog toga, za masku koja će na našem licu biti tokom celog dana treba izabrati najbolji materijal, a to je svila. Svila je najnežniji materijal koji će prijati našoj koži. Sama svila ima antibakterijski momenat, teško zadržava vlagu i samim tim ima sve benefite koji neće iritirati kožu, već će biti nežni prema njoj i idealna je za osetljivu kožu.
Pored toga, svila leti hladi, a zimi greje.

Na instagramu postoji profil pod nazivom Svileraj koji pravi čudo od svile. Pod tim mislim na maske, jastučnice, kape i skranči gumice od svile. Njihovi proizvodi napravljeni su od 100% italijanske svile.
Njihove maske izgledaju veoma luksuzno i privućiće pažnju gde god da se pojavite.  Pored toga što su idealne za našu kožu i što nas štite od virusa, ove maske savršeno se kombinuju uz svaki outfit što možete videti i na fotografijama. Baby Blue svilena maska savršeno se uklopila uz kežual outfit i istu takvu skranči gumicu.

Beby Blue skranči gumica pored toga što estetski izgleda veoma lepo, ova gumica je jako nežna prema kosi, ne steže i ne lomi kosu. Nakon korišćenja, gumica ne gubi prvobitni oblik kao što je slučaj sa pojedinim  ovakvim gumicama.

Svileraj zaštitne maske, skranči gumice, kao i ostale njihove proizvode možete poručiti preko njihovog instagram profila, a svojoj koži pruštiti najnežniji dodir svile.  Od kada nosim njihove maske, nemam problema sa iritacijama i aknama. Moja koža izgleda kao da ne provodim sate ispod maske, lepa je i nežna i smatram da svila ima veliki učinak i da je najbolji izbor za naše lice.

Нема коментара:

Постави коментар