Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 27. мај 2021.

Epoch Pinigreen kolekcija

Zdravo, dragi moji!
Nastavljamo sa recenzijom Epoch proizvoda i u današnjem tekstu želim da vam predstavim njihovu Pinigreen kolekciju.
Ova kolekcija namenjena je svima koji imaju problema sa prehladom, kijavicom i alergijom.

U ovoj kolekciji nalaze se tri proizvoda:
Pinigreen gel
Pinigreen džepni inhalator
Pinigreen kapi za inhalaciju


Pinigreen gel dolazi u pakovanju nalik tube od 100ml. U svom sastavu sadrži eterična ulja, kamfor i mentol koji uklanjaju glavobolju i pomažu kod bolova u grlu, kao i kod prehlade i kašlja.

Ovaj gel ima svež miris koji je veoma prijatan i zbog mentola u sastavu pruža efekat hlađenja.
Koristi se tako što se nanese na leđa i grudi i na taj način pomoću topline tela zagreva i priža inhalaciju na prirodan način. Uz pomoć inhalacije, zapušen nos postaje prohodan, a šlajma koja se nalazi u grlu i plućima se razgrađuje i pospešuje se njeno izbacivanje.

U ovoj kolekciji nalazi se i džepni inhalator. Ovaj inhalator je super za poneti sa sobom, svuda. Uz njega, sprej za nos vam više nije potreban. Veoma brzo i lako otpuši nos, a staje u svaki džep. Pored toga, ovaj džepni inhalator je protpuno prirodan i može se koristiti više puta dnevno.

Pinigreen kapi za inhalaciju su treći proizvod u ovoj kolekciji. Radi se o potpuno prirodnim kapima koje u svom sastavu sadrže mešavinu eteričnih ulja poput ulja mente, eukaliptusa i inglica bora. Njihova osnovna namena je ublažavanje simptoma prehlade, kašlja, ali imaju i pozitivne benefite na celo telo.

Ove kapi su mi ozbiljan favorit, mada moram priznati da su i gel i džepni inhalator podjednako dobri. Kapi su nas prethodna dva puta spasile odlaska kod doktora. Deca su bila prehlađena i siptomi su bili klasični - zapušen nos i suv kašalj. Uveče, pred spavanje kapala sam ove kapi na zadnju stranu jastuka, po par kapi. Celu noć, bez problema su spavali, a nos je bio otpušen, a kašalj se smirio. Ovo je posebno bitno svim mamama koje imaju malu decu koja spavaju sa cuculama. Znamo koliko je teško kada su prehlađeni, a zbog cuce i zapušenog nosa ne mogu da spavaju. Ranije sam morala veoma da podignem uzglavlje kako bi im bar malo olakšala spavanje, a sada samo nakapam ove kapi i mirna sam. Od njih soba miriše sveže, a posebno se izdvaja miris borovih iglica koji osvežava celu prostoriju.
Uz ove kapi za par dana svaki znak prehlade je nestao, a momci su bili zdravi.
Džepni inhalator mi je spas kada sam napolju, jer zaboravim sprej za nos, a ovaj inhalator otpuši nos za čas. Mislim da smo ga svi bar jednom probali i znamo koliko ovo malo čudo može da pomogne.
Sva tri proizvoda su zaista odlična i svima bih preporučila, a i dovoljna je činjenica da bez njih ne čekam jesen i sezonu gripa. Jako su jeftini i povoljni, tako da nećete ništa izgubiti ako ih poručite preko Sava.co.rs sajta ili potražite u apotekama, a sigurna sam da kada ih jednom probate, postaće stalni član vaše kućne apoteke.

Нема коментара:

Постави коментар