Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 12. децембар 2021.

Recenzija Ecolatièr pene za kupanje i šampona za kosu

Kozmo sajt je prava riznica proizvoda koji plene svojim pakovanjima, benefitima, a i moram priznati mirisima. Na ovom sajtu možete pronaći proizvode koji nisu dostupnu u radnjama ili drugim online shopovima. Jako često svoju ponudu obogaćuju novim brendovima i jedan od njih je i Ecolatier, prirodna kozmetika koja vodi poreklo iz Francuske.
Ecolatier kozmetika nastala je kao proizvod rada biologa zasnovana na prirodnim i organskim sastojcima uz upotrebu najnovije tehnologije.
Ecolatier je eco frendly brend, veganski su i 100% biorazgradivi.Imaju širok spektar proizvoda za negu lica, tela i kose.
Njihovi proizvodi su veoma mirisni i samim tim veoma blagotvorni za emocionalno stanje.
Iz njihovog asortimana isprobala sam dva proizvoda, šampon za kosu i penu za tuširanje i u nastavku teksta preneću vam više utisaka.

Mirisna pena za kupanje ECOLATIER® URBAN pruža senzualno zadovoljstvo i stvara aromaterapijsku atmosferu, opustite  se nakon napornog dana, oslobodite se od stresa i umora. Zahvaljujući prirodnim ekstraktima u sastavu, povoljno deluje na kožu, daje laganu aromu i odlično raspoloženje.

Proizvod sadrži više od 98% biljnih sastojaka. (Izvor)

Ecolatier Urban pena za tuširanje dolazi u pakovanju od 600ml. Kako je samo pakovanje veliko, a pena sadrži 98% biljnih sastojaka, ova pena pogodna je za korišćenje cele porodice. U kontaktu sa vodom stvara bogatu penu, a celo kupatilo postaje mirisni raj. Naime, ova pena za tuširanje ima izuzetno lep miris i sam miris podseća me na žvakaće gume. Meni se sam miris jako svidja i zaista je uživanje koristiti je.
Pored divnog mirisa, pena za tuširanje jako lepo neguje kožu, hidrira je i čini mekanom.
Cenovno je veoma pristupačna i za ugođaj koji pruža vredi je probati.

Šampon za kosu sa ši puterom i cvetom magnolije za suvu kosu 600 ml - ECOLATIER Urban
ECOLATIER® URBAN šampon, zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima neguje i jača vašu kosu. Daje kosi negovan, zdrav izgled.
Proizvod sadrži više od 98% biljnih sastojaka.(Izvor)

Ecolatier Urban šampon sa ši puterom i cvetom magnolije namenjen je suvoj kosi. Moja kosa nije suva, naprotiv veoma je masna i bez obzira na to mogla bih da kažem da mi ovaj šampon nije pravio problem, naprotiv, odgovarao mi je i mislim da bi odgovarao svim tipovima kose.
Ima gušću teksturu i za pranje dovoljno je svega jedno šamponiranje, jer veoma dobro pere kosu. Ne masti je dodatno, a nisam primetila ni da mi je produžio vreme pranja kose. Kosu i dalje perem svaki drugi/treći dan, ali bez obzira na to dopada mi se kako opere kosu i kakva je kosa nakon njega. Manje je sklona pucanju i ima fin volumen.
U suštini, zadovoljna sam.


Mogu da kažem da su mi se svidela oba proizvoda, jer me je pored mililitraže oduševio njihov miris i ako uzmemo u obzir procenat biljnih sastojaka to ih čini jako dobrim izborom za negu kose i tela.
Svakako planiram da isprobam i druge njihove proizvode, jer pretražujući Kozmo sajt videla sam da imaju pregršt zanimljivih proizvoda koje bih volela da probam.

*Da li ste probali ove proizvode ili neke druge iz Ecolatier asortimana?

Нема коментара:

Постави коментар