Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 23. децембар 2021.

Ulje konoplje u službi lepote by Avon

Čišćenje kože je rutina koja treba da postane naša svakodnevnica, jer bez obzira na negu koju pružamo našem licu bez dobrog čišćenja kože sve je uzalud.
Samo čišćenje kože i uklanjanje šminke je prvi korak u dobroj nezi i samim tim za njega moramo izabrati proizvode koje će nam omogućiti da na pravilan način očistimo kožu od nečistoća, uklonimo tragove šminke i spf-a.
Kada smo kod spf faktora ono što morate znati jeste da nam za njegovo uklanjanje nije dovoljna samo umivalica na bazi vode već i dobar uljani čistač.
Na našem tržištu ima nekoliko verzija uljanih čistača, a među njima nalazi se i Avon sa svojim uljem za čišćenje lica od indijske konoplje.

Naime, Avon Canabis kolekcija napravljena je od 100% prirodnih sastojaka, odnosno od ulja semenki kanabisa, vegansa je i pogodna za sve tipove kože.
Samom pojavom privukla je veliku pažnju na sebe najpre svojom formulom koja je bez mirisa, a zatim i blagodetima koje poseduju proizvodi iz ove linije.


Avon Canabis ulje za čišćenje lica namenjeno je uklanjanju tragova nečistoća sa lica, bez isušivanja i masnog osećaja na koži.
Pakovanje od 125ml ne obećava da neće biti curenja, jer bih ja ipak za ovaj tip proizvoda izabrala pumpicu, ali kako sam već jedno pakovanje potrošila slobodno mogu reći da mi se ni jednom nije desilo da sam ga prosula.
Uglavnom ga koristim uveče prilikom dvofaznog čišćenja tako što ga na suvo lice umasiram, a potom dodam malo vode kako bih dobila željenu formu i na kraju isperem.
Ono što mi se posebno dopada jeste sama činjenica da nakon umivanja koža nije masna, već je veoma nežna na dodir i što je najbitnije, čista.
Pored toga, ovo ulje izuzetno dobro uklanja makeup, posebno maskaru bez da iritira oči.
Sve u svemu, Avon Canabis ulje za čišćenje kože je jedan proizvod koji bi odgovarao svakom tipu kože, pa i najosetljivijoj. Ako uzmemo u obzir da jako dobro radi svoj posao, sporo se troši i često bude na akciji slobodno mogu ga svrstati u proizvode koje bi od Avona trebali probati.

Pored ulja za čišćenje kože, Avon je u ovu kolekciju uvrstio i dva proizvoda za usne, a jedan od njih je i eliksir za usne.
Naime, ovaj proizvod sa uljem indijske konoplje pored toga što štiti, neguje, pruža hidrataciju usnama on im daje i sjaj, tako da se može nositi samostalno, ali i preko nekog ruža.
Dolazi u formi sjaja za usne, ali pakovanje se uklapa u celu priču koju vodi ova kolekcija.

Moram priznati da sam bila veoma skeptična po pitanju ovog eliksira, jer kada sam ga otvorila videla sam da ima nešto gušću tektsturu i pomislila sam, o ne još jedan lepljiv proizvod. Međutim, iako je gušće teksture uopšte nije težak na usnama i ne lepi se. Naravno, primetan je osećaj da nešto imate na usnama, ali daleko od toga da je to nešto lepljivo.
Najčešće ga koristim uveče nanoseći ga u debljem sloju i ostavim preko noći. Ujutru se usne u mnogo boljem stanju. Mada, kao što sam već rekla, ovaj eliksir jako lepo izgleda i preko karmina dajući mu sjaj, tako da ne retko posegnem za njim kada hoću da osvežim svoj makeup.


Mislim da je Avon napravio pun pogodak napravivši ovu kolekciju, jer je na pravi način blagodeti prirode iskoristio u svrsi lepote i nege.
Celom kolekcijom koja broji više proizvoda obuhvatio je kompletnu negu kako kože lica tako i tela i na taj način obećao dobru negu proizvodima sa uljem indijske konoplje.
Svi proizvodi su cenovno veoma pristupačni, često budu na akciji tako da ih možete pronaći kako samostalno, tako i u raznim setovima.

*Ako nemate svoju Avon damu možete kao i ja sve Avon proizvode poručiti kod Ane (ovde). Ana se već godinama bavi prodajom Avon kozmetike i pored toga što od nje možete poručiti proizvode ili postati povlašćen kupac, možete dobiti i dodatne informacije vezane za Avon kozmetiku.



Нема коментара:

Постави коментар