Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 4. децембар 2022.

ASMR by Cosmetics Lab

Parfem ima moć da u nama probudi i ona najdublje skrivena osećanja. Zato pazi kako biraš koji ćeš parfem poneti, jer je on tvoj lični pečat, odraz i nešto po čemu te pamte.

Kada pričamo o parfemima, ako izuzmemo note koje ga definišu, ono na šta ih delimo jesu muški i ženski parfemi ili u ređem slučaju unisex parfemi.
Unisex parfemi su oni parfemi koji imaju jedinstvene mirisne note i prilagođeni su za oba pola, što znači da ga mogu poneti i muškarci i žene.
Unisex parfeme uglavnom biraju žene, dok se muškarci opredeljuju za proverene varijante i parfeme koji su striktno deklarisani kao muški.

Kada smo kod muških parfema, domaći brend pod nazivom Cosmetics Lab ima izuzetnu paletu originalnih muških parfema. Pored svojih mirisnih nota pretočenih u parfeme, Cosmetics Lab se ističe i po tome što proizvodi samo originale i što su njihovi parfemi izuzetno povoljni i pristupačni. Jednom rečiju, za veoma mali novac dobijamo parfem za koji će nas svi pitati na šta to mirišemo i gde smo ga kupili.

U prethodnim tekstovima već sam spominjala Cosmetics Lab, pisala o njima i njihovim parfemima, ali mislim da zahvaljujući svom trudu, radu i zalaganju da stvore nešto domaće, originalno i srpsko zaslužuju da se o njima još više priča. 
A kako smo započeli priču o muškim parfemima, nastavljamo u tom stilu i u nastavku predstavljam vam jedan Cosmetics Lab muški parfem na koji ni jedan muškarac neće ostati ravnodušan.

ASMR je parfem koji košta svega 930din i slobodno mogu da kažem da može da parira daleko skupljim parfemima.
Dolazi spakovan u kartonsku kutiju u kojoj se krije staklena bočica od 34ml parfemske magije.
Sama bočica izgleda jako lepo, tako da bi ovaj parfem mogao biti jako dobar izbor kao poklon voljenom muškarcu, drugu ili nekoj drugoj muškoj osobi.


Pored pakovanja, ASMR by Cosmetics Lab odlikuju izuzetne mirisne note, tako da ovde možemo pronaći:

Gornje note: nana, limun, bergamont, pomorandža.
Srednje note: kineski biber, žalfija, tonka.
Bazne note: kedar, mahovina, vanila sa Madagaskara. 

Sam parfem ima izuzetno lep, aromatičan miris koji definitivno neće proći nezapažen. Nije zagušljiv, naprotiv, prijaće i onima sa najistančanijim ukusom. Idealan je izbor za muškarce koji žele da budu u centru pažnje, kao i za muškarce koji su smeli i odvažni. 

Što se tiče trajnosti, ASMR by Cosmetics Lab može da se pohvali izuzetnom trajnošću čak i do 8h. Za parfem koji košta svega 930din i ima ovako dugu trajnost definitivno treba da se svrsta u parfeme koji moraju da se nađu na top listi muških parfema.

ASMR by Cosmetics Lab je samo jedan od muških Cosmetics Lab parfema koji mogu biti idealan novogodišnji poklon. Ako ste finansijski ograničeni ili pak želite da svom muškarcu poklonite originalan parfem koji će mu se sigurno dopasti ASMR by Cosmetics Lab je savršen izbor. Pleni, osvaja i privlači.

ASMR by Cosmetics Lab možete poručiti preko zvanične instagram stranice ili  sajta. Pored online poručivanja, Cosmetics Lab parfeme možete pronaći i u prodavnicama širom Srbije, a spisak istih naćićete na prethodno spomenutom instagram profilu i sajtu, pa ako želite da ih pre kupovine pomirišete, bacite pogled na spisak prodavnica i pronađite ih i u vašem gradu.
Pored ASMR parfema, Cosmetics Lab ima i druge kako muške, tako i ženske parfeme koji si pristupačni i vredni svake hvale.

Нема коментара:

Постави коментар