Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 15. децембар 2022.

Upoznajte Lady Ann’s Lab prirodnu ručno rađenu antiage kozmetiku

Da li i vi imate problem sa negom suve kože kada dođe hladnije vreme?
Naime, spoljašnji faktori kao što je vetar, sneg i mraz znaju jako loše uticati na suvu i osetljivu kožu i izazvati dehidrataciju i crvenilo, a sve to biti praćeno neprijatnim zatezanjem i iritacijama predstavlja jasan znak da našoj koži treba jača nega.
U zimskom periodu nega koju smo do tada pružali koži nije dovoljna i vreme je da se lagani preparati odlože sa strane, a da na scenu stupe nešto jači proizvodi koji će suvoj koži pružiti dubinsku hidrataciju i regeneraciju.
Takvi proizvodi su preparati koji su bogati uljima koji imaju brojne blagodeti i benefite kada je nega suve kože u pitanju.
Jedan brend na našem tržištu posvećen je isključivo nezi suve i normalne kože, te u svom asortimanu ima preparate koji će zadovoljiti njihove protrebe.
Radi se o Lady Ann’s Lab prirodna ručno rađenoj antiage kozmetici koja je namenjena isključivo nezi normalne, suve, osetljive i dehidrirane kože.
Autor brenda je gospođa Aleksandra Stojanović, diplomirani biohemičar koja je svoje znanje i dugogodišnje učenje pretočila u izradu  i pripremu Lady Ann’s Lab preparata. 
Svi proizvodi zasnovani su na prirodi i upotrebi 100% prirodnih sastojaka bez štetnih supstanci i hemikalija. Znači, njihovi proizvodi predstavljaju sigurnu negu na zdrav i prirodan način. Ručno su rađeni u malim serijama, sa strogom kontrolom tokom celog procesa proizvodnje. Ispitani su u akreditovanim laboratorijama u Srbiji i poseduju sertifikate analiza da su zdravstveno bezbedni i sigurni za upotrebu. Ne sadrže vazelin, parafin, silikone, parabene, alkohol i konzervanse.
U svom asortimanu imaju ukupno 6 prozvoda i to:

- Magic gel serum
- Magic antiage kremu
- Uljani serum
- Penasti buter za lice
- Melem od nevena sa pčelinjim voskom za baš suvu kožu
- Penasti buter za telo


Ja svoju kožu negujem sa tri Lady Ann’s Lab preparata i u nastavku teksta rećiću vam zašto smatram da je ova kozmetika idealan saborac u nezi suve kože.

Naime, sa dolaskom hladnijeg vremena promenila sam svoju rutinu nege i proizvode koje sam do tada koristila zamenila sam sa Lady Ann’s Lab preparatima.
Sa prvim znacima suvoće i neprijatnog zatezanja kože lica znala sam da je vreme za promenu, a Lady Ann’s Lab preparati učinili su mi se idealnim za to.
Izbacila sam serum i kremu koju sam do tada koristila i počela sa korišćenjem:

- Lady Ann’s Lab Magic gel serum
- Lady Ann’s Lab Magic antiage kremu
- Lady Ann’s Lab Uljani serum

Sva tri prizvoda  predstavljaju kompletnu negu suve i dehidrirane kože, a obzirom na izvrsne prirodne sastojke čije karakteristike divno neguju i regenerišu kožu čine ih idealnim kada našem licu treba pojačana nega.

Lady Ann’s Lab Magic gel serum je prvi proizvod koji sam uvrstila u svoju rutinu nege. Predstavlja proizvod koji se nanosi nakon čišćenja kože, a pre kreme za lice.  U svom sastavu sadrži sjajne aktivne sastojke poput vitamina C, biljnog hijalurona, gela aloje i crvenih algi. 

Dolazi u staklenoj bočici od 30ml i ima pipeticu. Jako je važno napomenuti da prilikom apliciranja ovakvog tipa proizvoda da ga ne nanosite direktno na kožu, odnosno da vodite računa da ne prislanjate pipetu direktno na kožu ili da vrh pipete ne dodirujete sa prstima kako ne bi došlo do kontaminacije proizvoda što se može odraziti na njegov kvalitet, ali i prouzrokovati razvoj bakterija. Zbog toga, proizvod najpre uz pomoć pipete nakapajte na prste, a zatim ga nanesite na kožu.

Lady Ann’s Lab Magic gel serum ima jako lepu gelastu teksturu. Izuzetno lako se razmazuje i koža ga veoma brzo upija. Za celo lice, vrat i dekolte potrebne su dve pipetice ovog seruma. Nakon upijanja koža je hidrirana, svilenkasta i meka na dodir, a zahvaljujući superiornom sastavu ovaj serum podstiče kožu da proizvodi kolagen čime postaje čvršća i zategnutija.
Nakon nanošenja seruma, na redu je Lady Ann’s Lab Magic antiage krema koja dodatno hidrira kožu i sprečava nastanak bora.

Lady Ann’s Lab Magic antiage krema je pravo prirodno bogatstvo u bočici. Kreirana sa ciljem da pruži idealnu negu normalnoj koži, a da upotpuni negu suvoj koži pružajući dubinsku hidrataciju i regeneraciju. Uz to magično ublažava duboke bore i potpuno uklanja tek nastale borice. Pored efekta nege, ima i sjajna antibakterijska i antigljivična svojstva. Sve te blagodeti potiču od njenog sastava, tako da ovde možemo pronaći organsko hladno ceđeno ulje ploda divlje ruže i pasjeg trna, ulja jojobe, avokada i
semenki grožđa, ali i gel crvenih algi, pčelinji med i beta glukan, kao i etarska ulja lavande.

Odmah po otvaranju kreme ne možemo, a da ne primetimo boju kreme. Naime, Lady Ann’s Lab Magic antiage krema ima predivnu zlatno žutu boju. I ne, nije joj dodata hemijska boja kako bi bila ovakva, već je to zasluga savršene kombinacije organskog hladno ceđeno ulje ploda divlje ruže i pasjeg trna. Zahvaljujući njima krema ima predivnu boju i snažan anti age efekat.
Što se tiče teksture, iako na prvi pogled krema deluje gusto i teško ovde imamo izuzetno bogat sastav i jako laganu teksturu. Krema se idealno nanosi, razmazuje i koža je skoro pa momentalno upija. Nema masnog traga ni zapušavanja pora, već samo mekoća, prirodan sjaj i nežnost. Jako mi se svidja, jer nije teška, a opet je jaka u pogledu nege koju pruža. Ekstremno dobro hidrira kožu i čini je otpornom i zaštićenom kada su spoljašnji faktori u pitanju. Ako uz to dodamo i anti age negu koju poseduje dobijamo pun pogodak.
Smatram da je ova krema pravo savršenstvo u pakovanju.

Lady Ann’s Lab Magic gel serum i Lady Ann’s Lab Magic antiage krema su dva proizvoda koja su sasvim dovoljna za negu normalne kože, ali kako je moja koža suva i sklona dehidrataciji, ja ipak biram da na kraju dodam ulje kako bi svu tu hidrataciju i negu upotpunila i zatvorila na pravi način. Zbog toga nakon Lady Ann’s Lab Magic antiage krema nanosim nekoliko kapi Lady Ann’s Lab Magic uljanog seruma.

Lady Ann’s Lab Magic uljani serum u svom sastavu sadrži pravu singeriju prirodnih ulja kao što su ulje divlje ruže iz organskog uzgoja, ulje jojobe, avokado ulje, ulje semenki grožđa, ali i prirodni vitamin E, ekstrakt ruzmarina i etarsko ulje prave lavande. Svi ovi sastojci već unapred potvrđuju njegovu delotvornost i efekat u pogledu idealne, prirodne i zdrave nege.

Lady Ann’s Lab Magic uljani serum dolazi najpre spakovan u jako lepu kartonsku kutijicu u kojoj se nalazi staklena bočica ispunjena ovim izvrsnim preparatom. Serum ima 30ml i pogodan je kako za suvu, tako i za normalnu kožu.

Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa kremom kako bi se pospešila nega i pojačala hidratacija. Može se koristiti nakon čišćenja kože ili kao u mom slučaju, nakon nanošenja kreme. Svega par kapi je dovoljno kako bi koža bila jako dobro hidrirana i kako bi dobila svu negu koja joj je potrebna. Jako je bitno naglasiti da se ovo ulje izuzetno brzo upija i ne ostavlja masan i uljani trag. Ono što radi ovaj preparat jeste da odlično hidrira kožu, pruža mekoću i svilenkastost, ali i ujednačava ten, smanjuje bore i pruža čvrstinu i elastičnost koži. Idealan je saborac u borbi sa prvim boricama, ali i u borbi sa dehidratacijom, crvenilom i svim drugim simptomima koji se mogu javiti kod suve kože.

Cena Lady Ann’s Lab Magic gel seruma je 700din, dok je Lady Ann’s Lab Magic antiage krema 950din, a Lady Ann’s Lab uljani serum 950din.

Moram da kažem da su sva tri Lady Ann’s Lab proizvoda 100% prirodna i da pored izuzetnog efekta i nege koju pružaju imaju i predivan prirodan miris. Dakle, pored nege koju pružamo našoj koži prilikom njihovog korišćenja uživaćemo i u divnim mirisima, te njihovo korišćenje obezbediće pravi aromaterapeutski ugođaj. Savršeno, zar ne?
Zahvaljujući njima suva i normalna koža sijaće svom svojom lepotom kakvu i zaslužuje.


Lady Ann’s Lab preparate možete pronaći na njihovoj instagram stranici i zvaničnom sajtu preko koga ih možete i poručiti, a dostava je besplatna za narudzbenice preko 2500din.  Pored poručivanja, tamo ćete naći i pregršt po sve korisnih informacija kako o samim proizvodima, tako i o njihovom sastavu, ali i o nezi suve i normalne kože. Mislim da je njihov profil prava riznica korisnih informacija, te bih vam preporučila da obavezeno bacite pogled.

Нема коментара:

Постави коментар