Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 26. јун 2023.

Upoznajte čarobni svet Famoza prirodnih proizvoda

 Da li znate da prirodna kozmetika poseduje magiju koja je satkana u neverovatnoj sinergiji magičnih, prirodnih sastojaka koji se nalaze u tim malim bočicama? Među svim tim preparatima kriju se fascinantne blagodeti koje daju bolji efekat od bilo kog konvencionalnog sastojaka.

Kada pričamo o prirodnoj kozmetici, na našem tržištu nalazi se jako veliki broj brendova koji propagiraju zdravlje i svoje proizvode prave uz pomoć isključivo prirodnih i zdravih sastojaka. Jedan od njih jeste i Famoza prirodna kozmetika iza koje stoji diplomirani inženjer poljuprivrede, odnosno organske proizvodnje. Znanje koje se sticalo tokom godina obrazovanja ukombinovano je sa praksom prilikom čega je dobijen sjajan produkt u vidu Famoza prirodne kozmetike i njenih divnih produkata.

Ja sam imala priliku da u prethodnom periodu uživam u učinku Famoza prirodnih preparata, a svoje utiske donosim vam u nastavku teksta, jer smatram da zaslužuju da se o njima piše i priča.

Famoza prirodna kozmetika sadrži sjajnu sinergiju prirodnih proizvoda, a body butter i cvetna voda su samo jedan od njih. Ova dva proizvoda, jedan za negu tela, a drugi za negu lica predstavljaju pravi mali raj za sve ljubitelje efikasne, delotvorne prirodne kozmetike, kozmetike koja je sa posebnom pažnjom kreirana i čiji je rezultat očaravajuć.

Famoza Cvetna voda u sebi sadrži lavandu, ružu i kamilici i idealan je preparat za sve tipove kože, posebno kada je u pitanju nega suve kože. Dolazi u pakovanju od 200ml, u staklenoj bočici sa rasprašivačem čime je sama upotreba izuzetno lagana.

Famoza Cvetna voda je zapravo mešavina cvetnih voda koje deluju zajedno predstavljajući sjajan tonik za lice. Prijatnog je mirisa i izuzetno efikasna kada je koža u pitanju. Jako dobro neguje, umiruje i hidrira kožu. Divno smiruje upalne procese i pomaže da koža ostane svilenkasta, meka i hidrirana. Pored toga, idealna je za osvežavanje kože u ovim toplim danima, a činjenica da je možemo držati u frižideru doprinosi da taj efekat svežine bude još prisutniji. Idealan izbor za negu suve kože tokom leta kada nam je neophodna hidratacija i svežina.

Drugi proizvod iz Famoza prirodna kozmetika asortimana koji je na mene ostavio izuzetno veliki utisak jeste Famoza Body Butter. Famoza buter za telo je jedno mirisno savršenstvo u pravom smislu te reči. Sjajan izbor za negu tela preparatima koji vole našu kožu i pružaju apsolutni ugođaj za sva čula.

Famoza body buter dolazi u više vrsta mirisa tako da možemo izabrati voćni miris, miris ruže, čokolade ili pak miris slatkiša. Moj buter je sa mirisim slatkiša i prosto je neodoljiv. U sebi sadrži sjajne sastojke poput šea i kakao puter, kokosovog i suncokretovog ulja, ali i dodadak vitamina AD. Pruža izuzetnu negu, jer ima najdivniju teksturu koja se veoma lako razmazuje ostavljajući kožu svilenkastom, gipkom i nežnom. Za razliku od drugih butera za telo, ovaj butter je izuzetno lagan i upija se u roku od odmah bez ostavljanja masnog traga, što je po meni sjajno, jer poslednje što želim, kao i većina devojaka, jeste masan trag na koži. Dolazi i u staklenom pakovanju od 100ml, a kako se veoma sporo troši osigurava uživanje u raskošnoj nezi i mirisu koji pruža. Ako volite mirisne i divne preparate za kožu, ovaj butter ćete obožavati.

Famoza cvetnu vodu i body butter možete poručiti putem zvaničnog Famoza instagram profila, a devojka koja ih stvara je jako ljubazna tako da je možete pitati šta god da vas zanima vezano za same preparate i upotrebu, ali i dobiti savet koji proizvod je najpogodniji za vašu kožu. Bilo kako bilo, koji god preparat da izaberete nećete pogrešiti i sigurna sam da ćete uživati u njegovim benefitima.

Нема коментара:

Постави коментар