Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 5. јул 2023.

Superiorna nega kože lica i tela uz samo tri preparata

 Jedan od osnovnih preduslova za lepu, ali i zdravu kožu jeste redovna nega protkana preparatima koji svojim sastavom, ali i delovanjem doprinose da svaka potreba kože bude zadovoljena. Pod redovnom negom ne podrazumevam negu bilo kojim preparatima, već isključivo onim kvalitetnim i pogodnim da reše određeni kožni problem, nadomeste nedostatke i postaraju se da koža bude nežna, meka i vizuelno lepa.

Takve preparate u svom asortimanu ima i nemački brend Sanct Bernhard koji je svoje poslovanje proširio i na našu teritoriju trudeći se da svoju paletu proizvoda obogaćuje nudeći nam negu visoko kvalitetnim preparatima sa čijom  efikasnošću zaista može da se pohvali.

Ja sam veliki fan njihovih proizvoda, a dovoljan dokaz jeste i činjenica da je ovo treći tekst koji posvećujem upravo njima, ali i to da su postali svakodnevni činioci moje rutine nege kože. Efekat koji pružaju je maestralan i izgled kože nakon upotrebe je zaista fascinantan, te sam apsolutno uverena da superiorno rade svoj posao.

U današnjem tekstu predstaviću vam tri Sanct Bernhard proizvoda, dva za negu lica i jedan za negu tela.


Naime, u prethodnih mesec dana, pored njihovih proizvoda koje koristim svakoga dana, koristila sam i :

  • Sanct Bernhard Kremu od ruže
  • Sanct Bernhard Anti-age SB 500 kremu
  • Sanct Bernhard Anti-age SB 500 losion za telo

 Efekat ovih proizvoda je impresivan i smatram da o njemu treba da se piše i priča, pa hajde da krenemo.


 Sanct Bernhard krema od ruže je jedna izuzetna krema koja ima pakovanje koje savršeno staje u svaki neseser, pa imamo mogućnost da je veoma jednostavno ponesemo sa sobom bez bojazni da će se prosuti i napraviti pravi mali haos. Zato, bez brige, jer pakovanje u formi tube omogućava uživanje u ovoj divnoj kremi bez obzira gde se nalazili.

Sanct Bernhard krema od ruže je namenjena prvenstveno nezi kože lica sa akcentom da je pogodna za negu normalne, suve i osetljive kože. U svom sastavu sadrži magično ulje Rosa Moskueta iz semena čileanske divlje ruže  u kombinaciji sa blagim uljem badema i koštica kajsije, ali shea puter i med. Ova kombinacija sastojaka pruža zaista fascinantne rezultate koji se ogledaju kroz opšte poboljšanje stanja kože, ali i kroz vizuelni izgled.

 
Sanct Bernhard krema od ruže ima jako lepu teksturu. Radi se o jako bogatoj, kremastoj teksturi koja se veoma lako razmazuje i apsorbuje u kožu bez ostavljanja bilo kakvog sloja na površini kože. Pored jako lepe strukture, ova krema može i da se pohvali svojim mirisom. Naime, ovde nemamo onaj karakterističan zagušljiv miris ruže, već se radi o izuzetno suptilnom i prefinjenom mirisu koji bi odgovarao i hipersenzitivnim osobama. Što se tiče samog delovanja, ova krema je savršenstvo za sve nas kojima je potrebna hidratacija, odnosno zaštita od dehidratacije, vlažnost i regeneracija. Divna je za suvu kožu sklonu preteranom sušenju, jer obezbeđuje neophodnu vlažnost čineći je divno mekom i nežnom, pa je pojava perutanja i suvih pečata u potpunosti izbegnuta.
Cena Sanct Bernhard kreme od ruže je 1690din.

Druga krema za lice koja je na mene ostavila izuzetno veliki utisak jeste Sanct Bernhard Anti-age SB 500 krema koja ima sjajan sastav na čelu sa retinolom, koenzimom K10, vitaminima C i E  i sve to u kombinaciji sa mlečnim lipidima i ceramidima. Složićemo se, sjajan sastav.
Njena primarna namena jeste sprečavanje starenja kože u čemu je zaista fantastična.

Sanct Bernhard Anti-age SB 500 krema je jedna od krema sa najlepšom teksturom koju sam imala priliku da probam. Naime, radi se o izuzetno, ali izuzetno nežnoj i prijatnoj teksturi žute boje koju kada nanosite kao da milujete kožu. Eto, upravo takav osećaj pruža. Jedno pravo kozmetičko savršenstvo spakovano u pakovanje od 50ml. Što se tiče mirisa, kakva je struktura, takav je i miris. Izuzetno, blag, suptilan i decentan karakterističan za većinu Sanct Bernhard proizvoda. Kada je sama nega u pitanju, ova krema pruža vrhunsku negu. Naime, izuzetno dobro štiti kožu od uticaja slobodnih radikala, ali i stresa što dovodi do preuranjenog starenja kože. Zbog sjajne singerije koju sadrži u svom saastavu, superiorno snabdeva kožu svim neophodnim vitaminima i hranljivim materijama što rezultira svežem, zaglađenom i mladalačkom izgledu. Uz pomoć ove krema, koža vraća svež i zdrav izgled, ali i prirodnu lepotu koju je usled uticaja razno raznih spoljašnjih faktora izgubila.
Smatram da je ova krema jedan sjajan preparat idealan za sve tipove kože, kao i za sve koji žele da se neguju preparatima koji vole kožu i pružaju joj očaravajuću negu.
Cena Sanct Bernhard Anti-age SB 500 kreme je 3150din.

 
I poslednji proizvod u čijoj sam nezi u prethodnom periodu uživala i koji sam skoro pa potrošila jeste Sanct Bernhard Anti-age SB 500 losion za telo. Naime, već sam imala priliku da probam njihove losione za telo i kako premda nisam ostala ravnodušna sasvim sigurno je bilo da će se na mojoj kozmetičkoj polici naći još jedan njihov proizvod ovog tipa. Ovaj losion je iz iste linije kao prethodno spomenuta krema i pored zaštite kože od starenja ima i efekat zatezanja.

Ovaj sjajan losion u svom sastavu sadrži K10, vitamine A, C i E, kao mlečne lipide i med u kombinaciji sa uljem badema i jojobe. Rekla bih, jedan izvanredan sastav koji savršeno neguje kožu.  Kao i krema za lice iz ove linije, i losion takođe ima predivnu teksturu i divan prefinjen miris.  Fantastičan je kada je nega u pitanju, jer najpre predivno vlaži kožu, pružajući joj vizuelno lepši izgled, a zatim i zateže uklanjajući linijice i čineći kožu gipkom i elastičnom. Važno je napomenuti da se izuzetno brzo apsorbuje u kožu ne ostavljajući masan film čime je pogodan nakon tuširanja, ali i ujutru i uveče. Bilo da vam je potreban samo preparat za negu kože ili pak proizvod koji će preporoditi i zategnuti telo, Sanct Bernhard Anti-age SB 500 losion za telo je sjajan izbor. Sigurna sam da na njegovo delovanje nećete ostati ravnodušni i da će zameniti sve druge preparate za negu tela koje ste do sada koristili.
Cena Sanct Bernhard Anti-age SB 500 losiona za telo je 2990din.

 
Sva ova tri preparata dostupna su za kupovinu i poručivanje putem njihovog zvaničnog sajta, a kada smo već kod kupovine na Sanct Bernhard sajtu, tamo imate sjajne pogodnosti. Naime, besplatna dostava je za sve narudžbenice preko 7000din, a to nije sve jer uz kupovinu preko 7000din ostvarujete i popust i to:
  • Popust 3% na narudžbine od preko 7000 din
  • Popust 4% na narudžbine od preko 12000 din
  • Popust 8% na narudžbine od preko 23000 din
  • Popust 10% na narudžbine od preko 35000 din
To nije sve, jer svi korisnici Yettel mreže mogu iskoristi kupon kod od čak 35% popusta na tri kolekcije i to na : dečiju kolekciju, Aloe Vera kolekciju i Anti Aging SB 500 kolekciju. 
Smaram da su ove pogodnosti izuzetno privlačne jer je ušteda prilična, a uzimajući u obzir sam kvalitet i efikasnost proizvoda kupovina je pun pogodak.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, a to je da je Sanct Bernhard jedan maestralan brend bogat proizvodima koji savršeno rade svoj posao i koji našoj koži pružaju magičnu negu na duže staze.

Нема коментара:

Постави коментар