Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 11. јул 2023.

Peptidi kao magičan sastojak u kozmetičkim preparatima

 Da li znate da su peptidi u beauty industriji doživeli ogromnu ekspanziju? Naime, svetski stručnjaci iz oblasti kozmetikologije potvrdili su ogromne blagodeti peptida kao glavnog sastojka u kozmetičkim proizvodima i njihovom delovanju kada je nega kože u pitanju. Dakle, peptidi spadaju u grupu onih sastojaka koji magično uklanjaju bore, ali imaju i sjajan uticaj kada je očuvanje mladalačkog izgleda u pitanju. Shodno tome, peptidi se koriste u borbi sa starenjem kože i sastavni su deo Anti Age preparata.

Iz tog razloga pomama za preparatima koji sadrže ovaj superioran sastojak je ogromna, a mi ih imamo kod domaćeg brenda koji se trudi da svoje preparate kreira na takav način da svojom efikasnošću pariraju svetskim brendovima. Radi se o Medical Plants, kozmetičkoj kući koja obiluje visoko kvalitetnim preparatima koji daju impresivne rezultate.

Medical Plants peptide sadrži u dva preparata koji dolaze iz Active Beauty linije i radi se o Active beauty serumu za podmladjivanje i Active Beauty Anti age dnevno noćnoj kremi.

 

 
Ova dva kozmetička preparata predstavljaju singeriju proizvoda oplemenjenu sa čak 8 peptida, ali i 3D hijaluronskom kiselinom, matičnim mlečom, derivatom-probiotika i drugim moćnim sastojcima. Simbioza koju zajedno čine je zaista maestralna i rezultati, odnosno učinak ovih preparata kada je naša koža u pitanju ne može da izostane.
 
 
Medical Plants Active beauty serum za podmladjivanje je jedan super hidratantan serum pogodan najpre za suvu i zrelu kožu, odnosno za negu kože kada već pređemo 30 godina i dodjemo u doba kada je našoj koži potrebna nešto jača nega. E, pa ovaj serum je sjajan izbor.
 
 
Medical Plants Active beauty serum za podmladjivanje  dolazi u pakovanju od 30ml. Pakovanje je prilično kvalitetno i ima pumpicu koja olakšava doziranje. Isto pakovanje je i kod kreme iz ove kolekcije. Unutar pakovanja krije se serum nešto tečnije i jako lagane teksture. Sam serum nema miris i na koži ostavlja blago lepljiv osećaj što je svakako dobra podloga za ostale preparate koje koristimo u rutini nege. Što se tiče samog efekta koji ovaj serum pruža on je primetan već nakon svega par korišćenja. Pruža vrhunsku hidrataciju i efekat zategnute kože. Ne zategnute kože u smislu kada na suvu kožu nanesete preparat namenjen masnoj već je to osećaj čvrste, jedre kože. Koži pruža i izgled blistavosti i svežine što svakako doprinosi očuvanju mladalačkog izgleda. Iako je negde deklarisan za 30+, ja lično smatram da bi prijao i nešto mlađoj, ali i starijoj populaciji, jer definitivno spada u grupu preparata sa kojima nema greške.


Nakon superiornog Medical Plants Active Beauty seruma za podmlađivanje nanosi se krema iz iste linije, odnosno Medical Plants Active Beauty dnevno noćna krema, krema pogodna kako za jutarnju, tako i za večernju negu. Ova krema ima plement sastav i bogata je antioksidantima. U svom sastavu sadrži matični mleč, peptide, derivate probiotika, kao i hijaluronsku kiselinu. Jednom rečiju, u ovoj kremi nalazi se pravo blago kozmetičkih sastojaka koji u zajedničkoj kombinaciji pruža fascinantne rezultate.

 
Medical Plants Active Beauty dnevno noćna krema je krema izuzetno nežne teksture koja se vrlo lako i veoma brzo apsorbuje u kožu. Ne ostavlja masan film već isključivo nežnost i mekoću. Divan je izbor za negu osetljive kože,jer kožu štiti od štetnog uticaja spoljašnjih faktora, a u isto vreme podržava jačanje kožne barijere. Superiorno hidrira i vlaži kožu čime perutanje, iritiacije i neprijatno crvenilo jako brzo postaju ružna prošlost. Zahvaljujući prethodno spomenutim peptidima koje sadrži u svom sastavu, ova krema zaglađuje i učvršćuje kožu čime dobijamo izgled jedre, osvežene i mladolike kože. Smatram da je ova krema idealan izbor za aktivnu negu svih nas koji prelazimo tridesete kada nam je potrebna nešto jača i intenzivnija nega. Bilo kako bilo, ako imate suvu i osetljivu kožu umornog izgleda, obožavaćete ovu kremu.

 
Uz ova dva preparata i čistač, odnosno umivalicu imamo kompletnu Anti Age negu zrele, suve i osetljive kože. Sastav ovih preparata obezbeđuje i potvrđuje njihovu efikasnost, a na nama je da se prepustimo idealnoj nezi kakvu nam Medical Plants može ponuditi. Visoko efikasna Anti Age nege protkana ekskluzivnim sastojcima je samo još jedna potvrda da ova kozmetička kuća ide u korak sa inovacijama nudeći nam kvalitet na svetskom nivou. Upotreba peptida je zaživela i u Active Beauty preparatima, te ne moramo da posežemo za inostranim brendovima i njihovim preparatima, kada to već imamo kod nas, kod Medical Plants.
 
Cena Medical Plants Active Beauty seruma za podmlađivanje je 3040din, dok je Medical Plants Active Beauty dnevno noćna krema takođe 3040din. Oba preparata dostupna su za poručivanje putem Medical Plants zvaničnog sajta i dostava je besplatna za narudžbine preko 2000din. Takođe, na Medical Plants sajtu za registrovane korisnike uvedene su i druge brojne pogodnosti, te obavezno obratite pažnju.

Нема коментара:

Постави коментар