Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 23. август 2023.

Lepota je u nezi - Beach cosmetics

 Nema ništa lepše nego kada je koža negovana i zdrava. Složićemo se, koža kada je negovana i kada dobije svu potrebnu negu, ona sija i privlači te zrači vizuelnom lepotom i mnogo toga odaje.

Naime već sa prvim kontaktom sa drugim ljudima nemoguće je a ne primetiti izgled same kože i ukoliko je koža negovana možemo u samom startu zaključiti da se radi o osobi koja veoma vodi računa o sebi. A kako bi mi bili upravo jedna takva osoba ne smemo preskakati preparate za negu, ali i unositi u svoj organizam neophodne nutritijente i vodu kako bi iznutra podstakli i pospešili samu negu.

Kada smo kod preparata za spoljašnju negu, odnosno kod preparata koje nanosimo na kožu negde sam mišljenja da od svih krema i mazalica, buter pruža najjaču negu pa čak i kada se radi o onoj najsuvljoj i najzahtevnijoj koži. Buter za telo poseduje snažne moći regeneracije i hidratacije, te superiorno hrani i hidrira kožu, uklanja suve delove i čini da za vrlo kratko vreme redovne primene koža postane meka i gipka.

Na našem tržištu dostupan je izuzetno veliki broj butera za telo, ali pri samom odabiru jako je važno obratiti pažnju na sam sastav, jer je kvalitetan sastav od velikog udela kada je sam efekat u pitanju. 

Od skoro, kod nas dostupan je novi brend koji u svom asortimanu poseduje jedan fascinantan buter za telo koji na prvu oduševljava svojim pakovanjem, a kada krenete da ga koristite taj efekat oduševljenja raste.

Radi se o Beach kozmetici, prirodnoj kozmetici nastaloj od strane Mr.ph. specijaliste kozmetologije. Temelji samog brenda zasnovani su na dugogodišnjem učenju i znanju koje je pretočeno u kozmetičke preparate koji plene svojim delovanjem. 

Iako sama paleta preparata ovog brenda za sada nije široka, kod njih pronaći ćemo preparate izuzetnog sastava, pa ovde imamo: BURN ulje za sunčanje, HEAL buter za telo i SHINE ulje sa šljokicama. Sva tri proizvoda odaju utisak kvalitetnog i visoko efikasnog proizvoda, a ja želim da vam kažem nešto više o njihovom HEAL buteru za telo.

HEAL buter za telo je jedan izuzetno koristan preparat u kome će naša koža uživati i zahvaljujući kome će pleniti svojim izgledom. Radi se o prirodnom proizvodu koji dolazi u pakovanju koje ga čini idealnim poklonom koji bi se svima dopao. Dolazi spakovan u staklenu bočicu od 100ml veoma luksuznog izgleda koja je smeštena u kartonsku kutiju nalik na tron. Definitivno, ne može ostaviti ravnodušnim.

Pored luksuznog pakovanja, HEAL buter može da se pohvali i svojim sastavom, jer se u njemu nalaze sastojci koji su opšte poznati po svojim blagodetima kada je nega kože u pitanju. Moram napomenuti da se radi o prirodnom preparatu koji ne sadrži sulfate, parabene i druge štetne sastojke. Naime, sastav ovog butera čine prirodni shea buter za telo, ali i kokosovo ulje i miris mandarine. Zahvaljujući njima ovaj buter je pogodan ne samo kao preparat za negu tela već i za negu lica.

Nakon otvaranja zlatnog čepa nemoguće je a ne zapaziti divan miris. Ovaj buter ima predivan miris mandarine, ali obzirom da je u pitanju prirodan shea buter, prisutan je i miris shea butera čime miris mandarine nije dominantan, jak i napadan već suptilan čime bi prijao i hipersenzitivnim osobama.

       

Pored mirisa, ono što je još karakteristično za ovaj buter jeste njegova tekstura. Naime, za razliku od većine butera koji imaju gustu i tešku strukturu, HEAL buter je izuzetno lagan i vazdušast. U prvi mah sam se iznenadila, jer sam očekivala upravo tu gustinu i jačinu, ali kada sam ga nanela na kožu shvatila sam da iako je lagan da je i izuzetno efektan.

U kontaktu sa kožom prosto pline. Jako lako se razmazuje i prilikom razmazivanja stvara osećaj kao da miluje kožu. Nakon razmazivanja na koži ostavlja uljani film koji se postepeno upija. Kada se upije koža postaje svilenkasta, meka i gipka, ali i mirisna. Pored toga, zahvaljujući svojm sastavu, koža je nahranjena, dubinski hidrirana i regenerisana čime dobija zdrav sjaj i negovan izgled. Smatram da je idealan izbor za suvu i dehidriranu kožu, ali i za negu kože nakon izglaganja suncu, hloru i slanoj vodi. Pored toga, mislim da bi bio idealan izbor za zimu i hladno vreme kada koža usled uticaju spoljašnjih faktora poput vetra i mraza ima tendenciju sušenja i perutanja.Smatram da je ovo jedan perfektan preparat koji voli našu kožu i koji za cilj ima samo jedno, a to je superiorna nega u kojoj moramo uživati.

Cena ovog maestralnog HEAL butera je 3500din. Poručivanje se vrši putem njihovog instagram profila, a ja bih vam preporučila da pored ovog sjajnog preparata za negu tela obratite pažnju i na preostala dva proizvoda koja imaju u svojoj ponudi. Sigurna sam da će vam privući pažnju, kao i da koža neće ostati imuna na njihovo delovanje.



Нема коментара:

Постави коментар