Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 30. август 2023.

BotoFill - Inovativan & Prirodan anti-age izbor za lice bez bora

 Pre nešto više od mesec dana započeli smo priču o dermokozmetici koja je savršen izbor za negu hipersenzitivne kože kao i kože kojoj je neophodna nega koja je primarno posvećena ciljanom rešavanju određenog problema. Tom prilikom bazirala sam se na negu kože tela, konkretno na kožu koja je podložna atopijskom dermatitisu i ekcemu, a ovom prilikom želim da se osvrnem na dermokozmetiku sa anti age efektom.

Koža lica zahteva posebnu pažnju i nežnost, te često zna biti osetljiva pa može burno reagovati ukoliko koristimo neadekvatne preparate. Kada se radi o hipersenzitivnoj koži od ogromnog je značaja pravilan odabir preparata koji u svom sastavu sadrže sastojke adekvatno formulisane da takvoj koži pruže idealnu negu bez sušenja, iritacija i drugih neprijatnih simptoma. Pored toga, hipersenzitivna koža ima tendenciju preuranjenog starenja i pojavi bora, te je neophodno koristiti preparate koji će sačuvati mladolikost i redukovati bore.

U tom slučaju dermokozmetika je savršen izbor, jer isključuje prisustvo alergene i iritativnih sastojaka, kao i agresivnih supstanci koje nam nikako nisu potrebne u preparatima za negu, a opet u svom sastavu sadrži sastojke koji će imati ciljani anti age efekat. Znači nega i anti age efekat u jednoj bočici.

Takve preparate imamo kod Inoderma, farmaceutskoj kompaniji koja svoje dermokozmetičke proizvode stvara po recepturi direktorke kompanije, Mr ph. Zdenke Vuković, specijaliste farmacije koja je inače i dobitnica posebnog priznanja za doprinos žena u biznisu.

 Mr ph. Zdenka Vuković kreirala je BotoFill preparate koji sadrže sjajnu sinergiju visoko korisnih dermokozmetičkih sastojaka i koji pružaju fascinantne efekte kada je anti age nega u pitanju. Pored toga, savršen su izbor za negu između dve botoks injekcije.

BotoFill preparati predstavljaju bezbednu alternativu botoks injekciji što znači da poseduju efekat nalik na injekciju što sam isprobavajući protekli period ove preparate mogla i da potvrdim. Smatram da su sjajna opcija ukoliko se plašite igle i želite da je izbegnete, a opet da postignete taj anti age efekat i redukujete bore na svom licu.

Prvi proizvod iz BotoFill linije koji se koristi kao deo jutarnje nege na prethodno očišćeno lice jeste BotoFill serum-gel za negu lica. Radi se o serumu u formi gela koji u sebi zadrži izuzetno delotvorne sastojke poput inovativnog kozmetički aktivnog sastojaka sa botoks efektom - SNAP-8 oktapeptid u maksimalnoj preporučenoj koncentraciji od 10%, ali i hijaluronsku kiselinu, pantenol, bisabolol, sok aloje i koloidnu ovsenu smešu. Složićemo se, radi se o izvanrednom sastavu.

 
 
BotoFill serum gel za negu lica dolazi u srebrnom pakovanju nalik na pakovanje kreme za lice. Samo pakovanje je jednostavno što je i karakteristično za pakovanja proizvoda dermokozmetike. U pakovanju dobijamo 50ml proizvoda a obzirom da se koristi u manjoj količini obezbeđeno nam je nešto duže uživanje u blagodetima ovog efikasnog dermokozmetičkog preparata.
 

Po otvaranju srebrnog poklopca dočekaće nas preparat deklarisan kao serum u formi gela. Negde nismo navikli da serum ima ovakvu formulaciju i pakovanje, ali moram priznati da mi se veoma dopada. Radi se o izuzetno laganom i brzo upijajućem serumu koji ne ostavlja masan trag, već isključivo zaglađen osećaj. Ima izrazito decentan i blag miris, pa bi odgovarao i hipersenzitivnim osobama. Veoma je nežan i prijatan za upotrebu, a efekat nakon samog nanošenja je maestralan. Naime, ovaj serum ima izrazito delovanje na bore, posebno na mimične bore sa kojima retko ko da nema problema. Zahvaljujući revolucionarnim sastojcima ima sjajan efekat zatezanja i učvršćivanja kože što doprinosi redukciji i popunjavanju bora. Pored efekta učvršćivanja i popunjavanja bora, serum ima i sjajne hidratacijske sposobnosti što ga čini idealnim preparatom u pogledu svakodnevne anti age nege.

 
Nakon BotoFill serum gela imamo kremu iz iste linije, odnosno BotoFill kremu za lice. Radi se o prirodnoj anti age kremi koja kao i serum ima fascinantan sastav. Dakle, u sastavu ove kreme nalazi se inovativni kozmetički aktivan sastojak sa botoks efektom - ARGIRELIN heksapeptid u maksimalnoj preporučenoj koncentraciji od 10 %, ali i ARGIRELIN heksapeptid koji ima mehanizmom delovanja kao Botulinum Toxin i deluje direktno na mišićnu kontrakciju lica.

Kao i serum za lice, i BotoFill krema dolazi u identičnom pakovanju, ali umesto srebrenih detalja, krema ima zlatan poklopac i zlatnu etiketu. Takođe, pakovanje ima 50ml u čijoj unutrašnjosti se nalazi krema, pa slobodno mogu reći, sa najnežnijom teksturom.

BotoFill krema ima biserno belu i najnežniju teksturu kreme za lice koju sam do sada imala priliku da probam. Toliko je nežna da pri nanošenju stvara osećaj milovanja, čime smatram da je apsolutno savršena i za onu najosetljiviju kožu. Što se tiče samog efekta, moram da kažem da je delovanje ove kreme vidljivo nakon nekih 7 do 10 dana redovne upotrebe. Za razliku od seruma, krema se koristi kao deo večernje nege i primarna namena jeste zapravo relaksacije mišića koji su zaduženi za nastanak mimičnih bora. Pored toga, BotoFill krema smanjuje i dubinu bora. Sjajan je izbor za sve koji imaju već nastale bore jer će ova krema doprineti njihovom neutralisanju, ali i kao preventiva sa kojom ćemo izbeći njihov nastanak.
U kombinaciji sa prethodno spomenutim serumom predstavlja savršen dvojac koji će dobrineti da na prirodan način uz pomoć inovativnih dermokozmetičkih sastojaka redukujemo bore i svojoj koži pružimo jako dobru anti age negu.

 
Oba ova i više nego efikasna dermokozmetička preparata možete kupiti u bolje snabdevenim apotekama ili i online putem web sajta online apoteka gde je cena kreme, kao i cena seruma 1999din. Mislim da je cenovni rang ovih preparata i više nego povoljan, jer ako uzmemo u obzir sam sastav, namenu ali i efikasnost shvatićemo da za svega 1999din dobijamo preparat koji ima efekat daleko bolji od većine kozmetičkih preparata. 
 
Bilo kako bilo, uz Inoderma BotoFill preparate učinićemo da na prirodan način i bez bockanja postignemo anti age efekat nalik na botoks i učinimo da naša koža sačuva svoju čvrstinu i mladolikost.

Нема коментара:

Постави коментар