Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 28. новембар 2023.

Kolagen i samopouzdanje - očuvanje lepote i duha kod žena

 Negde na sredini oktobra, tačnije 19.10.2023. održan je jedan važan događaj u Beogradu koji predstavlja prekretnicu kada je reč o samopouzdanju kod žena,ali i važnosti upotrebe suplementacije i vođenja zdravog života. Radi se o "Brend Ambasador događaju" koji je organizovan pod pokroviteljstvom kompanije Adria Biolabs u restoranu "Nota".

 Adria Biolabs je kompanija čiji je brend Forever Young koji u svom asortimanu poseduje, po mom mišljenju najbolji kolagen. Kolagen Boost je nastao kao produkt tima stručnjaka i naučnika iz područja nutricionizma, farmacije, kozmetologije i prehrambene industrije. Odličan je pokazatelj i jedan je od dokaza da je nega iznutra i te kako važna i da zahvaljujući nezi iznutra možemo sijati lepotom i zdravljem svakoga dana. Nega iznutra ne ogleda se samo kroz fizički izgled već ima i izuzetno velikog udela u sticanju samopouzdanja i ojačavanju duha.

Brend ambasador program predstavlja zajednicu žena koje koriste Forever Young proizvode i veruje u njih. Sve učesnice ovog programa pored raznih pogodnosti imaju i mogućnost da među prvima isprobaju nove proizvode, učestvuju na događajima i radionicama koji se organizuju u okviru Adria Biolabs kompanije. Pored toga, takođe za žene koje su deo ove zajednice obezbeđeni su pokloni za bitne datume kao i popusti za kupovinu.  

Po prvi put Adria Biolabs je organizovala ovakav tip događaja i okupila je brend ambasadorke, žene koje žele zajedno da podignu svest o značaju ženskog samopouzdanja ali i da doprinesu važnosti kako suplementacija i sam način vođenja zdravog života može da utiče da se svaka od nas oseća dobro u svojoj koži i da merilo lepote nisu priče servirane na društvenim mrežama. Trenutni društveni mentalitet nudi nam pogrešan prikaz lepote žena koji i te kako na pogrešan način utiče na samopouzdanje. Zbog toga je izrazito važno širiti svest o prirodnim vrednostima i lepoti koju možemo dobiti negom iznutra.

 


Tema događaja bila je "Kolagen i samopouzdanje - očuvanje lepote i duha kod žena", gde su panelistkinje bile Jelena Jakšić koja je na društvenoj mreži instagram poznatija kao Jela jabuka, a inače i filolog na mreži i glas naroda. Uz to je posvećena majka, supruga ali i uspešna u poslu kojim se bavi. 
Imali smo priliku da čujemo i Mariju Mudrešu iz sfere medicine, jer je Marija farmaceutski tehničar koja je za vrlo kratko vreme uspela pridobiti ogromno poverenje mladih ali i odraslih svojim ponekad i previše iskrenim savetima iz raznih oblasti medicine. Marija je najviše aktivna na društvenoj mreži TikTok gde neretko kroz komunikaciju sa pratiocima na ovoj mreži deli svoja iskustva i savete.


 Na ovom događaju diskutovalo se najviše na temu samopouzdanja žena, kako današnja društvena klima, mreže i pritisak od strane okoline utiču na percepciju lepote.  Od velike važnosti je da žene razvijaju pozitivan odnos prema sopstvenom telu i prihvate svoju jedinstvenost. Rad na razvijanju samopouzdanja ne bi trebalo da bude usmeren isključivo ka fizičkom izgledu, već i ka prihvatanju ličnosti i unutrašnje lepote. Očuvanje lepote i samopouzdanja kod žena zahteva pažljiv pristup koji uključuje fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje. Kombinacija pravilne ishrane, vežbanja, odmora, podrške odnosa i pozitivnog stava može doprineti celokupnom osećaju lepote i samopouzdanja. Iz tog razloga, delila su se i lična iskustva, strategije za prevazilaženje pritiska društva i prihvatanja sebe. Pored glavne teme, brend ambasadorke podelile su i svoje utiske o suplementaciji kolegenom, njegovim delovanjem i efektu koji su videle konzumiranjem ovog visoko korisnog suplementa. Pričalo se i koliko očuvanje nivoa kolagena može imati pozitivan uticaj na izgled kože, zglobova ali i opšeg stanja celokupnog organizma.


Pored toga, brend ambasadorke imale su priliku da među prvima isprobaju novi proizvod brenda Forever Young koji će uskoro biti u prodaji i u Srbiji.  Radi se o Kolagen Boost - Gummies, suplementu kolagena u formi gumenih bombona koji je bez šećera, glutena i bez laktoze. U svom sastavu sadrži pažljivo biranu mešavinu minerala i vitaminima poput cinka, biotina, vitamina A, D, C, B12 i B6 koji u kombinaciji sa  kolagenom pružaju maestralne rezultate u pogledu nege kose, kože i noktiju. Radi se o neverovatno ukusnom i pre svega niskokaloričnom suplementu kolagena u formi gumenih bombona koji omogućava jednostavno nošenje svuda sa sobom i konzumiranje gde god to poželimo. Njihovom upotrebom stičemo  mogućnost da uživamo u zdravoj i ukusnoj suplementaciji koja predstavlja fascinantnu negu iznutra.

 
Pored isprobavanja novog proizvoda i druženja, brend ambasadorke imale su priliku i da upoznaju čelnike kompanije Adria Biolabs, čuju više o samoj kompaniji i planovima za naredni period, jer ovo je samo početak brend ambasador programa i prvi od mnogih događaja i radionica koje su planirane.  Mnogo toga nas kroz ovaj sjajan program očekuje u narednom periodu i jako mi je drago da ovakva jedna zajednica postoji kod nas. 
Smatram da je izabrana izuzetno dobra tema za prvi događaj, jer očuvanje lepote i duha kod žena je od izrazite važnosti. Fizička lepota je subjektivan pojam, te se fokus treba staviti na celokupno blagostanje, samopouzdanje i promovisanje ljubavi prema sebi.

Нема коментара:

Постави коментар