Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 2. децембар 2023.

Boclair cosmetics - prirodne nežnosti spakovane u kozmetičke preparate

 Istinska ljubav koju posvećujemo sebi kroz pravilan odabir kozmetičkih sastojaka i nežnost skrivenu u njima svojoj koži obezbeđujemo uživanje u najčistijim prirodnim vrednostima, jer kvalitetna nega, pažljiv odabir sastojaka ne može a da ne rezultira lepom, zdravom i negovanom kožom. 

Jedan brend čitavo svoje poslovanje zasnovao je na misiji da bogatstvo prirodnih sastojaka u kombinaciji sa najnovijim dostignućima tehnologije stvori visoko efikasne, a istovremeno nežne saveznike u lepoti i nezi kože. U tome je i uspeo, jer su njihovi proizvodi singerija svih nežnosti, čistoće i lepote prirodnih sastojaka spakovanih u kozmetičke preparate koji odišu kvalitetom i izvanrednim rezultatima.

Radi se o Boclair, kozmetičkoj kompaniji koja kreira 100% prirodne, efikasne i delotvorne preparate. Sastav njihovih preparata isključuje prisustvo štetnih hemikalija, veštačkih boja, konzervansa, parabena i sulfate. Na svakom pakovanju istaknut je sastav pa možemo imati tačan uvid od čeka se sastoji preparat koji nanosimo na svoju kožu. Važno je istaći da BOCLAIR proizvodi nisu testirani na životinjama i imaju izgrađenu ogromnu ekološku svest, jer njihovi preparati dolaze spakovani u staklene, zatamnjene ambalaže kako bi se sačuvala stabilnost proizvoda. Preparati koji su namenjeni čišćenju kože lica imaju plastična pakovanja, ali ta pakovanja se recikliraju. Uz to boja koja se koristi za štampu na preparatima na ambalaži je ekološki prihvatljiva, a proces proizvodnje se izvodi sa minimalnom potrošnjom energije. Iz svega ovoga možemo zaključiti da se radi o osvešćenom brendu kome je priroda i ekologija jako važna što je veoma pohvalno, te smatram da zaista treba da postane uzor mnogim drugim brendovima.


Boclair asortiman je prava riznica maestralnih preparata čija se efikasnost ogleda kroz brilijantnu negu. No, to je sa velikim razlogom jer se svi preparati proizvode u malim serijama kako bi bili uvek sveži. Pored toga, u sebi sadrže veoma moćne kombinacije bioaktivnih, visokokvalitetnih prirodnih sastojaka koji daju vidljive rezultate. Sam Boclair brend ima izvanredan vizuelni identitet, jer odiše nežnošću i jednostavnošću, ali i luksuzom prirode, te su njihovi preparati pogodni za sve tipove kože čak i za onu najosetljiviju hipersenzitivnu kožu, jer najčistiji dodir prirode ne može nikome da škodi.

U Boclair paleti proizvoda pronaći ćemo izvanredne preparate za čišćenje i negu kože a ono u čemu je moja koža u prethodnom periodu uživala jeste:

  • Boclair Botanical Face Toner 
  • Boclair Bio Rejuvenating Fluid
  • Boclair Bio Rejuvenating krema
  • Boclair City Shield & Moisturizer
 


 Boclair Botanical Face Toner je jedan od dva Boclair preparata koji je spakovan u plastiču ambalažu koja može da se reciklira. Mislim da bi stvarno bilo i jako nezgodno da ovakav tip proizvoda bude u staklenom pakovanju.

Boclair Botanical Face Toner je izuzetno prijatan i blag preparat pogodan za svakodnevno nežno i efikasno čišćenje kože lica. U svom sastavu sadrži fantastične biljne ekstrakte poput: gotu kola, sladić, maca, zeleni čaj, hamamelis, ehinacea, acai matične ćelije i krastavac što doprinosi da pored čišćenja kože lica ovaj prirodan tonik obezbedi hidrataciju, revitalizaciju, ali i svežinu. Izuzetno je blag, a u isto vreme i efikasan. Koristi se uz pomoć tufera i prilikom korišćenja ne iritira kožu, ne stvara crvenilo i neprijatno zatezanje, već kožu ostavlja čistom, nežnom i svilenkastom, ali i pripremnjenom za ostale korake u rutini nege lica. Izvanredno se slaže sa svim preparatima za negu i predstavlja onaj prvi glavni korak u nezi lica, a to je svakako čišćenje, jer uzalud su nam svi ostali preparati za negu ukoliko kožu prethodno nismo adekvatno očistili. Moram i da spomenem da ovaj toner ima jako blag i prijatan miris čime bi pogodovao i hipersenzitivnim osobama koji ne vole jake mirise u kozmetičkim preparatima. Smatram da bi se dopao apsolutno svima, jer predstavlja proizvod koji je pravo uživanje za korišćenje. Cena Boclair Botanical Face Tonera je 2350din.

Boclair City Shield & Moisturizer je još jedan izvanredan Boclair preparat za koji mislim da apsolutno ne može a da vam se ne dopadne. Radi se o 100% prirodnom hidratoru koji štiti kožu od spoljašnjih uticaja, ali pruža i hidrataciju, kao i anti age negu.

Boclair City Shield & Moisturizer poseduje prelepo stakleno pakovanje koje istovremeno odiše nežnošću, elegancijom i kvalitetom. Mislim da skoro nisam imala priliku da posedujem proizvode koji imaju ovako lepo pakovanje. Definitivno privlače pažnju na kojoj god se polici našli.

Boclair City Shield & Moisturizer je 100% prirodni i veganski super hidrator svežeg biljnog mirisa i na prvi pogled nešto gušće teksture, ali samo na prvi pogled. Naime, ovaj prirodan hidrator se izvanredno lako razmazuje i u roku od odmah se upija u kožu. Odmah nakon nanošenja koža ga apsorbuje pa je sjajan kao podloga ispod pudera. Nakon upijanja koža je meka, gipka i svilenkasta. Pored tog, da kažem osećaja nakon nanošenja, koža ima zdrav sjaj i svežinu tako da bi se dopao svima koji žele da sačuvaju mladalački izgled i zadrže svež, zdrav ten. Cena Boclair City Shield & Moisturizer hidratora je 3990don.

Pored čarobnog hidratora, Boclair u svom asortimanu ima i sjajnu anti age kremu. Dakle, radi se o Boclair Bio Rejuvenating krema protiv bora koja čini prirodnu simfoniju koja će na superioran način smanjiti bore, ali i podmladiti i revitalizovati kožu.


Boclair Bio Rejuvenating krema protiv bora u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, prirodna ulja i biljne ekstrakte, ali i minerale i vitamine koji pored redukcije bora doprinose i dubinskoj hidrataciji. Uz to smiruju i upalne procese, čiste pore i obnavljaju i štite kožu od znakova starenja. Rekla bih, ovo je jedan sjajan preparat pogodan za svakodnevnu negu kože i za sve tipove kože.

Ova fascinantna krema bez i jednog štetnog sastojka idealan je izbor za svakodnevnu negu jer pruža veoma efikasnu, nežnu, prirodnu i zdravu negu. Izuzetno je nežne i lagane teksture te se vrlo brzo upija u kožu. Prilikom nanošenja stvara osećaj milovanja kože tako da prosto pline. Za uzvrat, nakon nanošenja imamo blistavu, nežnu i meku kožu. Savršenstvo od proizvoda protkano prirodnim sastavom je sve što ću reći. Definitivno, morate da je probate! Cena Bio Rejuvenating krema protiv bora je 3990din.

 


I za kraj ostavila sam jedan preparat iz Boclair asortimana koji je, pa slobodno mogu reći, ostavio na mene najveći utisak. Naime, radi se o fascinantno dobrom i efikasnom preparatu koji bukvalno preporodi kožu. Ima magičan sastav koji uključuje trostruku hijaluronsku kiselinu, vitamine C, A, B3, B5, E, H, F, ali i minerale poput magnezijuma, natrijuma, mangana, cinka PCA), beta karoten i bakuchiol. Sjajan sastav, zar ne? Ova savršena singerije poseduje maestralan efekat koji se ogleda kod poboljšanja opšteg stanja kože, hidrataciji, gipkosti, ali i revitalizaciji kože iznutra.

 
Kao i prethodno spomenuti Boclair preparati i Boclair Bio Rejuvenating Fluid dolazi u nežnom i jednostavnom staklenom pakovanju. Ima svež, biljni miris, rekla bih sličan kao i svi njihovi preparati. Sam miris nije jak i težak, ali je svakako primetan.

 
Što se tiče teksture, ovde imamo jednu izuzetno laganu teksturu karakterističnu za ovaj tip proizvoda. Toliko je lagana i nežna da je za jednu upotrebu dovoljna jako mala količina. Ja sam ga koristila nakon seruma a pre kreme, kako u dnevnoj tako i u večernjoj rutini nege i oduševljena sam samim efektom delovanja ovog sjajnog 100% prirodnog preparata. Toliko lepo nahrani, zagladi kožu, ujednači ten i pruži hidrataciju umornoj koži već nakon svega par korišćenja da definitivno zaslužuje da se o njemu daleko više priča i piše. Svakako je jedan preparat vredan naše pažnje i apsolutno svake hvale. Aposlutna je magija u bočici koju morate da pružite svojoj koži ukoliko volite zdravu i efikasnu negu.
Cena Boclair Bio Rejuvenating Fluida je 4490din.

Svi Boclair preparati su prava prirodna blaga spakovana u elegantne, nežne i prefinjene bočice. Predstavljaju maestralnu zdravu negu kakvu ni jedan konvencionalni sastojak ne može da pruži, jer ništa ne može da se meri sa snagom koju poseduje priroda. Zato je treba iskoristiti i svojoj koži pružiti samo najbolje, a ona će znati da nam to uzvrati. Smatram da su pravi prikaz idealne, zdrave i visoko efikasne nege upravo Boclair preparati na čije delovanje niko neće ostati ravnodušan. Pored toga, moram još jednom da skrenem pažnju na pakovanja, jer mislim da bi bili i idealan poklon za praznike.
 
Sve Boclair preparate možete poručiti putem njihovog sajta. Preporučila bih vam da pored spomenutih preparata obratite pažnju i na ostale njihove proizvode, kao i na sjajan instagram profil, jer ništa lepše nema od prirodne kozmetike koja radi u službi naše kože. Vreme je da se okrenemo čistoj i zdravoj kozmetici, jer samo zdrava koža je i lepa koža.

Нема коментара:

Постави коментар