Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 22. фебруар 2019.

ELIA Cosmetics Losion za telo sa arganovim uljem

Kako pre, tako i sada u trudnoći veliku pažnju posvećujem nezi tela kako bih izbegla neželjene efekte koje drugo stanje može da napravi mojoj koži. Smatram da ću uz dobru i adekvatnu negu  izbeći pojavu strija i dodatno hidrirati kožu.
Jedan od proizvoda koji poslednjih par meseci aktivno koristim je Losion za telo sa arganovim uljem od Elia kozmetike.
Elia Cosmetics d.o.o. je uvoznik i distributer proizvoda kompanije Madis sa Krita. Madis se od 2002. godine bavi proizvodnjom prirodne kozmetike bazirane na organskom maslinovom ulju. U Madisu veruju da priroda, lepota i zdravlje koegzistiraju u harmoniji. Zato njihovi proizvodi sadrže najmanje 80% prirodnih sastojaka, bez štetnih komponenti.
Madis posluje širom sveta i zadovoljstvo nam je što možemo da vam predstavimo njihove proizvode i u Srbiji.
(IZVOR)

Aktivni sastojci: 
Arganovo ulje
 organsko maslinovo ulje
 glicerin
 alantoin
 pantenol
 organska aloja vera
 suncokretovo ulje



ELIA Cosmetics Losion za telo sa arganovim uljem je proizvod koji sadrži 90% proizvoda prirodnog porekla.U sebi ne sadrži mineralna ulja i paraben. Dolazi u čvrstom pakovanju od 200ml. Pakovanje je jako lepo i mislim da bi bilo super kao deo nekog poklona. Ono što mi se sviđa je to što dolazi iz Grčke, jer su njihovi proizvodi poznati kao proizvodi visokog kvaliteta.


Losion je bele boje i ima sladak, ali opet osvežavajući miris. Malo je gušće teksture, ali lako se razmazuje i potrebno je sačekati par minuta da ga koža upije. Kada ga koža upije, ona je vidljivo sjajnija i jako nežna.
Efekat hidratacije koju ovaj losion pruža je dugotrajan. Ne morate na kožu nanositi ništa i do dva dana, a ona će i dalje biti hidrirana i nećete imati onaj osećaj suvoće. Za sada, dejstvo koje ima ovaj losiona mi je sasvim dovoljno i moja koža u super stanju. Strije mi se nisu pojavile, a koža je nežna i nije suva. Nadam se da će tako ostati i u buduće, a ja ću nastaviti sa njegovim korišćenjem.
Ovaj losion za telo možete poručiti preko sajta Elia Cosmetics, instagram i fb profila i njegova cena je 890din.

                                *****Da li ste probali Elia Cosmetics proizvode?*****

4 коментара:

  1. Da cena mi iskreno deluje pristupačna, tubica nije mala, tako da je trajanje proizvoda zagarantovano, i naravno zavisi od osobe do osobe kako će se kome svidet proizvod, ali iz tvoje recenzije deluje super.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam isprobala ništa od ovog brenda, ali ih dugo pratim na instagramu i nadam se da ću uskoro isprobati neki njihov proizvod. :)

    The Beauty Journal

    ОдговориИзбриши
  3. Deluje jako zanimljivo i volela bih da probam. Odlična recenzija <3 <3

    ОдговориИзбриши
  4. Zvuci mi odlicno,a nikada nisam koristila ovu kozmetiku.

    ОдговориИзбриши