Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 7. мај 2019.

Golden Rose Vinyl Gloss sjajevi za usne

Kada govorimo o Golden Rose kozmetici, proizvodi po kojima su najpoznatiji su defintitvno lakovi za nokte i proizvodi za usne. Naravno, oni imaju mnogo odličnih proizvoda, ali u ove dve kategorije posebno su se izdvojili.
Veliki bum doživeli su kada su izbacili matt tečne ruževe i čuvenu desetku koja je mesecima bila rasprodata i bilo je veoma teško doći do nje. Od tada je prošlo par godina, ali oni su i dalje najpoznatiji na našem tržištu. Kvalitet i trajnost je bez premca.
Zbog toga, svake godine, Golden Rose izbaci nešto novo na naše tržište, a da je vezano za proizvode za usne. Ovoga puta radi se o sjajevima za usne sa visokom pigmentacijom pod nazivom VINYL GLOSS.


Vinyl gloss sjajevi za usne dolaze u ombre pakovanju i imaju 4.5ml. Dostupni su u 12 nijansi i možete ih kupiti u Golden Rose beauty shop-ovima.
Odlikuju se sjajnom završnicom i visokom pigmentacijom, tako da ih ne retko porede sa karminima.




Aplikator je isti kao kod svih Golden Rose proizvoda za usne. Precizan je, ali kako se ipak radi o sjajevima za usne, poželjno je koristiti i olovku.
Imaju lep miris, slatkast i najviše me podseća na vanilu, tako da će ljubitelji vanile uživati.








Od dostupnih 12 nijansi, u svojoj kolekciji imam nijanse 01, 07 i 12.
Nijansa 01 je jako slična čuvenoj desetki i jako lepo izgleda na usnama. Nju najčešće nosim samostalno, jer ne zahteva preciznost. Dok nijansa 07 je nijansa maline, a nijansa 12 je prava crvena.
Jako lepo izgledaju na usnama. Uz jedan sloj dobija se puna boja kao i bočice, a sjajna završnica čini ih savršenim za pretstojeći period.
Malo su lepljivi, ali kako se radi o sjajevima za usne to je i za očekivati. Veoma me je iznenadila i trajnost ovih sjajeva, jer su prilično dugotrajni. Izdržaće i par sati bez poravljanja što je odlično.
Preporučila bih vam da obratite pažnju na ove sjajeve za usne, jer super dođu kao odmor od teških matt karmina. Takođe, ukoliko volite nude nijanse, nijansa 02 je prelepa, prava nude i jedna od  nijansa koju ću obavezno kupiti.


                                 ****Da li ste probali Golden Rose proizvode za usne?****

1 коментар: