Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 8. јун 2019.

Avon Planet Spa Treasures of the Desert hidrirajući piling za lice

Pored Avon Planet Spa maske za kosu o kojoj sam vam pisala u prethodnom tekstu, želim da sa vama podelim još jedan proizvod koji mi je favorit kada se radi o Planet Spa kolekciji.
Ovoga puta, radi se o nezi lica, odnosno o Avon Planet Spa Treasures of the Desert hidrirajućem pilingu za lice.





 Kupila sam ga pre par meseci i od tada ga aktivno koristim. Ima 75ml i kako je gušće teksture, za celo lice potrebna je mala količina, pa će trajati jako dugo.
Ima jako lep orijentalni miris koji je malo jači, ali verujem da devojkama koje su osetljive na mirise, neće smetati.
U svom sastavu sadrži silikon i alkohol, pa ako izbegavate ove sastojke u proizvodima, onda ga zaobiđite. Meni zaista ne smetaju.

 Ovaj piling spada u slabije, odnosno blaže pilinge i ima jako sitne čestice. Nanosi se na vlažno lice, utrlja,a zatim ispere. Nakon ispiranja, na koži ostavlja malo masniji osećaj, ali ne onaj standardan osećaj masnoće, već kao da ste naneli suvo ulje.Verujem da je to zato što sadrži marokansko arganovo ulje.
Naravno, ukoliko ne volite taj osećaj na licu, uvek možete nakon ispiranja lice izbrisati tuferom.


Avon Planet Spa Treasures of the Desert hidrirajući piling za lice je namenjen čišćenju kože, kao i vraćanju svežine i sjaja licu. Ne isušuje kožu, već je dodatno hidrira. Blag je i nežan, tako da će korišćenje ovog pilinga biti pravi mali ugođaj. Tom osećaju doprineće i njegov miris koji vodi pravo u Maroko.
Mojoj suvoj koži veoma prija. Nakon njega imam osećaj da mi krema nije ni potrebna. Ukloni sve mrtve ćelije i lepo očisti kožu.




Redovna cena ovog pilinga je 500din, ali često bude na akciji, tako da ga možete pronaći i za 300din. Dostupan je u okvru Avon katloga.
U ovoj kolekciji ima i maska za lice, ali je nisam probala.  Ako ste je probali, pišite utiske.

Нема коментара:

Постави коментар