Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 9. септембар 2019.

Banggood wishlist #3


Nakon recenzije stvari koje su mi stigle sa sajta Banggood, ponovo vam pretstavljam listu zelja sa ovog sajta.
Ovoga puta, neću vam pokazivati stvari za bebu, već ću vam pokazati još par stvari koje su meni privukle pažnju. Ne moram da ponavljam da na ovom sajtu imate ogroman izbor, skoro sve možete pronaći, a cenu su zaista korektne.

After reviewing things that came to my mind from the Banggood site, I am presenting to you again a wish list from this site.
This time, I'm not going to show you baby stuff, but I'm going to show you a few other things that caught my attention. I do not have to repeat that you have a huge selection on this site, you can find almost anything, and the prices are really fair.


Anniversary

Prilikom pregledanja sajta, najviše pažnje privukle su mi stvari za kuću, posebno dekoracija. Dostupan je veliki broj artikala, što za uređenje kuće, što za samu organizaciju stvari.

When I was browsing the site, the most attention was drawn to things for the house, especially the decoration. A large number of items are available, both for home decoration and for organizing things.

Banggood coupon

                               
Ovaj držač za ključeve je jako lep, baš mi se sviđa. Mislim da bi se super uklopio sa ostalom dekoraciom koju imam u kući.
 This key holder is really nice, I really like it. I think it would fit perfectly with the rest of the décor I have in the house.

                   
Držač za kozmetiku koja se nalazi u kupatilu izgleda veoma praktično. Mislim da bi odlično poslužio u tuš kabini za odlaganje kupki i gelova za tuširanje.
 The bathroom cosmetic holder looks very practical. I think it would serve great in a shower cabin to dispose of baths and shower gels.

Pored prethodnog držača za kozmetiku, pažnju mi je privukla i ova korpa za veš. Drugačija je od onih na koje smo navikli i mislim da bi se super uklopila u svačije kupatilo.
 In addition to the previous cosmetics holder, I was also drawn to this laundry basket. It is different from the ones we are used to and I think it would be a great fit in everyone's bathroom.

               
Ovaj sat je prelep. Baš mi se sviđa, ali nisam sigurna da li bi preživeo transport, jer je dobro poznato da naše pošte ne vode računa o paketima.
 This watch is beautiful. I like it a lot, but I'm not sure if it would survive transport, as it's well known that our post offices don't take care of packages.

Led lampe koje imaju u ponudi ovog sajta su zaista jako lep. Imaju veliki izbor modela i dezena, samo je potrebno izabrati onu koja bi se najbolje uklopila u vaš dom.
 The ice lamps on this site are really nice. They have a large selection of models and designs, you just need to choose the one that would best fit your home.

                                            
Pored dekoracije, na sajtu imate i kućne uređaje kao što je robot vakum. Mislim da nam je svima potreban jedan ovakav uređaj.
 In addition to the decoration, the site also has home appliances such as a vacuum robot. I think we all need one device like this.

Ovo je samo mali deo stvari koje su mi se dopale, a šta sam poručila, videćete u nekom od narednih tekstova. Pišite mi, kako vam se sviđa ponuda na ovom sajtu?

This is just a small part of what I liked, and what I said, you will see in one of the following texts. Write to me, how do you like the offer on this site?



2 коментара:

  1. That clock with coffee and cat looks gorgeous!


    Last post:

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2019/08/sweet-peach-too-faced-review.html

    ОдговориИзбриши
  2. Lista je odlična i dopadaju mi se izbor stvari. Super post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши