Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 8. септембар 2021.

Medical Plants Derma Spray - Jedan sprej, više rešenja

U svakoj kući treba da postoji jedan proizvod koji mogu svi da koriste, od malih pa do velikih. Proizvod koji će biti spas u svakoj situaciji i deo svakodnevne rutine nege kože.
Takav proizvod u mom slučaju je Medical Plants Derma Spray, sprej za koji sa punim pravom kažu da je ključ mnogih situacija. Jedan sprej, a više rešenja.

Naime, radi se o toniku koji ima izuzetno dobar sastav i pogodan je za korišćenje od najranijeg doba.
U svom sastavu sadrži cica ekstrakt koji umiruje, zatim aloe veru, vitamin B5, kao i hamamelis i ulje lavande.

Ovaj tonik smešten je u, po meni izuzetno prakičnu bočicu sa rasprašivačem. Pakovanje je jako dobro napravljeno u smislu da nije veliko, može se poneti sa sobom bez bojazni da će se proizvod prosuti. Rasprašivač jako dobro raspršuje proizvod i sam ovaj princip korišćenja tonika je dobar, jer nema kontaminiranja proizvoda.
Pored toga, ovaj sprej ima izuzetno blag, skoro pa neprimetan miris tako da će odgovarati svima koji ne vole jake mirise u kozmetičkim proizvodima.

Medical Plants Derma Spray je sprej koji se može koristiti u više situacija. Ja ga koristim kao tonik u svakodnevnoj rutini nege kože i primetila sam da od kada ga koristim nemam problema sa aknama, čak ni u pms-u. Ten je ujednačen, a koža hidrirana.

Koristila sam ga i nakon sunčanja, jer odlično umiri kožu, rashladi i pomogne da koža povrati vlažnost koju je izgubila usled izlaganja sunčevim zracima. 
Takođe, koristim ga i nakon depilacije, odnosno naprskam ga na depilirano područije i nemam problema sa iritacijama, ali i uraslim dlakama. Uz sve to, Derma Spray je jako dobar u borbi sa atiopiskim dermatitisom, jer hidrira kožu, umiruje svrab i pomaže da se uporni dermatitis najbrže sanira. Dovoljno je reći da ga čak i sami dermatolozi preporučuju.
Zaista, ovaj sprej je jedan veoma dobar proizvod koji ima odličnu namenu i pogodan je za apsolutno sve situacije. 
Mislim da je efekat ovog spreja izuzetno dobar i da je vredan pažnje, jer na našem tržištu postoji jako mali broj proizvoda koji se mogu pohvaliti ovakvim spektrom delovanja.Uz sve to moram da napomenem da je ovaj sprej potpuno prirodan, kao i ostali proizvodi Medical Plants kozmetike.


Medical Plants Derma Spray možete pronaći na sajtu Medical Plants kozmetike, ali i u bolje snabdevenim apotekama. Njegova cena je  650din.
Pored sajta, Medical Plants ima svoj instagram profil na kojem možete dobiti više informacija o celokupnom asortimanu proizvoda, sastavu, delovanju, ali i akcijama.

*Da li ste probali Derma Spray ili neki drugi proizvod sličnih namena?

Нема коментара:

Постави коментар