Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 21. октобар 2021.

Medical Plants Peptide Filler pro-aktive anti-age serum

U moru kozmetičkih proizvoda koji nam se svakodnevno nameću kao sinonimi za negu nalaze se i serumi. Proizvod koji se na lice nanosi nakon čišćenja kože i tonika, a pre kreme za lice ili maske. Serumi se razlikuju od krema za lice, jer sadrže više aktivnih sastojaka, laganije su teksture i koža ih brže upija. Sa godinama naša koža postaje sve zahtevnija, tako da su serumi neophodan korak u nezi. 
Postoji puno vrsta seruma sa odredjenim namenama koji su pogodni za sve tipove kože i starosne grupe, ali i za same potrebe kože i zbog toga je važno kupovati serum prema potrebama svoje kože. Međutim, serumi se razlikuju po aktivnim sastojcima, jer ne odgovara svaki sastav baš svakom tipu kože. Ono na šta je potrebno obratiti pažnju jeste prvenstveno namena samog seruma, a zatim i sastav, jer kao što salicilna kiselina ne odgovara suvoj koži, peptidi i hijaluronska kiselina odgovaraće svim tipovima kože. 
Kada smo kod peptida, peptidi su molekuli aminokiseline koji su povezani peptidnim vezama. Peptidi su dobra saveznik u borbi protiv starenja kože. U kombinaciji sa drugim sastojcima poput matičnog mleča i hijaluronske kiseline čine ga pravom anti-age bombom.
Jedan od seruma koji sadrži ovu kombinaciju sastojaka dolazi upravo od Medical Plants, prirodne kozmetike.


Medical Plants Peptide Filler pro-aktive anti-age serum sadrži kompoziciju sastojaka koju čine najpre 7 peptida, 3D hijaluronska kiselina, kao i matični mleč. Ovi sastojci čine da serum bude veoma učinkovit na kožu kojoj je potreban anti-age efekat, odnosno podmlađivanje, zatezanje, ali i hidratacija. Pored toga, ovaj Peptidni serum pomaže protiv starenja, ali i smanjenja bora kod svih tipova kože.

Medical Plants Peptide Filler pro-aktive anti-age serum dolazi u plastičnoj bočici od 50ml.
Samo pakovanje je jako dobro napravljeno u tom smislu da ima pumpicu uz pomoć koje doziramo proizvod, a pumpica ima tako zvanu kapicu koja štiti sam proizvod od bakterija. Što se mene tiče, odlično odradjeno pakovanje.

Serum nema miris i ima vodenkasto gelastu teksturu, ako bih mogla tako da kažem. Jako lako se nanosi na lice i razmazuje, a koža ga brzo upija. Za celo lice, vrat i dekolte dovoljne su dve pumpice, tako da ovaj serum veoma dugo traje. Na koži ostavlja blago lepljiv osećaj, ali ne preterano, ali opet dobar je ispod svake kreme, pa čak i ispod pudera u vidu podloge, odnosno ta blaga lepljivost čini ga dobrom bazom za sve kozmetičke proizvode, pa i puder.

Ovaj serum izuzetno dobro hidrira kožu i čini je glatkom. Pored hidratacije, Peptide filer serum jako dobro uklanja tamne kolutove ispod očiju i zagladjuje fine linije. Pogodan je kako za večernju, tako i za dnevnu negu lica, posebno kada je koži potrebna dodatna nega.
Mislim da bi odgovarao svim tipovima kože, počev od suve i osetljive, pa do masne, jer hidratacija i anti-age efekat treba svima.
Pored toga, ovaj serum spada u cenovni rang koji je svima dostupan, tako da uzimajući u obzir same benefite seruma i njegovu cenu smatram da je i te kako vredan naše pažnje i korišćenja.

Medical Plants Peptide Filler pro-aktive anti-age serum je deo Medical Plants asortimana proizvoda koji je dostupan u okviru njihovog zvaničnog sajta preko kojeg ga možete i poručiti. Njegova cena je 1500din.
Pored sajta, ovaj serum, kao i druge MP proizvode možete pronaći u bolje snabdevenim apotekama.


*Da li ste probali Medical Plants proizvode?

Нема коментара:

Постави коментар