Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 27. новембар 2021.

Ženske Tašne Katarina - Sinonim za kvalitet

Svakoj devojci potrebna je nova torba bez obzira na količinu koja je čeka u ormaru. Novi model, boja, zanimljiv dezen, pristupačna cena i kvalitet su jedni od mnogih razloga koji nas privuku na kupovinu nove tašne.
A i kako ne bi kada nas stalno bombarduju sa novim trendovima. No bez obzira na to, smatram da je dobro investirati u dobar i kvalitetan model, jer se takva kupovina uvek isplati.
Kao ljubitelj tašni stalno sam u potrazi za dobrom torbom, bilo da se radi o kupovini iz fotelje ili obilasku radnji. Obzirom na trenutnu situaciju online kupovine su mi izbor i zbog toga danas želim sa vama da podelim jedan instagram profil koji se bavi prodajom ženskih aksesoara.


Radi se o instagram profilu Ženske Tašne Katarina. Ovde možete pronaći italijanse tašne brendova poput Pierre Cardin,Alex Max,DIANA&CO,Herisson,PHIL,Micussi i Misstar. Pored tašni kod njih možete pronaći kako ženske, tako i muške novčanike, ali i kaiševe i šalove.
Radi se o modelima izuzetno kvalitetne izrade i svaka tašna ima deklaraciju o ispravnosti proizvoda.


Moram priznati da imaju zaista sjajan asortiman i da sam dugo vremena provela na njihovom profilu u razgledanju modela i birajući onaj pravi. Na kraju, izbor je pao da divnu crossbody torbu u kamel boji. 
Ova torba je manjih dimenzija, ali opet dovoljna da u nju stane novčanik, telefon i još neka sitnica. Ima lanac kao kaiš i mislim da joj on daje posebnu notu.
Jako je kvalitetno odrađena, nije podložna habanju i sam model je dosta čvrst.


Mislim da se i na fotografijama vidi da se radi o izuzetno kvalitetnoj torbi.Sam model je jako lep i nije da kažem, strogo elegantan. Može se kombinovati uz apsolutno svaku odevnu kombinaciju. Bilo da se radi o eleganciji ili nekom kežual stilu zagarantovano je da će se dobro uklopiti i dati outfitu posebnu notu. Smatram da je svakoj devojci potreban jedan ovakav model, jedna ovakva boja, jer smo negde videli dosta crnih torbi i vreme je za neke druge boje.

Pored italijanskih brendova, Ženske Tašne Katarina počela je sa prodajom ženskih kaiševa njihove izrade, a uskoro će imati i svoje tašne. Svi modeli biće ručno rađeni od najkvalitetnijih materijala poput domaće goveđe kože i biće unikatni sa svom potrebnom dokumentacijom poput pečata i deklaracije.

Preporučila bih vam da obavezno obratite pažnju na ovaj profil ili ih posetite lično u butiku u Zemunu ul. Mića Radakovića. Skrenula bih vam i pažnju na to da ako vam se svidi neki model, kako ne bi ostali bez njega brzo ga uzmite, jer se kod njih artikli munjevitom brzinom rasprodaju.

Нема коментара:

Постави коментар