Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 16. јануар 2022.

Studio Beauty Never Sleeps SPECIAL TOUCH Anti-Celulit serum

Koliko vas se svakodnevno sreće sa dosadnim i upornim celulitom? I koliko vas je u potrazi za proizvodom koji će ga ublažiti, ako ne i učiniti da u potpunosti nestane?
Ako ste se našli u bilo kojoj od ove dve kategorije, nastavite da čitate tekst.

Kada su u pitanju proizvodi za uklanjanje i prevenciju celulita, moram priznati da sam skeptična iz više razloga, a rećiću vam i zašto.Većina njih obećava svašta, a zapravo ne radi ništa. Zamasti kožu da satima posle ne mogu ništa da obučem na sebe i to me u startu odbije od daljeg korišćenja, jer jednostavno nemam tu mogućnost da mogu satima da čekam da se određeni proizvod upije.
Iz tih razloga dugo vremena nisam koristila ništa namenjeno toj regiji i negde sam prihvatila svoje telo sa svim vrlinama i manama.

Međutim, pre nešto više od mesec dana na moju adresu stigao je Special Touch anti-celulit serum od studio Beauty Never Sleeps i kako me je veoma privuklo pakovanje, a i činjenica da se radi o serumu odlučila sam da ga probam.
Bio je za mene prava novina, jer kada se radi o ovoj vrsti proizvoda uglavnom nam nude kreme ili gelove, ali nikad serume i zbog toga sam odlučila da mu dam šansu i priznaću vam, nisam pogrešila.

 
Special Touch anti-celulit serum je proizvod jedne mlade devojke Bojane koja je po struci tehnolog, a ujedno i vlasnik salona Beauty Never Sleeps
Naime, Bojana ovaj serum koristi u svom salonu i ima samo pozitivna iskustva. Međutim, pored salona, ovaj serum pogodan je i za korišćenje u kućnim uslovima.

Special Touch anti-celulit serum namenjen je smanjenju masnih naslaga i uklanjanju izgleda pomorandžine kore. Radi se o prirodnom proizvodu mešavine biljnih sastojaka sa akcentom na kofeinu i etarskim uljima. U njegovom sastavu pronašla su se etarska ulja poput limunove trave, cimeta, slatkog badema, bobica kleke, korena djumbira, gorke narandže, kore limuna i mnogih drugih.

Special Touch anti-celulit serum dolazi u jako lepom, rekla bih prefinjenom pakovanju od 50ml. Samo pakovanje odlikuju jednostavni roze detalji i pumpica uz pomoć koje dozirate proizvod. Sama pumpica je dodatni plus ovom proizvodu, jer izuzetno dobro dozira proizvod, nema mogućnosti od prosipanja i veoma olakšava samo koriščenje.

Serum ima jako tečnu i uljanu teksturu. Sama tekstura nije masna, a opet dovoljno uljana da se lepo umasira u kritičnu regiju, a zatim i brzo upije. Na koži ostaje blago uljani trag, ali kao što sam i rekla, koža ga relativno brzo upije, tako da taj trag mu ne uzimam za manu.


Što se tiče mirisa, ovde imamo jako lep citrusni miris koji je blago pomešan sa nečim slatkim koji tek kasnije dolazi do izražaja, što je do negde i razumljivo jer je ovaj serum bogat eteričnim uljima kore limuna, gorke narandže, ali i slatkog badema. Miris nije jak i napadan, ali dovoljno primetan da ga osetite.

Iz mog ugla, Special Touch anti-celulit serum je proizvod kod kojeg nakon nekog vremena koža dobija najpre negovan izgled.Pored toga, koža je izuzetno mekana i nežna. Uz tu mekoće, koža je dosta elastičnija i mogla bih da kažem i zategnutija.
Uz redovno korišćenje neki duži vremenski period primetila sam da su naslage celulita dosta manje vidljive i to mi je i više nego dovoljno da dodjem do zaključka da je ovaj serum jedan od proizvoda koji radi ono što i obećava, a to je borba sa celulitom u kojoj samo uz dobar proizvod poput ovog seruma i upornost bitka može biti dobijena.
Najbolje je koristiti ga nakon pilinga uz masažu, jer će to samo pospešiti njegov efekat i učiniti ga delotvornijim.
Smatram da je celulit pojava koja neće preko noći nestati, ali uz istrajnost možemo je iskoreniti, a efekat ovog seruma u tome mi daje ogromnu podršku.

Cena studio Beauty Never Sleeps Special Touch anti-celulit seruma je 3000din, međutim jako često bude na popustu, tako da ga možete ugrabiti za 2200din. Mislim da njegova cena uopšte nije velika, jer moramo uzeti u obzir da se radi o efikasnom proizvodu koji vredi daleko više.

Za sada se još uvek prodaje online, preko instagram profila Studio Beauty Never Sleeps, ali sam sigurna da ćemo ga vrlo brzo videti i u radnjama, jer zaslužuje da se nađe rame uz rame sa poznatim brendovima.

Нема коментара:

Постави коментар