Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 27. јануар 2022.

Upoznajte novi Medical Plants Anti-Age body butter sa retinolom

Nakon seruma sa retinolom koja su na velika vrata ušetali u našu svakodnevnu rutinu pojavio se i proizvod za negu tela sa ovim poznatim sastojkom.
Naime, radi se o body butteru sa retinolom koji nam stiže od Medical Plants, prirodne kozmetike.
Moram priznati da mi je ovaj body butter odmah privukao pažnju, jer znamo da je retinol sjajan saborac u anti-age nezi i pomislila sam da može biti isto tako dobar i za negu tela.
No, krenimo iz početka.

Medical Plants Anti-Age body butter sa retinolom dolazi u pakovanju od 200ml. Rekli bi, jako veliko pakovanje koje će dugo trajati, no kada ga bolje upoznamo videćemo da se radi o proizvodu koji će naša koža voleti i za kojim ćemo rado posezati. 
Samo pakovanje je prilično čvrsto i kvalitetno napravljeno što je i očekivano za Medical Plants, jer pored što ulažu u kvalitet i efikasnost preparata, trude se da napravi i pakovanja koja će olakšati samo korišćenje proizvoda.


Medical Plants Anti-Age body butter pored retinola u svom sastavu sadrži i kakao buter, shea buter, kao i ulje kokosa i slatkog badema. Ovaj sastav čini ga proizvodom pogodnim za sve tipove kože, a posebno će prijati suvoj i osetljivoj koži.

Ovaj Anti-Age body butter sadrži i mirisna ulja bele orhideje i belog lotusa. Ako ste čitali moje prethodne tekstove o Medical Plants proizvodima, onda znate koliko volim njihov šećerni piling koji sadrži ova mirisna ulja i ima najlepši miris koji sam osetila u nekom proizvodu za negu tela. Polagala sam nade da i ovaj butter ima identičan miris, ali nema. Oseti se naravno prisustvo mirisnih ulja bele orhideje i belog lotusa, ali zbog prisustva kakao i šhea butera ima po malo sladak kakao miris. Sam miris je lep, prilično blag, nežan i dugo prisutan na koži.

Što se tiče teksture, ovde imamo, na dodir izuzetno čvrst butter, međutim u samom kontaktu sa toplotom tela, butter se topi, dobija uljanu teksturu i na koži ostavlja blag uljani film koji nakon upijanja kožu ostavlja veoma mekanom, nahranjenom i hidriranom. Iz toga stekla sam utisak da se radi o vrlo bogatom preparatu koji svojim sastavom postaje savršen za suvu i ispucalu kožu.


S' obzirom da u ovom preparatu imamo retinol najbolje je koristiti ga uveče, kao deo večernje nege i ukoliko sutradan izlazite iz kuće, poželjno je koristiti spf faktor.
Samo korišćenje Medical Plants Anti-Age body buttera koži pruža izuzetno dobru negu. Jako lepo neguje kožu tela, čini je mekanom i nežnom. Zbog samih sastojaka koži pruža veliku količinu hidratacije i pozitivno utiče na uklanjanje suvih delova, kao i na prestanak perutanja kože. Jednom rečiju, proizvod savršen za sve koji imaju problem sa suvom kožom, posebno tokom ovog hladnog perioda.
Pored toga, prijaće svima koji žele da razmaze svoju kožu i pruže joj pravi ugođaj.

Cena Medical Plants Anti-Age body buttera sa retinolom je 1960 din. Ako uzmemo u obzir količinu proizvoda koji dobijamo, njegov kvalitet i efekat koji ima na koži, sama kupovina se i više nego isplati, jer svi koji imaju suvu i osetljivu kožu znaju koliko ona može biti zahtevna, a ovaj butter ima sve što joj nedostaje.

Medical Plants Anti-Age body butter sa retinolom dostupan je u okviru Medical Plants sajta i tamo ga možete poručiti.
Pored ovog body buttera, Medical Plants u svojoj ponudi ima i još dva proizvoda sa retinolom, Amla serum i kremu za ruke sa uljem noćurka i vitaminom A sa kojima možete upotpuniti svoju negu.

Нема коментара:

Постави коментар