Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 20. јун 2022.

Kako se efikasno uz pomoć potpuno prirodnog sredstva rešiti novih fleka?

Fleke - te uporne mrlje prate nas od najranijeg doba. Na svakom koraku desi se po jedna i apsolutno je nemoguće da ih izbegnemo. A kako ih ne možemo izbeći ono što možemo uraditi jeste pokušati da ih uklonimo i ne dozvoliti da nam unište odeću. Neke fleke se skidaju jako lako. Malo vode i to je sve. No, pojedine fleke znaju da nam zadaju dosta glavobolje te nam samo preostaje da odeću bacimo u smeće ili iskoristimo neki od preparata za skidanje fleka koji su prepuni hemiklija i koji mogu izazvati jako velike alergijske reakcije. Kao jednoj mami, apsolutno mi ne dolazi u obzir korišćenje tih preparata, jer moja deca su mala i njihova koža je jako nežna, a samim tim i veoma osetljiva što znači da bi i pored pranja nakon korišćenja preparata sa štetnim hemikalijama postojala mogućnost da se desi alergijska reakcija. Iz tog razloga dosta naše odeće je sa flekicama i moram priznati da mi je to smetalo sve dok nisam otkrila jedan preparat koji je na prirodnoj bazi i zaista sjajno uklanja fleke.
Radi se o Flex Natural Cleaneru ili Flex prirodnom čistaču fleka.


Flex Natural Cleaner je potpuno prirodno sredstvo za skidanje svih vrsta fleka. Skida izuzetno veliki broj fleka i to za svega 90 sekundi bez oštećenja tkanine, kao i same boje.
Superiorno deluje na eliminisanje novonastalih, ne tretiranih fleka različitog porekla među kojima su fleke od crvenog voća, povrća, kafe, šminke, krvi, sladoleda, čokolade, joda, tečnog pudera, pa čak i kurkume.


Flex Natural Cleaner dolazi u čak 3 veličine pakovanja od kojih su 2 pogodna za nošenje svuda sa sobom, a treće pakovanje je idealna kućna verzija ovog efikasnog skidača, tako da Flex Natural skidač fleka možemo kupiti kao:


Ono što je zajedničko za sva tri jeste dozer u formi rasprašivača koji izuzetno dobro raspršava proizvod.


Luksuzna i ekonomična pakovanje Flex prirodnog skidača zamišljena su kao verzije koje možemo poneti svuda sa sobom bilo da se radi o torbi, neseseru ili pak džepu od sakoa. Jako mi se dopada ova ideja, posebno kako su stilski urađena pakovanja, jer imaju izgled parfema i luksuzno pakovanje je stakleno, tako da deluje jako elegantno. Možemo ih poneti svuda sa sobom, bilo da se radi o izlasku ili nekoj svečanosti i na taj način biti sigurni da ako nam se desi fleka na omiljenoj večernjoj haljini da je možemo ukloniti kao da se ništa nije dogodilo.

Za razliku od luksuznog i ekonomičnog pakovanje Flex prirodnog skidača fleka, kućna varijanta je u nešto većem pakovanju od 200ml i namenjena je za skidanje fleka na odeći ili pak nameštaju koji se od mebl štofa, kao i uklanjanju fleka sa zavesa. Podjednako dobro skida sve vrste fleka koje mogu nastati u kućnim uslovima bilo da se radi o odeći ili zavesama. Ono što mi se pokazalo kao jako dobro jeste i da skida ne samo nove, ne tretirane fleke sa odeće, već i stare fleke sa nameštaja koji je od mebl štofa. Tako da ako imate fleke na ovoj vrsti nameštaju, mislim da bi vam Flex bio veoma korisan.

Ono što vas sigurno zanima jeste kako Flex eliminiše fleke? Za uklanjanje novih fleka dovoljno je fleku tretirati ovim prirodnim sredstvom, odnosno samu fleku naprskati dva do tri puta, par sekundi protrljati prstima, a zatim izbrisati vlažnom maramicom ili krpicom. Nema potrebe za vodom ili pranjem, samo Flex naprskati na mrlju, istrljati i izbrisati vlažnom maramicom ili vlažnom krpom. I to je sve. Za svega par sekundi fleke nema, a odeća je kao novo. Za neke upornije fleke postupak je potrebno ponoviti, ali krajnji ishod je isti, a to je čista odeća.
Što se tiče starih fleke, ukloniće i većinu starih fleka, ali moramo obratiti pažnju čime su te fleke tretirane i koliko su stare. U većini slučajeva skida dobro starije fleke, ali je potrebno ponoviti postupak.

Veoma sam pozitivno iznenađena kako uklanja fleke od crvenog voća, odnosno fleku višnje na beloj odeći koji nije pamuk, zapravo reč je o materijalu koji je nezgodan za održavanje, pri tome je i beo, ali Flex skidač fleka se super snašao i za čas uklonio fleku.
Postupak sam vam snimila, tako da ceo snimak možete videti na mom instagram profilu.

Mislim da je ovaj proizvod izuzetno dobar i korisan pre svega ako ste mama kao i ja i za svoju decu želite prirodne proizvode bez hemikalija. Deca se stalno kroz igru prljaju i to im ne možemo uskratiti, ali se možemo pobrinuti da njihova odeća bude čista.
No, bez obzira na to, i svakoj devojci je potreban jedan ovakav skidač fleka, jer fleke od vina ili pudera se stalno dešavaju, a Flex prirodni skidač fleka ih super uklanja.
Flex Natural Cleaner možete poručiti preko njihovog zvaničnog sajta ili putem kontakt telefona 063488800 gde možete pitati ako vas nešto više zanima o ovom sjajnom prirodnom skidaču fleka.
Cena Flex natural skidača fleka u home pakovanju je 1690din, dok je ekonomično pakovanje 990din, a lux pakovanje 1490din.
Pored sajta, možete ih pronaći u i Lilly drogerijama, kao i na OMV pumpama.
Dostupni su i u Galeriji Podova u Beogradu, Novom Sadu, a uskoro i u Nišu i Podgorici.

Preporučujem vam i da posetiti njihov instagram profil i budete u toku sa akcijama i svim pogodnostima vezane za kupovinu.

Flex Natural Cleaner zaista odlično skida fleke i ako uzmemo u obzir činjenicu da je prirodan, predstavlja idealan i bezbedan izbor za efikasno uklanjanje fleka.  Ako i vi pazite da štetne hemikalije ne dođu u kontakt sa vašom kožom, a da pri tome odeća bude čista, onda je ovaj preparat pravi izbor za vas.

Нема коментара:

Постави коментар