Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 19. јул 2022.

Najbolje preporuke za online shopping i dva instagram profila

Da li ste i vi ljubitelji šopinga iz fotelje?

Mislim da je u prethodne dve godine online kupovina doživela pravu ekspanziju. Ne samo zbog korone, već i zbog brzog tempa života nametnuli smo sebi činjenice da je kupovina preko telefona, kompjutera i tableta daleko lakša nego klasičan šoping.

Kada sam ja u pitanju, definitivno mogu da se svrstam u grupu obožavaoca online kupovine, jer zapravo taj sam način kupovine ima dosta prednosti. Jako često sam u situaciji da nemam vremena fizički da posetim neki butik i uživam u razgledanju i kupovini. Naime, svaka mama zna koliko kupovina sa dvoje male dece zna biti naporna, tako da mi je online šoping idealan izbor. Pored toga, danas nam je na internetu sve dostupno, tako da jako često naletim na razno razna sniženja, popuste, kao i besplatnu dostavu, tako da tada kupovina bude pun pogodak.

Kada je reč o stranicama na kojima kupujem odeću i obuću, tu uvek biram proverena mesta, odnosno one stranice na kojima su fotografije modela slikane uživo, a ljubazni prodavci uvek raspoloženi da mi izađu u susret i odgovore na sva pitanja. Mislim da je sam kontakt sa osobama koje stoje sa druge strane jako bitan, jer na taj način šanse su da nam određeni artikal neće odgovarati jako male.

Kada smo kod ljubaznih prodavaca i sigurne online kupovine, konkretno kupovine preko instagrama moram da vam preporučim dva instagram profila.
Prvi profil je Shoppingo, odnosno profil na kojem ćemo pronaći divnu žensku odeću. Ceo profil zasniva se na fotografijama koje su fotografisane uživo i sa jasno istaknutim cenama. Mislim da je ovaj momenat istaknitih cena jako bitan, jer ne volim kada ispod fotografije stoji 20 komentara o ceni, a cene nigde ili kada nam kažu da se za cenu javimo u DM, a onda satima i danima čekamo na odgovor. Sa Shoppingo to nije slučaj, jer je na profilu sve jasno i vidljivo, a divna devojka koja stoji iza ovog profila je predusretljiva i uvek ljubazna da nam da odgovor na sva moguća pitanja koja nas zanimaju. Sam kvalitet odeće koja se nalazi na profilu je sjajan, tako da je kupovina od njih idealan izbor.

Drugi instagram profil koji želim da vam preporučim jeste Shoesplanetshop1, odnosno profil na kojem ćemo pronaći najlepše modele obuće. Dobro, kod njih imamo i po neki aksesoar u vidu torbi i ranaca, ali uglavnom dominira obuća. Cene su i više nego pristupačne, a kako stalno imaju sniženja i akcije jako često možemo ugrabiti odličan model za mali novac.  Moram da se osvrnem i na kvalitet, jer se zaista radi o obući izuzetnog kvaliteta. Mislim da ko jednom proba njihovu obuću i uveri se u kvalitet, uvek im se vraća.

U nastavku teksta pokazaću vam jedan outfit kreiran od komada sa Shoppingo i Shoesplanetshop1 profila, a ja se nadam da će vam se svideti, jer dugo na mom blogu nije bilo sličnih tekstova, pa smo im se negde svi zajedno uželeli.
Pa, hajde da vidimo o čemu se radi:


Zvezda ovog outfita jeste predivna Shoppingo haljina i Shoesplanetshop1 papučice .

Naime, radi se o divnoj, izuzetno laganoj letnjoj haljinici. Spektar boja je prelep, šarenolik gde dominira plava, crvena i nude boja. Haljina ima pojas u vidu tankog kaiščića, karnere na rukavima i faltica koje joj zaista daju posebnu draž. Jako mi se svidja kako stoji i činjenica da je veoma prijatna u ovim vrelim danima. Uz to veličina je univerzalna, tako da mislim da bi svima do nekog xl odgovarala.

Što se tiče Shoesplanetshop1 papuča, čim sam ih ugledala, odmah su mi se svidele. U vidu su natikača, jako lepo stoje na nozi i mogu se zaista odlično kombinovati. Jako su udobne i stvaraju osećaj hodanja po oblacima. U isto vreme su jednostavne, ali i efektne, jer ih posebno krase ova dva lanca koje imaju.

Moram da kažem da je ova kombinacija idealna ne samo za letnje šetnje, već i za neke proslave, jer sam model haljine može da prođe u svim prilikama, a papuče se idealno uklapaju.

Cena Shoppingo haljine je 2100din, dok su Shoesplanetshop1 papuče svega 990din tako da za nešto više od 3000din imamo idealan letnji outfit.

Ako i vi volite bezbednu i sigurnu online kupovinu obavezno obratite pažnju na ove stranice, jer sam sigurna da ćete pronaći komade baš po svojoj meri i uživati u samoj kupovini.

Нема коментара:

Постави коментар