Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 27. јул 2022.

Upoznajte ONA kozmetiku by Jelena Đokić

Kada god neki influenser izbaci svoj proizvod, uvek me zaintrigira i privuče da probam, jer znate kada ste deo te zajednice zanima vas kakav je baš njegov proizvod i po čemu je poseban. 
Naime, kroz ovaj da kažem posao, influenseri se sretnu sa razno raznim proizvodima, dobrim i onim manje dobrim i samim isprobavanjem steknu iskustvo koje kasnije mogu pretočiti u neku uslugu ili u ovom slučaju proizvod i brend. Mislim da iz tog iskustva mogu proizvesti nešto što je kvalitetno i što bi moglo da pruži zadovoljavajuće dobrobiti.
Većinom influenseri kada se odluče na taj korak finalan proizvod bude iz makeup sfere, no jako me raduje činjenica da u poslednje vreme možemo videti i skincare proizvode.
Mislim da proizvodi za negu, posebno za negu lica mogu biti izuzetno dobri, jer kao što već rekoh kada isprobate na desetine različitih kremica, seruma ili umivalica i kroz komunikaciju sa ljudima koji vas prate možete dobiti savršen dojam šta je ono što nedostaje na tržištu, odnosno kakav treba da bude preparat koji bi zadovoljio potrebe drugih.

Na našoj domaćoj influens sceni postoji jedna mlada žena koja se odvažila i napravila svoj brend sa proizvodima za negu kože.
Naime, radi se o Jeleni Đokić koja dolazi iz BiH i slobodno mogu reći da se radi o ženi koju mnogi vole upravo zbog njene prizemnosti i želje da svakodnevni porodični život pokaže bez ružičastih naočara. Jelena kroz svoj instagram nalog svakodnevno prezentuje dešavanja iz svog života. 
Između ostalog, nedavno je predstavila i svoj brend pod nazivom ONA i od samog početka imala sam želju da probam proizvode koje je ona kreirala.
Naime, prateći Jelenu duži niz godina i sada po izlasku njenih proizvoda želela sam da vidim šta je to ona napravila, jer sam negde imala utisak da bi to trebalo biti nešto što bi se svima dopalo, bez obzira da li se radi o mlađoj ili starijoj populaciji.
Ta želja mi se i ostvarila i ONA kozmetiku testirala sam prethodni period, tako da vam u nastavku donosim detaljnije utiske.

ONA je brend koji u svom asortimanu ima 4 proizvoda namenjena nezi kože lica, tako da ovde možemo pronaći:

- ONA Losion za čišćenje kože
- ONA Hidratantnu kremu za lice
- ONA Anti Age serum
- ONA Anti age kremu za lice

Sva 4 proizvoda su dermatološki testirana i bezbedna za korišćenje.

ONA losion i krema za lice su najviše zaživeli među mlađom populacijom, pa su i interno dobili naziv Teen, jer kako ne sadrže agresivne agense, pogodni su i za tinejdzere.
Mada, ja bih rekla da su pogodni i za nešto stariju kožu, jer je hidratacija i ishrana kože potrebna svima bez obzira na starosnu dob. 

ONA losion za čišćenje kože i uklanjanje šminke je proizvod koji bi se dopao svima koji ne žele da koriste agresivne preparate. Dolazu u jednostavnom, ali lepom plastičnom pakovanju od 200ml i obzirom da se sporo troši i da je za jednu upotrebu potrebna mala količina za sigurno je da će nam dugo trajati.
Iako na prvi pogled deluje kao jako blag, iznenadila me je njegova efikasnost. Izuzetno dobro uklanja nečistoće ostavljajući kožu savršeno čistom. Dobar je kao proizvod za jutarnju rutinu nege, ali i za večernju u kombinaciji sa nekim uljem u vidu dvostrukog čišćenja kože.
Jako lepo uklanja tragove šminke bez razmazivanja i potrebe za nekim drugim preparatom iste namene.
Ono što je jako bitno jeste i momenat nege koju ovaj losion poseduje, jer ne isušuje i ne iritira kožu već je ostavlja mekom, gipkom i spremnom za naredne korake nege. Mislim da bi upravo zbog toga bio idealan za sve nas sa suvom kožom, ali i za ostale tipove kože.
Cena ONA losiona za čišćenje kože je 600din.

Krema koja dolazi u kolekciji sa losionom, mada ne mora striktno da se koristi sa njim jeste ONA Hidratantna krema za lice.
Ova krema je prvenstveno namenjena suvoj i dehidriranoj koži. Zbog svoje formule koja je obogaćena vitaminima i bademovim uljem ima izuzetno emolijentno svojstvo, te pomaže koži da povrati svu svoju vlažnost i mekoću. 

ONA Hidratantna krema je spakovana u pakovanje od 50ml. Ima jako lepu teksturu i na prvi pogled deluje kao da se radi o laganoj dnevnoj kremici, ali kada krenete da je razmazujete videćete da se ipak radi o nešto bogatijoj kremi koja će moći da zadovolji potrebe suve kože. Brzo se upija u kožu bez ostavljanja masnog traga i zapušavanja pora. Nakon upijanja koža je hidrirana, posebno je to primetno kada je ujutru nanosim, jer tokom celog dana nema onaj neprijatan osećaj zatezanja koji zna da prati suvu kožu. Nije striktno definisana kao dnevna ili noćna krema, već je prilagođena da odgovara u oba slučaja, ali i kao podloga ispod pudera. Pored toga, Ona hidratantnu kremu možete koristi i na celom telu, posebno ako imate suvu kožu ili vam se jave iritacije nakon sunčanja. 
Moram i napomenuti da ova krema ima jako lep miris koji će prijati i najosetljivijima.
Cena ONA Hidratantne kreme za lice je 1200din.

Pored kolekcije za negu suve do normalne kože, Jelena je napravila i Anti age liniju proizvoda koji su prilagođeni od 25+ i namenjeni su prvenstveno smanjenju i sprečavanju nastanka bora, kao i učvršćivanju kože. U ovoj liniji proizvoda imamo serum i kremu koji upotpunjuju negu svih nas koji želimo da na vreme sprečimo ili pak eliminišemo bore. U njihovom sastavu nalazi se niskomolelularni hijaluron kratkog lanca što znači da dosta brže prodire u ćelije kože stimulišući prirodnu proizvodnju kolagena i hidrirajući sloj u kome nastaju bore.

ONA Anti Age serum je proizvod koji me je kupio na prvo korišćenje. Iako sam mu zamerila nešto jači miris, sve je  palo u vodu kada sam videla njegovu negu. Ovaj serum ima jedan od najboljih efekata nege koji sam videla kod nekog seruma. 

ONA Anti Age serum dolazi u pakovanju od  30ml i ima pipeticu uz pomoć koje se dozira.
Za jednu upotrebu dovoljna je jedna pipetica koju nanosim na prethodno očišćenu i vlažnu kožu.
Sam serum ima jako zanimljivu strukturu, jer je nešto između gelastog i vodenkastog, nije ni gust, a ni preterano tečan. Po nanošenju na kožu stvara po malo lepljiv osećaj, ali upravo zbog toga predstavlja idealnu bazu za naredne proizvode nege.
Ono što mi se izuzetno svidelo jeste upravo to koliko dobro neguje kožu. Kada se upije, a jako brzo se upija, koža je izuzetno mekana i nežna. Rekla bih i da je čvršća, jedrija i da daljom upotrebom ovaj serum u kombinaciji sa kremom može biti odličan preduslov za kožu bez bora. Mislim da skoro nisam probala jedan ovakav serum, sa ovako primetnom negom već nakon prvog korišćenja, a da je sa domaćeg tržišta.
Cena ONA Anti Age seruma je 1300din.

Iz ove linije imamo i ONA Anti Age kremu za lice koja se savršeno slaže sa prethodno spomenutim serumom. Kao i serum, dolazi u staklenom pakovanju od 50ml i pored hijaluronske kiseline, sadrži i Koenzim Q10 koji pospešuje regeneraciju i štiti kožu od slobodnih radikala.


ONA Anti Age krema za lice je krema koja ima izuzetno maznu i kremastu teksturu. Jako je lagana, veoma lako se razmazuje i brzo upija. Ne ostavlja masan trag, već kožu čini jako glatkom, nežnom i ima taj momenat učvršćivanja. Ne efekat zatezanja kao kada na suvu kožu nanesete proizvod namenjen masnoj koži, već baš pravi efekat učvršćivanja i punoće.
Zbog svoje laganosti mislim da je idealna kao dnevna krema, ali i za ovaj topao period kada nam nikako nisu potrebne jake i masne kreme.
Mislim da ova krema u kombinaciji sa serumom može dati sjajne rezultate kada je ublažavanje i sprečavanje nastanka bora u pitanju, ali naravno da nema čarobni prah i da to neće biti učinjeno već nakon par korišćenja, jer su bore nešto što nastaje vremenom usled razno raznih faktora i za njihovo eliminisanje i ublažavanje potrebno je vreme i upornost u singeriji sa ovakvim preparatima.
Cena ONA Anti Age kreme za lice je 1800din.

Sumirajući utiske stečene korišćenjem ONA preparata došla sam do zaključka da Jelena napravila dobar posao. ONA kozmetika je formirana da zadovolji potrebe najpre suve, a zatim i ostalih tipova kože i mislim da je u tome i uspela. Naime, u sva 4 proizvoda korišćeni su sastojci za koje je smatrala da će dati najbolji efekat nege i zaista daju. Pakovanja su lepo odrađena, čvrsta i kvalitetna, a sam proizvod unutar je veoma delotvoran i ima odlične benefite. Uz to, cenovno su i pristupačni, tako da ih možemo svi priuštiti. 

ONA kozmetika je dostupna za poručivanje i slanje na teritoriji BiH i Srbije. Sigurna sam da će se to uskoro proširiti dalje, a do tada sve informacije možete dobiti, ali i poručiti ONA proizvode preko njihovog zvaničnog instagram naloga.


*Da li ste probali ONA kozmetiku i kakvo je vaše mišljenje?

4 коментара:

  1. Анониман27. јул 2022. 05:53

    Isprobala sva četiri i prezadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. јул 2022. 08:08

    Nisam isprobala nista od kozmetike ,ne znam Jecu .Al joj nekako vjerujem 🥰🥰🥰🥰

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман28. јул 2022. 03:01

    Nisam pfobala nista al ako salje za inostranstvo odma narucujem , Obozavam i nju i njenu Familiju Zena Lavica ❤️

    ОдговориИзбриши