Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 8. април 2023.

Sanct Bernhard - oaza izuzetnih kozmetičkih preparata

Ne znam za vas, ali ja u slobodno vreme najviše volim da surfujem internetom i pretražujem razno razne online sajtove, jer verujte mi, nismo ni svesni koliko dobrih brendova postoji na našem tržištu, a tako malo se priča i piše o njima. Oaza skrivenih lepota među njima vapi da bude otkrivena i da njihove čari izađu na površinu.

U jednoj od tih avantura naišla sam na sajt koji me je, pa slobodno mogu reću, oduševio. Najpre estetika samog brenda, a zatim i širok spektar preparata uticao je na to da ne ostanem ravnodušna. Naime, radi se o Sanct Bernhard, nemačkom brendu koji postoji skoro 120 godina. Zapravo, to je renomirani nemački proizvođač koji u svom asortimanu pored kozmetičkih proizvoda ima i suplemente, odnosno dodatke ishrani. Njihovi proizvodi su vrhunskog kvaliteta, uz optimalan spoj tradicije i najnovijih naučnih istraživanja, te u svojoj proizvodnji koristi sirovine najvišeg kvaliteta i čistoće, kao i visoko dozirane esencije, ekstrakte i aktivne sastojke iz prirode.

Kako nisam ostala imuna na sve lepote koje su čak kroz monitor vapile, isprobala sam nekoliko preparata za negu lica i tela, te vam u nastavku teksta donosim svoje utiske, kao i razlog zbog čeka smatram da preparati ovog brenda moraju da budu sininim za efikasnost i kvalitet.

Od Sanct Bernhard preparata za negu i lepotu kože lica i tela isprobala sam:

  • Aloe Vera gel za pranje lica 
  •  Fluid za negu sa hijaluronskom kiselinom 
  •  Aloe vera krema za negu usana
  •  Losion za telo sa hijaluronskom kiselinom

Ova 4 proizvoda su samo mali deo bogatog asortimana, jer njihova paleta broji na desetine savršenih i raznovrsnih preparata.

 

Sanct Bernhard Aloe Vera gel za pranje lica je proizvod koji je za veoma kratak period postao moj favorit kada su umivalice, odnosno čistači kože lica u pitanju. Radi se o preparatu koji ima izuzetno dobar sastav i veoma je efikasan kada je čišćenje kože u pitanju, ali i uklanjanje šminke i nega lica.

Ovaj gel za umivanje u svom sastavu sadrži čak 50% aloe vera gela, ali i hamamelis, pantenol i alantoin. Namenjen je prvenstveno nežnom čišćenju kože lica, ali i pružanju aktivne nege zahvaljujući prisustvu gela aloe vera.

Sanct Bernhard Aloe Vera gel za pranje lica dolazi u pakovanju od 250ml. Samo pakovanje je izrađeno od prilično kvalitetne i čvrste plastike i ima pumpicu koja znatno olakšava samo korišćenje i doziranje proizvoda. Što se tiče samog proizvoda, ovde imamo jedan izuzetno nežan i blag gel za umivanje jako gelaste teksture, te je za jednu upotrebu dovoljno svega 2 pumpice. Miris ovog preparata je veoma nežan i blag, rekla bih karakterističan za sve njihove proizvode.

Moram da kažem da je ovaj gel za umivanje jako prijatan za korišćenje, te i da bi zbog svoje nežnosti prijao i najosetljivijoj grupi. Divno umiva lice, uklanja nečistoće i tragove šminke sa lica, ali i pruža divnu negu. Pogodan je kako za jutarnje, tako i za večernje čišćenje kože i  nakon upotrebe nema iritacija i onog neprijatnog zatezanja, već samo mekoća i nežnost. Koža lica je najpre čista, hidrirana i pripremnjena za naredne korake nege koji slede. Cena Sanct Bernhard Aloe Vera gela za pranje lica je 1290din.

Naredni proizvod iz Sanct Bernhard asortimana koji se savršeno slaže sa prethodno spomenutom umivalicom jeste njihov fluid, odnosno Fluid za negu sa hijaluronskom kiselinom. Radi se o preparatu nalik kremi za lice, ali dosta laganije formulacije i spada u red proizvode koji se koriste nakon seruma, a pre ulja ili kreme ukoliko vaša koža ima potrebu za istom.  Ovaj tip proizvoda je idealan za sve tipove kože jer vlaži kožu i snabdeva je aktivnim sastojcima.

Sanct Bernhard Fluid za negu sa hijaluronskom kiselinom je preparat koji u svom sastavu sadrži izuzetnu količinu hijaluronske kiseline. Sama hijaluronska kiselina je veoma cenjen sastojak u kozmetičkim proizvodima jer vezuje izuzetnu količinu vlage i podstiče stvaranje kolagena. Ona obezbeđuje elastičnost, poboljšava teksturu kože i izglađuje fine linije, bore i nabore, čineći kožu primetno glatkijom, čvršćom i elastičnijom. Pored hijaluronske kiseline u ovom fluidu nalazi se i shea puter, bademovo ulje i ulje jojobe. 

Shodno tome, ovaj fluid predstavlja dragocen preparat pogodan ne samo za kožu lica, već i za negu vrata i dekoltea. Jako je prijatne i lagane teksture. Izuzetno lako se nanosi, razmazuje i koža ga veoma brzo apsorbuje. Za jednu upotrebu, odnosno za negu lica, vrata i dekolte dovoljne su svega dve pumpice što je i više nego jasno da je ovaj fluid proizvod u čijoj ćemo upotrebi uživati na duže staze. Nakon upijanja koža dobija svež izgled, hidrirana je, regenerisana i na dodir meka i nežna. Uz redovnu primenu koža postaje elastičnija čime je smanjena mogućnost nastajanja novih borica, a one postojeće su blaže i manje vidljive. Cena Sanct Bernhard Fluida za negu sa hijaluronskom kiselinom je 2490din.

Moram da spomenem još jedan proizvod iz njihove palete proizvoda koji me je svojom efikasnošću zasenio, jer priznaću, skoro nisam srela preparat iz njegove kategorije a da toliko dobro radi posao za koji je predodređen. Takle, radi se o Sanct Bernhard Aloe vera kremi za negu usana  odnosno kremi za usne sa aloe verom. Ovo je preparat koji će vam bukvalno preporoditi usne i od onih najsuvljih i najisušenijih učiti meke, nežne i privlačne. Proizvod koji je spas za sve osetljive usne podložne pucanju i ljuspanju.

 

Sanct Bernhard Aloe vera krema za negu usana je proizvod koji dolazi u tubici od 15ml. Bez mirisa i bez boje je, te na usnama ne ostavlja vidljiv trag i prilikom nanošenja stvara prijatan osećaj svežine. Po teksturi je nalik hidratantnoj kremi i bukvalno se za par sekundi upija. Ne stvara osećaj zavisnosti i nemate potrebu da ga non stop mackate, već je svega 2 do 3 puta dnevno sasvim dovoljno. Što se tiče samog učinka i delovanja, kao što sam već rekla ova krema je pravo čudo u tubici. Kao neko ko ima izuzetno osetljive i zahtevne usne konstantno sam u potrazi za preparatom koji će ih bar malo regenerisati i moram priznati da mi ta potraga nije bila uspešna sve do momenta dok nisam probala ovu kremu za usne. Ona je napravio pravo čudo i moje usne regenerisao. Preko noći ljuspice su nestale, ranice zarasle i usne su postale meke i nežne. Čak ni sneg, ni vetar, a ni ovo hladno vreme nije uspelo da ih isuši i to sve zahvaljujući njoj . Ova kremaje moja ogromna preporuka svima koji muku muče sa ispucalim usnama ili pak žele da u svako doba imaju negovane i meke usne. Cena Sanct Bernhard Aloe vera kreme za negu usana je 950din.

 I poslednji proizvod iz Sanct Bernhard asortimana u čijem sam korišćenju u poslednje vreme istinski uživala i koji u sebi, kao i svi prethodno spomenuti proizvodi sadrži hijaluronsku kiselinu jeste preparat za negu tela odnosno Sanct Bernhard Losion za telo sa hijaluronskom kiselinom.

 Sanct Bernhard Losion za telo sa hijaluronskom kiselinom je lagan, intenzivno hidratantan losion za telo sa vidljivim „lifting efektom“ ili botoks za telo u bočici. U svom sastavu pored hijaluronske kiseline sadrži i bademovo ulje, ulje pšeničnih klica i ulje jojobe koji dodatno pospešuju sam efekat nege i čine kožu superiorno mekom, glatkom i elastičnom. Ima veoma laganu teksturu i ekspresnu moć upijanja. U roku od par sekundi od apliciranja upija se u koži što je zaista sjajno ukoliko ne volite teške i jake losione, a želite idealno meku, nežnu i zategnutu kožu. Ovo mi se posebno dopalo, jer zaista po nekad nemam vremena da čekam da se preparat upije u kožu, te mi je ovaj losion zaista idealan. Samo se namackam i mogu da se obučem bez bojazni da ću zamastiti sve oko sebe. Pored toga, moram i da spomenem njegov miris, jer zaista ima jako lep, blag i u isto vreme nežan miris koji bi prijao i hipersenzitivnim osobama. U kombinaciji sa efektom koji pruža, sjajnom teksturom i nežnim mirisom čini proizvod koji ispunjava sve karakteristike superiornog predstavnika dobre nege na koju ni jedna od nas neće ostati ravnodušna. Cena Sanct Bernhard Losion za telo sa hijaluronskom kiselinom je 2190din.


Nakon isprobavanja i daljeg aktivnog korišćenja ovih Sanct Bernhard preparata apsolutno mogu da potvrdim ono sa početka teksta, jeste da ovi preparati treba da budu sinonim za kvalitet kozmetičkih proizvoda. Izvanredan sastav, sjajan učinak i izuzetna nega su osnovne karakteristike koje opisuju kako ove proizvode, tako i sve ostale iz njihovog asortimana. Shodno tome, sigurna sam da za šta kod da se odlučite od njihovih proizvoda da ćete biti prezadovoljni rezultatima. Zahvalite mi se kasnije. :)

Sve Sanct Bernhard preparate možete poručiti putem njihovog zvaničnog sajta i dostava je besplatna za sve narudžbenice preko 7000din. Uz to, ukoliko ste korisnik Yettel mreže imate mogućnost da na njihovom sajtu preuzmete kupon kod uz pomoć koga ostvarujete popust od 35% na dečiju kolekciju, anti age SB 500 seriju i Aloe Vera seriju koja uključuje sve ove proizvode. Popust je zaista osetan, tako da vredi iskoristiti ga.

Ukoliko volite dobru negu praćenu efikasnim preparatima, Sanct Bernhard preparati su izuzetno dobar izbor. Nega protkana superiornim sastojcima nalazi se u njihovom asortimanu i spremna je da radi u službi naše kože. Iskoristimo je.

Нема коментара:

Постави коментар