Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

понедељак, 10. септембар 2018.

Mr Black 24K Gold Anti Aging Serum

Nakon pretstavljanja Mr Black 24K Gold Anti-aging zlatne maske za lice vreme je da vam pretstavim i drugi proizvod koji dolazi u ovoj kolekciji i koristi se zajedno sa zlatnom maskom. Radi se o njihovom 24k Gold Anti Aging Serumu za lice.
Ovaj serum je namenjen sprečavanju starenja kože, davanju mladalačkog, glatkog i sjajnog izgleda koži, podstičući elastičnost i čvrstoću. Koristi se nakon zlatne maske i tada daje najbolji efekat.



*Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24K zlatom potiče još iz vremena Kleopatre, te ga kao i Kleopatra možete koristi i Vi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja. Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr.Black 24K Gold maskom.* (IZVOR)

Serum dolazi u zlatnoj kutiji koja se uklapa u celokupnu zlatnu liniju ovih proizvoda. Sam proizvod je smešten u stakleno pakovanje od 30ml. Dozira se uz pomoć pipetice.







Veoma je zanimljivo to što se po serumu nalaze sitne zlatne čestice koje posle nanošenja na kožu daju divan sjaj. Serum nije masan i neće vam dodatno zamastiti lice. Za celo lice potrebna je jedna kap koliko je i smešteno u ovu pipetu.Jako je prijatnog mirisa.
Koristim ovaj serum već par meseci i mojoj koži veoma prija, primetila sam da mi je dosta umirio lice. Nekad ga koristim samostalno, a nekad u kombinaciji sa noćnom kremom, posebno kada je mojoj koži potrebna dodatna nega.
Njegova cena je 1590dinara i možete ga poručiti ovde. Trenutno je na akciji u Lilly i Dm drogerijama, pa ga možete kupiti za 600din što je i više nego povoljno.

                                                   ****Da li ste probali Mr Black proizvode?****



4 коментара:

  1. Baš zanimljiv proizvod, možda iskoristim akciju i uzmem ga mami kao poklon. :)

    https://wwwthebeautyjournal.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post :) i meni se dopada serum, jako lepo hidrira <3 čestice su stvarno zanimljive i nisam koristila ništa slično :D

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post draga, nisam koristila ovaj serum ali vjerujem da pomaze. <3
    Jako mi se dopada tvoj blog, ako zelis da se medjusobno zapratimo javi mi u kom, na mom blogu.
    https://belyfashionadress.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! Nisam probala ovaj proizvod ali imam u planu. :)
    NOvi post - www.minniearts.com

    ОдговориИзбриши