Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 18. децембар 2018.

Cell-1 losion za telo

Kada krene hladan period i nagla promena vremena, tada svojoj koži posvetim više pažnje nego ranije. U tom periodu, suva koža je najosetljivija. Nije bitno da li se radi o koži lica ili tela, nega mora biti jača nego u normalnim vremenskim uslovima. Suva koža, sa promenom vremena sklona je iritaciji, perutanju, pa čak i pojavi suvih pečata. Ove godine, krenula sam ranije sa intenzivniom negom tela kako bih sprečila perutanje i suve delove. U kombinaciji sa Solea mlekom za telo, koristim i Cell-1 losion.

 Cell-1 losion za telo sadrži optimalnu kombinaciju sastojaka za intenzivnu regeneraciju kože tela: ekstrakt puževe sluzi, skvalan koji umiruje iritacije, pantenol, vitamin E i odabrane ekstrakte alpskog bilja. Među njima se ističu alpska ruža, arnika i gospin plašt kao i mnoge druge alpske biljke koje štite kožu od štetnih uticaja hladnoće, UV zračenja i stresa. Ove biljke regenerišu kožu, imaju anti-age svojstva, revitalizuju kožu i čine je lepom i svežom. Cell-1 losion za telo je lagane teksture, predivnog mirisa i koži pruža trenutni osećaj mekoće i svežine. Regeneriše, revitalizira kožu i poboljšava elastičnost i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Nanesite losion nakon tuširanja i uživajte u osvežavajućem osećaju koji daje koži.(IZVOR)


Cell-1 losion dolazi iz Švajcarske i na bazi je puževe sluzi. Puževa sluz je sve više zastupljena u kozmetici, jer se pokazala kao jako delotvorna u borbi protiv ožiljaka svih vrsta.
Kod nas možete kupiti losion na bazi puževe sluzi, kremu, kao i gel. (ovde)


 Kada pričamo o Cell-1 losionu za telo, najpre me je kupio svojim mirisom koji je zaista božanstven. Miriše kao neki dobar parfem, nije zagušljiv, ali opet intenzivan da ga čak i jutro nakon mazanja osećate.
Pakovanje losiona je od veoma čvrste plastike, ima 200ml i pogodno je za nošenje na put.





 Jako je lagane teksture.  Koža ga brzo upije, a nakon nanošenja imate osećaj vlažnosti. Pored toga što koža divno miriše, ona je nahranjena i veoma hidrirana. Kako je losion lagane teksture, veoma mala količina je potrebna da namažete celo telo.


 Sa velikim uživanjem koristim ovaj losion već skoro dva meseca i mnogo mi se sviđa. Koža ga brzo upije i odmah mogu da se obučem, a to mi je jako bitno posebno kada je hladno. Ne moram da brinem da li će mi koža postati isušena, jer je ovaj losion veoma hidratantan i pruža suvoj koži svu neophodnu negu. Veliki sam fan proizvoda za negu tela koji pored dobre nege imaju i odličan miris i sa sigurnošću mogu da kažem da će ovaj losion biti stalni član mog kupatila. Vredi svaki dinar i ako imate suvu kožu, sigurna sam da će vam se dopasti.

                                     ****Da li ste probali proizvode na bazi puževe sluzi?*****




1 коментар:

  1. Nisam probala ništa od njihovih proizvoda. Losion baš zanimljivo deluje :) fotografije su prelepe <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши