Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 4. децембар 2018.

MR. BLACK Anti Acne

Ćao, dragi moji!
Danas vam donosim recenziju MR. BLACK Anti Acne seta za negu akni.
Dobila sam ga još pre par meseci, ali želela sam da ga potrošim do kraja, pa tek onda da vam prenesem svoje utiske. Tako da sam to i uradila, potrošila sam ga i sada je vreme da vam prenosim svoje utiske.



Mr.Black AntiAcne tretman je novi sistem za negu akni dizajniran za korišćenje u tri koraka i sada je nežniji i delotvorniji. Mr.Black AntiAcne proizvodi sadrže novu „PURE SKIN“ tehnologiju koja oslobađa aktivne sastojke direktno u pore da bi se izborili sa bubuljicama i održali vašu kožu zdravom. Mr.Black Anti-Acne sadrži sastojke za izbeljivanje za svetliju i čistiju kožu.(IZVOR)

U MR. BLACK Anti Acne setu dobija se tri proizvoda. Sretstvo za čišćenje, serum i krema. Svaki proizvod je spakovan u posebnu kutiju i sva tri proizvoda čine Anti Acne set. Uz proizvode dobija se uputstvo za upotrebu, kao i priručnik za zdravu kožu.

Mr.Black AntiAcne Treatment Cleanser sredstvo za čišćenje - tonik za uklanjanje nečistoća koje zapušavaju pore. Osvežavajuća i gusta pena preparata nežno čisti kožu lica od prljavštine, mrtvih ćelija i viška masnoće. Sadrži aktivni sastojak salicilnu kiselinu. Ubija bakterije koje izazivaju akne i pomaže kod poboljšanja stanja kože koja je sklona aknama. Pomaže u borbi protiv akni i suve grube kože. Neguje i hidrira kožu, pomaže protiv isušivanja. Koža postaje zdrava, elastična i sjajna. 
SASTAV:
 Water, Glycerin, Stearic acid, Palmitic acid, Myristic acid, Lauric acid, Glyceryl polymethacrylate, Trehalose, Potassium Hydroxide, Propylene glycol, Diazolidinyl urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, flavor.(IZVOR)

 MR. BLACK Anti Acne Tretman cleanser sretstvo za čišćenje lica spakovano je u tubu od 100g. Koristi se kao prvi proizvod iz seta i služi da uklone nečistoće koje zapušavaju pore. Takođe, neguje i hidrira kožu, tako da i mi sa suvom kožom možemo slobodno da ga koristimo.

Jako je guste teksture i koristi se tako što se mala količina istisne i onda pomeša sa par kapi vode, tako da se napravi pena. Zatim se pena nanese na lice, izmasira i ispere mlakom vodom. Nakon korišćenja ovog čistača, koža je vidno čistija i sjajnija. Nije mi isušila kožu, niti mi je smetala.

Sledeći korak u ovom tretmanu je serum.

Mr.Black AntiAcne Treatment Serum bori se protiv bakterija glavnih uzročnika akni. Nova “PURE SKIN” tehnologija Blaga neiritirajuća formula Mr.Black Anti Acne seruma prodire duboko u pore i bori se protiv bakterija glavnih uzročnika akni. Sprečava njihovu pojavu, brzo i efikasno smanjuje crvenilo. Čisti i steriliše kožu i na taj način uklanja mitisere, bubuljice, upale uzrokovane aknama i reguliše lučenje sebuma. Napredna formula seruma čisti začepljene pore, uklanja prljavštinu i masnoću, hidrira kožu, reguliše pH vrednost, pruža efikasnu zaštitu oštećenoj koži čineći je zdravom i blistavom.
SASTAV:
 Water, Glycerin, Aloe extract, Hydrogenated Starch Hydrolysates, Salicylic acid, Beta glucan, Glycyrrhizic acid potassium, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.(IZVOR)


 Serum se koristi nakon čistača i nanosi se direktno na mesto na kojem imate akne. Kada se nanese, potrebno je da se utrlja u kožu kako bi počeo da deluje. Jako je tečan i sama tekstura podseća na vodu. Ima pipeticu uz pomoć koje se dozira i ona čini upotrebu puno lakšom. Mislim da je ovaj korak jako bitan, jer on deluje na samo područije zahvaćeno aknama.



Poslednji proizvod iz ovog seta i ujedno i treći korak u tretmanu je krema koja sprečava nastanak novih akni i uklanja ožiljke od starih.
Dolazi u tubi od 30g i nanosi se nakon seruma, na mesto zahvaćeno aknama.

Mr.Black AntiAcne Treatment Cream sprečava nastanak akni i smanjuje ožiljke od starih akni i bubuljica Mr.Black krema protiv akni efikasno reguliše uravnoteženo lučenje sebuma. Smanjuje pore, poboljšava elastičnost kože. Održava lice čistim i svežim, oslobađa od akni, ožiljaka, uklanja oštećenja na koži, ujednačava ten, čineći kožu glatkom i nežnom. Krema bogata biljnim sastojcima, osmišljena da omogući vašoj koži da bude glatka i blistava.  
SASTAV:
Water, Glycerin, Propylene glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Cyclopentasiloxane, Jojoba seed oil, Butyrospremum Parkii (Shea Butter), Bisabolol, Sucrose Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Niacinamide, Yeast extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Oat beta-glucan, Diazolidinyl Urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Parfum, Glyceryl Caprylate, Octyl Hydroxamic Acid.(SASTAV)

Anti Acne krema je veoma lagane teksture i brzo se razmazuje i upija u kožu. Po nanošenju, primetila sam da stvara osećaj hlađenja na tretiranom područiju.
  
 Pre nego što vam kažem svoje utiske, moram reći da je moja koža suva, ali nije problematična. Imam tu i tamo po neku aknu koja izađe u pms-u , kao i kada preteram sa čokoladom ili mi zasmeta neki proizvod. U tom slučaju moje lice bukne, odnosno samo brada koja mi je najosetljivija. Tada izađu sitne, veoma bolne akne kojima treba jako dugo da prođu, a neretko mi i ostane ožiljak. Zbog toga sam polagala velike nade u ovaj set, jer mi je stigao baš u tom problematičnom periodu, kada je moje lice buknulo. Brada mi je bila puna sitnih akni i bio je tu i tamo neki ožiljak od pms-a. 
Odmah sam krenula sa korišćenjem sva tri proizvoda iz seta, jer mislim da je jako bitno koristiti ih zajedno. Već nakon par dana korišćenja, primetila sam prve promene. Postojeće akne postale su dosta bleđe i manje upaljene. Bila sam uporna i nastavila sa svakodnevnim korišćenjem, tako da su na kraju u potpunosti nestale. Nisam imala ni one ružne ožiljke kao sećanje na njih. Zaista, ovaj set mi je puno pomogao u borbi protiv njih.
Naravno i dalje mislim da je sa ovakvim proizvodima potrebno vreme, upornost, kao i redovno korišćenje celog seta. Akne neće preko noći nestati, ali uz rednovno i pravilno korišćenje ovog seta, vremenom hoće.

Cena MR. BLACK Anti Acne seta je 3290din, ali mislim da je još uvek na akciji i možete ga kupiti u DM drogeriji po ceni od 2099din.

        ****Da li koristite MR. BLACK proizvode? Šta koristite u borbi protiv akni?*****

























4 коментара:

  1. Odlican tekst, hvala ti na tome. Ovaj set nije dobio preporuke od svih blogerki pa sam se predomisljala, ali sada cu definitivno da ga isprobam. Do sad sam koristila Noreva gel za ciljano uklanjanje bubuljica i ima moje preporuke, ali mi se cini da nije za dugotrajno koriscenje, kao da se vremenom koza navikne na njega i prestane mu dejstvo. ❤

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post draga :) meni je ova kolekcija zaista pomogla i znatno smanjila bubuljice <3

    ОдговориИзбриши
  3. Svidja mi se post, jer kao sto rece komentar iznad, mnogo njih je pisalo o tim preparratima, ali, uvek je lepo cuti js necije iskustvo, sto vise pozitivnih komentara znaci da proizvod valja. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, hvala na recenziji. Nisam nikad imala veće probleme sa aknama, tako da nisam probala ove proizvode. :)


    www.minniearts.com

    ОдговориИзбриши