Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

среда, 17. јун 2020.

Dermix Makeup Remover

Da li znate šta je zadovoljna koža? To je koža kojoj pristupamo s' ljubavlju pružajući joj adekvatnu negu.
Pod adekvatnom negom podrazumevam proizvode namenjene svom tipu kože, ali i redovno čišćenje lica i obavezno skidanje šminke pred spavanje.
Već smo naučili da za skidanje šminke ne treba koristiti micelarnu vodu i maramice za skidanje šminke, već proizvode poput uljanih skidača šminke ili mleka.
Najviše volim da skidam šminku upravo mlekom za skidanje šminke, jer je blago i nežno prema koži, a veoma dobro ukloni tragove šminke.
U poslednje vreme koristim Dermix mleko za skidanje šminke o kojem želim da vam kažem par reči, jer sam ga detaljno testirala i mislim da zaslužuju da se o njemu priča.

Kompanija K.B.F.M. d.o.o. i njena sestra firma Dermatološki centar d.o.o. već više od deset godina se bave proizvodnjom preparata za svakodnevnu negu kože lica i tela kao i grupom proizvoda koji spadaju u pomoćna medicinska sredstva.

Svi naši proizvodi su kreirani u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Proizvodi su razvrstani u dve kolekcije Dermix Skin Care i Dermix Medical Care. Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima naših kompanija. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.

Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu! (Izvor)


Dermix je brend čije sam proizvode probala pre par godina i bila sam jako zadovoljna. Međutim, pre nekog vremena  dobila sam od njih paket u kojem su bili krema za ruke i nokte, kao i make up remover odnosno mleko za skidanje šminke.

O kremi za ruke i nokte pisala sam na instagramu, pa tamo možete pročitati moje utiske.



Mleko za skidanje šminke namenjeno je skidanju čak i vodootporne maskare i napravljeno je po originalnoj recepturi i tehnologiji prof.dr M. Milojević.

Proizvod je smešten u plastično pakovanje od 200ml. Ima zanimljiv mehanizam doziranja i jako dobru zaštitu koja sprečava prosipanje proizvoda čime ga čini odličnim za putovanja.


Gušće je teksture i ima blag, prijatan miris.
Lako se dozira i za jedno uklanjanje šminke dovoljno je veoma malo proizvoda.

Koristi se tako što se na vlažnu kožu nanese, a zatim ukloni tuferom. Meni je mnogo lakše, a i efikasnije da mleko utrljam u šminku, a zatim isperem. Postignem isti efekat kao da sam ga uklonila tuferom.
Ovo mleko za skidanje šminke je veoma blag i nežan proizvod.
Imam utisak da razlaže šminku, jer je odlično ukloni.  Nije agresivan proizvod, ne isušuje kožu, a pri tome ne ostavlja nikakav trag.
Veoma dobro ukloni puder, pa čak i mat karmin. Nisam ga probala sa vodootpornom maskarom, jer ne koristim taj tip proizvoda, ali klasičnu maskaru skine bez muke.
Nakon njega, ne ostaju tragovi od šminke i nije potreban dodatni proizvod za uklanjanje.
Cena Dermix mleka za skidanje šminke je 1090din, ali sada je na 25% i možete ga kupiti za 818din.
Možete ga kupiti na Dermix sajtu (ovde) ili u bolje snabdevenim aptekama.

*Koji proizvod koristite za skidanje šminke?

5 коментара:

  1. Odličan post i ja sam pre par dana dobila ovo mleko za skidanje šminke,pa javljam utiske nakon što ga isprobam ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post. ❤ nisam probala nista od ovog brenda ali me zanima sad 🤗

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam baš ovo mleko za skidanje šminke i koristila ga na isti način mada moram priznati da mi se nije dopalo jer su me od njega pekle oči, ostavlja mastan trag, teško se ispira i nije mi uklonio svu šminku tako da sam ipak za klasične micelarne vode i duoble cleansing metodu, ali nije loš koncept proizvoda. Super recenzija! 😊

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam imala sve iz ove linije, koza mi je baš bila zahvalna,nekad sam dobijala poklone, sada toga više nema

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam nikada isprobala ove proizvode, ali nadam se da ću imati priliku. Odlična recenzija ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши