Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 19. август 2021.

Medical Plants Kaolin Zeolit maska za lice

Pre nekog vremena Medical Plants u svoju ponudu uvrstio je novu masku za lice. Radi se o maski za lice iz Kaolin linije koja nosi naziv Medical Plants Kaolin Zeolit maska za lice.
Radi se o glinenoj maski za lice  koja je namenjena  svim tipovima kože, posebno problematičnoj koži. Njena osnovna uloga je čišćenje i detoksikacija kože, ali i skupljanje pora.


Maska dolazi u plastičnoj tubi od 50ml. Samo pakovanje je isto kao i kod njihovih drugih maski za lice iz Kaolin linije i veoma je praktično, jer se maska istiska iz tube, a poklopac čvrsto zatvara masku, tako da je možete nositi u neseseru.


Medical Plants Kaolin Zeolit maska je jedna kremasta, glinena maska za lice. U sebi sadrži prirodnu kaolin glinu i zeolit koji su jako dobri za detoksikaciju kože, tako da je osnovan namena ove maske detoksikacija kože. Detoksikacija je potrebna svakom tipu kože, a kako nije agresivna može se koristiti i na osetljivoj koži.


Sama maska ima neutralan, skoro pa neprimetan miris i gušću teksturu. Iako na prvi pogled deluje jako gusto, maska se veoma lako razmazuje i na licu ne stvara osećaj težine.

Nanosi se na prethodno očišćeno lice i drži 30min. Kako se maska na licu suši, može se ostaviti i preko noći, a ujutru isprati mlakom vodom. Nakon ispiranja koža je jako glatka i sjajna, čista, a pore su manje vidljive, odnosno skupljene. Sama koža ima jako lep izgled i iako u sebi ima kaolin glinu, ova maska uopšte ne isušuje kožu. Jako lepo neguje i radi ono što je navedeno, a to je detoksokacija kože. Mislim da je jako dobra za sve tipove kože, jer odlično čisti kožu, tako da je treba uvrstiti u redovnu negu i korišćenje ako ne jednom nedeljno, onda jednom u deset dana. Ne oduzima puno vremena, ne klizi sa lica, tako da je možete staviti na lice i obavljati druge stvari, a ujedno čistiti i negovati kožu, a ona će vam biti zahvalna.
Ono što je još dobro kod ove maske, posebno za problematičnu kožu ili kožu sklonu čestim pojavama akni je i to što ova maska blagotvorno utiče na iste, umanjuje ih i pomaže da brže nestanu.

Medical Plants Kaolin Zeolit masku za lice možete kupiti preko njihovog zvaničnog sajta ili potražiti u bolje snabdevenim apotekama. Njena cena je 850 din. 
Pored ove maske za lice, Medical Plants ima i još dve maske za lice iz ove kolekcije koje bih vam preporučila da pogledate. Njihov asortiman je veoma bogat jako dobrim proizvodima i sigurna sam da vas neće razočarati.

Нема коментара:

Постави коментар