Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 26. август 2021.

Recenzija Freya parfema i Excelulit kreme

Freya kozmetika je brend koji me fascinira svojom inovativnošću koju unosi u svoj asortiman. Pisala sam vam već dva puta o njoj i njenim proizvodima i zaista se vidi ogromna razlika u celokupnom brendu od samog početka pa sve do sada. Kreativnost koju daje svojim proizvodima, kao i jedinstvenost čine Freya kozmetiku brendom koji polako, ali sigurno osvaja sve više potrošača.
Između novih proizvoda koje je uvrstila u svoju paletu izdvojiću samo Sanjinu Lavandaču ili ti rakiju od lavande, kao i Freya parfem i ExCelulit kremu.

Freya parfem u staklenoj bočici dolazi kao naslednik čvrstog parfema koji obožavam. Mnogima je lakše i jednostavnije korišćenje parfema u spreju nego čvrstog parfema i verujem da je to razlog zbog kojeg je Freya u svoju ponudu uvrstila ove parfeme.

Prirodan je, dolazi u ekološkoj staklenoj bočici, ima divnu mirisnu notu i veoma je  postojan. U svojoj ponudi Freya kozmetika ima 5 parfema, 4 za žene ( Madmazel, DKNY, Vikend i Guči ) i 1 za muškarce (Narciso Rodriges).
Parfem koji ja posedujem je DKNY i radi se o jednom sladunjavom parfemu za koji verujem da bi se svima svideo.

Samo pakovanje je malo i kompaktno, pa i ako je stakleno, možete ga poneti sa sobom.
Meni je jako dopada ovaj parfem, jer jer ima sve odlike jednog sjajnog parfema. Ako volite prirodne parfeme koji jako lepo mirišu i za koji će vas svi pitati, onda je ovo parfem za vas, ali požurite jer je Freya kozmetika ove parfeme napravila u maloj seriji.

Drugi, novi Freya proizvod je ExCelulit krema koja je namenjena borbi sa celulitom, ali i kao prevencija u nastajanju istog.
Ova krema je potpuno prirodna, napravljena je od pažljivo biranih sirovina i u svom sastavu ima bršljan, vitamine i majčinu dušicu. Opšte je poznat da je bršljan odličan u borbi protiv celulita, jer jako dobro topi potkožne masne naslage, pa je razumljivo zašto se nalazi u ovoj kremi.

ExCelulit krema dolazi u prepoznatljivom Freya limenom pakovanju od 100ml. Pakovanje nije veliko i kabasto, tako da ne zauzima puno mesta. Krema ima zaštitni poklopac, ali i jako lep biljni miris. Moram da kažem da mi se miris kreme veoma dopada, ali ne više od teksture ove kreme.

ExCelulit krema ima najdivniju teksturu koju sam do sada videla kod neke kreme namenjene celulitu. Tekstura je divna, lagana, puterasta,  prosto savršena. Jako lako se razmazuje, nije masna, a koža ostaje premekana. Za ovo vreme koliko sam je koristila primetila sam da je koža jako mekana, ima zdrav izgled i dosta je elastičnija. Cululit nije u potpunosto nestao, a i smatram da je za to potrebno vreme, ali se dosta smanjio i manje je vidljiv što je zaista odlično. Mislim da bi tretman celulita ovom kremom na neki duže staze dao odličan rezultat i da bi svako mogao da bude zadovoljan.

Pored ove kreme, Freya kozmetika je u svoj asortiman ubacila i ExStrije kremu koja je namenjena borbi protiv strija, pa ako imate problem sa njima, pogledajte je na Freya kozmetika instagram profilu.
Uz to Freya pravi i ostale divne proizvode, sapune, putere, tako da obavezno obratite pažnju na ovaj brend.

1 коментар: