Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 27. фебруар 2022.

Perla Pure ulje za skalp i kosu

Lepa i negovana kosa je odavnina bila pravi sinonim za lepotu i kada nekog upoznamo najpre obratimo pažnju na kosu, jer kosa najviše govori koliko vremena provodimo negujući se.
No, često je put do lepe i zdrave kose trnovit i protkan ili pogrešnim izborom proizvoda ili pak nedovoljnim brojem proizvodima.
Svaka kosa je drugačija i pojedina dobro reaguje na sve proizvode, dok mnogi imaju velikih problema sa odabirom pravih preparata za negu.
Većina nas muči problem sa preteranim mašćenjem kose, pojavom peruti ili pak opadanjem kose. Uglavnom spas tražimo u šamponima za kosu, ali često se rešenje nalazi u malim bočicama poput ampula, seruma ili ulja za kosu.
Kada smo kod ulja za kosu mnogi ih zaobilaze, jer smatraju da ukoliko ih nanesu na kosu neće moći da ih isperu, kosa će biti dodatno masna i slepljena, ali u tome je velika greška.
Moram da priznam da sam i ja pripadala skupini koja je imala averziju prema uljima, jer se moja kosa izuzetno brzo masti pa sam smatrala da će ulje samo to pospešiti, no veoma sam grešila. Ulje je odličan saborac u raznim borbama koje vodi masna kosa poput peruti i opadanja kose. 
Na našem tržištu postoji nekoliko vrsta ulja za kosu od različitih brendova, ali jedan se posebno izdvaja sa svojim uljem i to Perla Pure. Naime, Perla Pure u svojoj ponudi ima ulje koje je namenjeno ne samo kosi, već i skalpu odnosno koži glave.


Perla Pure je 100% prirodna kozmetika čiji glavni cilj je da svojim proizvodima zadovolji i najzahtevnije kriterijume. Trudi se da ide u korak sa svetskim trendovima, pa od tuda i inovativnost, kao i kvalitet kada su sami proizvodi u pitanju. U svojoj paleti proizvoda pored Perla Pure ulja za skalp i kosu imaju i Perla Pure Anti-Age serum sa arganovim uljem za koji kažu da je sjajan saborac u borbi sa prvim boricama.


Perla Pure Brahmi - Amla ulje za skalp i kosu je nastalo po ugledu na indijce koji imaju izuzetno sjajnu, bujnu i jaku kosu, a i u svom sastavu ima upravo Brahmi i Amla ulja koja potiču iz daleke Indije.
Naime, Brahmi ulje podstiče rast kose, a ima i umirujuće svojstvo na svrab i sprečavanje pojave peruti, dok Amla ulje reguliše lučenje sebuma, sprečava opadanje kose i ono što je nama ženama jako bitno, odlaže pojavu sedih.
No, to nije sve što ovo magično ulje ima u svom sastavu, jer pored ova dva superiorna ulja,  Perla Pure ulje za skalp i kosu ima i ulje ricinusa, čička i susama koja veoma blagodetno deluju na samo teme glave.


Perla Pure Brahmi-Amla ulje za skalp i kosu dolazi u jako lepom pakovanju sa pipeticom koja veoma pomaže u samom doziranju, a i nanošenju proizvoda na kosu.
Stakleno pakovanje na kojem dominira ljubičasta boja izgleda pre svega vizuelno veoma primamljivo i privlačno za probati, jer veoma intrigira i ostavlja utisak pre svega kvalitetnog i luksuznog proizvoda.

Ulje ima veoma lep biljni miris koji nije prejak i ne smeta, već je suptilan i dugo se zadržava na kosi. Sama tekstura je uljana, nikako masna, ali jako lako se razmazuje i nanosi. Kada smo kod nanošenja Perla Pure Brahmi-Amla ulje nanosi se uz pomoć pipetice direktno na teme glave. Jedna pipetica je sasvim dovoljna za kosu srednje dužine, jer nakon nanošenja na teme ulje je potrebno umasirati, a zatim uz pomoć četke ili češlja kosu očešljati kako bi se preparat proširio na celu vlas. Nema potrebe za nanošenjem prevelike količine, jer time nećemo pospešiti samo dejstvo preparata već ćemo samo baciti proizvod.
Ulje je najbolje naneti uveče, ostaviti preko noći da deluje, a zatim ujutru kosu oprati regularnim proizvodima koje koristimo za samo pranje. No, nekad nemam vremena za pranje kose ujutru, pa ulje nanesem sat vremena pre pranja ili ako znam da tog dana neću izlaziti iz kuće, ulje nanesem ujutru i uveče kosu operem.
Već nakon par korišćenja primetila sam da je samo opadanje kose koje je bilo prouzrokovano preležanim kovid virusom  smanjeno i to mi je dalo prvi znak da ovo ulje nešto radi. U nastavku korišćenja moja kosa je postajala jača, manje podložna lomljenju i krzanju, a na dodir mekša i vidno sjajnija. Rekla bih da mi je Perla Pure Brahmi-Amla ulje produžilo i vremenski razmak između pranja kose, što znači da je doprinelo da se moja kosa manje masti.Uz sve benefiti koje Perla Pure Brahmi-Amla ulje ima na samu vlas i teme, kosa se i mnogo lakše rasčešljava, a i stilizovanje je mnogo brže. 

Ovo ulje učinilo je i da moje teme postane manje podložno pojavi iritacija i svraba, ali i da shvatim da su ulja za kosu vredna svake posvećene pažnje i da trebaju zauzeti posebno mesto među proizvodima koje koristimo za negu naše kose.

Cena Perla Pure ulja je 1350 din i dostupno je za poručivanje u okviru zvaničnog sajta (ovde), a na njihovom instagram profilu možete dobiti više informacija o svim prizvodima, ne samo ulju, ali i pročitati neke korisne i važne informacije.

Perla Pure Brahmi-Amla ulje je preparat na kojem će nam naša kosa biti veoma zahvalna, jer takvu negu i efekat koji ovo ulje pruža malo preparata na našem tržištu nudi. Svako ko ga bar jednom proba uveriće se u verodostojnost mojih reči i shvatiti da mu je ovo ulje oduvek bilo potrebno. 
Probajte ga i vi i obavezno mi javite da li sam bila u pravu.

Нема коментара:

Постави коментар