Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

недеља, 9. октобар 2022.

Innovatis - Luksuzna nega kakvu naša kosa zaslužuje

Da li znate šta se najpre primeti na svakoj devojci? Lepa i negovana kosa.
Uzalud nam sva preparativa i dekorativa, ako nam kosa izgleda neuredno, jer kosa je nešto što pleni i čini da se osećamo privlačno i ženstveno. Kada nam kosa izgleda zdravo i negovano, uz to i lepo stilizovano prosto je nemoguće ne privući tuđe poglede. A to ćemo postići jako lako, odnosno redovnom negom i primenom preparata koji će istaći svu lepotu koju ona poseduje.

Na našem tržištu zaista je dostupan izuzetno veliki broj brendova koji mogu da se pohvale raznolikim asortimanom preparata za negu kose, a ja ne mogu da budem, a da vam ne spomenem jedan relativno nov brend koji je od skoro kod nas dostupan, a već je uspeo da postane veoma popularan kako kod frizera, tako i kod stilista, ali i kod običnih potrošača  odnosno nas koji volimo da u kućnim uslovima uživamo u dobroj nezi.

Radi se o španskom brendu Innovatis koji obiluje izuzetno kvalitetnim preparatima za negu kose. Kod nas je prisutan nešto više od par meseci i za kratak period zauzeo je mnoge police frizerskih salona i naših kupatila.
Ono što ih znatno razlikuje od sličnih brendova jeste što se sa Innovatis preparatima ne rade tretmani, već terapije što daje daleko bolji efekat i sam učinak.
Same terapije osmišljene su da budu u relax stilu, odnosno da pruže najpre ugođaj u vidu opuštanja, a zatim i same nege kose.

U Innovatis asortimanu postoji odlična paleta proizvoda, no kod nas nije dostupno sve, ali se distributeri trude da ih što pre uvezu i stave nam na raspolaganje, tako da nas uskoro očekuje još jedna sjajna kolekcija.

Innovatis Srbija, na čelu sa gospođom Jelenom i gospodinom Nebojšom, je distributer Innovatis proizvoda za Srbiju i na svojim društvenim mrežama i youtube kanalu trudi se da nam što bolje približi ekskluzivne i luksuzne Innovatis proizvode, kao i njihov efekat kada je nega kose u pitanju.

U Innovatis Srbija asortimanu za sada možemo pronaći:

Luxury Anti Age kolekciju u kojoj imamo:

-Luxury total terapija 
-Luxury plazma terapija
-Luxury kaviar terapija
-Luxury sublime terapija
-Luxury  terapijska maska

Terapije se primenjuju u frizerskim salonima uz korišćenje Innovatis preparata, ali kao što sam i na početku rekla, Innovatis ima i proizvode koje možemo koristiti i u kućnim uslovima. Radi se o Innovatis Anti Age šamponu i Innovatis Anti Age maski za kosu o kojima ću vam pisati više u nastavku teksta.

Innovatis preparate odlikuju bela pakovanja sa zlatnim detaljima, pa sve zajedno odaje utisak da se radi o luksuznim proizvodima odličnih performansi. Sve je urađeno da najpre vizuelno izgleda primamljivo, a zatim i da svojim delovanjem ostavi utisak kvalitetnih preparata koji će postati saborci u negovanoj kosi. Takav slučaj je i sa Innovatis Anti Age šamponom i Innovatis Anti Age maskom za kosu.

Innovatis Anti Age šampon dolazi u pakovanju od 250ml. U sastavu sadrži odličan spektar sastojaka kao što je ekstrakt kavijara, vitamin e i pantenol što ga čini veoma efikasnim u pogledu visoke ishrane i hidratacije kose. Uz to, Innovatis Anti Age šampon zadužen je i za pružanje svilenkastog osećaja kose i za sam sjaj. Njegov efekat primetan je već nakon prvog korišćenja što potvrđuje da se radi o izuzetno kvalitetnom proizvodu.

Prilikom otvaranja bočice najpre se zapazi miris samog šampona. Zapravo, ovaj šampon uopšte nema klasičan miris šampona za kosu, već se radi o nekakvom jako blagom i nežnom puderastom mirisu. Mislim da je negde Innovatis želeo da u svakom segmentu ostavi utisak da se radi o luksuznom i eksluzivnom brendu, pa i kada se radi o mirisu i teksturi.

Kada smo kod teksture, Innovatis Anti Age šampon ima nešto ređu, biserno prozirnu teksturu. Za jedno korišćenje potrebna je mala količina, jer prilikom pranja stvara izuzetno bogatu penu. Jako dobre pere i čisti kosu, pa čak i moju masnu kosu. Ne masti dodatno kosu, već čini da izgleda zdravo, negovano i sjajno. Zaista je nakon prvog pranja primetna ta svilenkastos, mekoća i sjaj što me je stalno navodilo da pipkam kosu i divim se koliko lepo izgleda.


Nakon korišćenja i pranja kose Innovatis Anti Age šamponom, na kosu se nanosi maska.
Najpre, kosa se prosuši uz pomoć peškira kako bi peškir upio višak vode, a zatim se na celu dužinu kose nanese maska, rasčešlja se i umasira u kosu. Nakon toga, kosa se uvije u peškir, a zatim ostavi 10 minuta kako bi maska delovala.

Innovatis Luxury Anti Age Deep maska za kosu, kao i šampon, namenjena je ishrani i hidrataciji kose, kao i vraćanju sjaja i svilenkastosti. Ima jako dobar sastav, tako da ovde imamo ekstrakt kavijara, kolagen i shea buter. 
Dolazi u pakovanju od 200ml i samo pakovanje ima pumpicu što znatno olakšava korišćenje.

Za jedno korišćenje, za kosu srednje dužine dovoljne su svega dve pumpice, jer je sama maska nešto gušće teksture, a opet se jako dobro razmazuje i veoma lako se nanosi, tako da je sama primena izuzetno laka. 
Nakon 10 minuta od nanošenja, masku je potrebno dobro isprati, a zatim kosu stilizovati na uobičajan način.
Ono što se najpre zapazi, jeste da nakon upotrebe maske kosa nema tendenciju da bude naelektrisana, već je zaglađena, svilenkasta i sjajna. Izuzetno lako se stilizuje i veoma lepo izgleda čak i ako je samo osušena fenom. Ono što mi je jako bitno, maska ne masti kosu, tako da smatram da bi ova maska, zapravo ceo set bio pogodan za sve tipove kose.

Innovatis Anti Age set koristim već neko vreme i slobodno mogu da kažem da moja kosa skoro nije ovako lepo izgledala, a tu je fotografija da i to potvrdi.
Sjaj, mekoća i lako stilizovanje u kombinaciji sa izgledom zdrave i negovane kose doprinelo je da dosta ćešće nego ranije uživam u puštenoj kosi. Sve manje je vežem, a sve češće preporučujem Innovatis proizvode kao sinonime za  luksuznu negu kose. 
Naravno, prethodno urađena terapija bi svakako pospešila sam efekat ovih proizvoda, ali ako, kao i ja, u blizini nemate salon koji u svojoj ponudi ima i Innovatis terapije možete baš ove proizvode koristiti u svom kupatilu i svojoj kosi priuštiti negu kakva joj je potrebna.
Cena Innovatis Anti Age seta je 5400din i u setu pored proizvoda dobija se i narukvica.

Innovatis preparate možete poručiti preko Innovatis Srbija zvaničnog sajta ili pak kontaktirati komercijalistu Denisa (0628423720)  i Innovatis kancelariju (069799921) gde, između ostalog možete dobiti i više informacija o samim Innovatis proizvodima i Innovatis terapijama.
U svim Innovatis terapijama i proizvodima možete uživati i u frizerskom salonu u Subotici, u ul. Nade Dimić 2.


Ako i tvoja kosa vapi za negom obavezno obratite pažnju na Innovatis preparate, jer samo zdrava kosa je lepa kosa, a Innovatis preparati su sinonim za luksuznu i kvalitetnu negu.

1 коментар: