Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

четвртак, 20. октобар 2022.

Lepa i negovana koža lica uz samo tri proizvoda srebrne kozmetike

Da li se često pitate koliko je dovoljno proizvoda kako bi naša koža lica bila lepa i negovana?
Da li se tajna krije u maskama, pilinzima, kremicama za okoloočno područije ili je to pak daleko jednostavnije?
Negde smatram da pored umivalice, odnosno čistača da su kreme za lice i serum kao preparat sa aktivnim sastojcima preduslov za dobru negu lica.
Korisno je koristiti i maske, pilinge i druge preparate iz oblasti lepote i nege, ali svakako treba da nam prioritet budu proizvodi koje koristimo na svakodnevnom novou, a to su dnevna i noćna krema, kao i serum.
Dnevna krema je tu da našu kožu učini hidriranom i zaštićenom od delovanja spoljašnjih faktora, a noćna krema da svojim sastojcima tokom noći regeneriše kožu. Serum kao proizvod sa aktivnim sastojcima upotpunjava negu i čini da dejstva krema budu znatno povećana. Još ako tome pridodamo važne i korisne sastojke koji se u njima mogu pronaći, dobijamo jednostavnu, a potpunu negu naše kože. 

Proizvodi koji čine pravilnu rutinu nege, odnosno kreme za lice i serum sa izuzetno dobrim i kvalitetnim sastojcima nalaze se u asortimanu Koloid brenda koji je opšte poznat kao jedini brend na našim prostorima koji je došao na ideju da koloidno srebro uvrsti u sastave razno raznih proizvoda, uključujući i srebrnu kozmetiku, odnosno proizvode za negu lica o kojima pričamo u nastavku teksta. Pored jona srebra u ovim proizvodima nalaze se i drugi izvrsni sastojci koji ih čine veoma efikasnim u svim pogledima nege, pa i u uklanjanju bora i smanjenju mogućnosti njihovog nastajanja, kao i u zatezanju kože lica.

Koloid srebrna kozmetika za razliku od većine preparata na našem tržištu, ne sadrži mineralna ulja i petrolatum, sastojke na bazi nafte, koji začepljuju pore, a pored toga se smatraju kancerogenim i toksičnim. Sadrži samo aktivne sastojke koji vremenom čine da koža bolje zadržava vlagu, bude hidrirana, jer su ovi aktivni sastojci antioksidansi i vitamini koji dobro hidriraju kožu, utiču na regeneraciju, zatezanje i poboljšanje tonusa kože.

U Koloid srebrnoj kozmetici nalaze se tri proizvoda:

- Koloid dnevna hidratantna krema
- Koloid serum za lice
- Koloid noćna regenerativna krema

Važno je napomenuti da su sva tri proizvoda pogodna za sve tipove i stanja kože jer sadrže visokokvalitetne sastojake koji kožu lica hrana od iznutra ka spolja čime su pogodni i za mlađu, ali i stariju populaciju, jer pospešuju cirkulaciju i stimulišu prirodno lučenje kolagena.

Koloid srebrna kozmetika pored izvrsnog sastava može da se pohvali i jako lepim pakovanjima koja čine ove praparate idealnim poklonom za svaku damu. Sama pakovanja su elegantna i odaju utisak da se radi o proizvodima izvrsnih karakteristika.

Koloid srebrni serum je definitivni pobednik kada se radi o najboljem pakovanju jednog proizvoda ovog tipa na našem tržištu. Pakovanje u formi knjige koja se otvara čini ga proizvodom na koji ni jedna od nas ne bi ostala ravnodušna. No, to nije jedino što ga čini primamljivim.
Srebrni serum sadrži čak 11 aktivnih biokomponenti za kompletan anti age tretman lica. 
Osim hijalurona poslednje generacije koji prodire u najdublje slojeve kože, serum sadrži jone srebra kao osnovnu vezivnu komponentu efektivnosti hijalurona.

Koloid srebrni serum dolazi u pakovanju od 30ml. Ima veoma tečnu teksturu, tako da su za jedno korišćenje dovoljne svega 2 pumpice ovog sjajnog proizvoda. Brzo se apsorbuje i dubinski prodire u kožu čime našoj koži pruža maksimalan efekat i negu.

Ovaj serum u svom sastavu, kao što sam rekla, sadrži anti age komponente tako da efikasno tretira zrelu kožu na mestima gde se pojavljuju znakovi starenja. Dubinski regeneriše kožu i redukuje postojeće znakove starenja, popravlja tonus kože i hidrira je. Zbog svog snažnog anti age efekta izvrsan je u borbi sa borama, odnosno prvim znacima nastanka bora, jer jako dobro podržava elastičnost kože i doprinosi zatezanju same kože.

Koloid dnevna krema u svom sastavu sadrži koenzim Q10, hijaluronsku kise­li­nu, ekstrakt Aloe, vitamin E, ši buter, ka­kao buter, ulje semenki grožđa, ulje avo­­kada, argana i jojobe koji je zajedničkim delovanjem čine ultra hidratantnom i odličnom za čak i ekstremno
 suvu i osetljivu kožu.

Koloid dnevna krema ima jako lep nežan miris karakterističan za celu ovu kolekciju i laganu teksturu koja je idealna za kreme ovog tipa. Jako lako se nanosi, razmazuje i koža je veoma brzo upija. 

Nije teška i masna već je vazdušasta i kožu čini veoma mekom, gipkom i izuzetno hidriranom. Pored toga, kožu čini i vizuelno zdravom, sjajnijom i negovanom. Uz to ima i spf 15, tako da je odlična zaštita od sunca u zimskom periodu ili u danima kada se previše ne izlažemo sunčevim zracima.
Zbog svoje jako lepe i lagane teksture idealan je i kao izbor za ispod pudera, jer će koži pružiti maksimalnu dozu hidratacije, a opet puder će preko nje lepo izgledati i neće isušivati kožu.
Smatram da je ova krema izuzetno dobar izbor ako vam treba krema koja će vašu koži dubinski hidrirati, a da pri tome na licu neće zapušiti pore i stvoriti osećaj težine.

Za razliku od dnevne kreme, Koloid noćna krema je nešto gušće koistidencije što je i razumljivo, jer nam svakako noću treba jača nega kako bi se koža regenerisala. Opšte je poznato da je koža tokom noći u fazi mirovanja i da tada najbolje upija i prima benefite preparata sa kojima je negujemo.


Koloid noćna krema se jako lako razmazuje, brzo apsorbuje i ima produženo delovanje tokom cele noći. Dok spavamo, odnosno dok je koža u fazi mirovanja, ova krema zahvaljujući svojim sastojcima poput jona srebra, koenzima Q10 i hijaluronske kiseline tokom noći regeneriše našu kožu, dubinski hidrira, održava vlažnost, ali i obnavlja volumen, čvrstinu i elastičnost kože što dovodi do toga da naša koža bude čvršća i elastičnija, a fine linije i bore manje izražene.
Sjajan je saveznik u održavanju mladalačkog izgleda kože i regulisanju problema sa borama, jer zahvaljujući svom delovanju čini da bore budu daleka prošlost, a lepo i negovano lice sadašnjost.

Smatram da kombinacija ova tri proizvoda, dakle Koloid srebreni serum, dnevna i noćna krema mogu biti veoma učinkoviti kako na kompletnu negu naše kože, tako i u borbi sa borama. Negde mislim da su joni srebra jako zaslužni za to i da ih definitivno treba upotrebljavati kao važne činioce preparata. Nega srebrenom kozmetikom daje superiorne rezultate kako odmah nakon nanošenja, tako i daljom i dužom primenom.

Moram da napomenem da je Koloid nedavno uveo inovativna pakovanja ovih preparata, odnosno premium pakovanja kremica, te se sada mogu kupiti i u pakovanjima sa dozerom. Pored toga, unapređena je i formulacija.
Povodom toga na Koloid zvaničnoj stranici, kao i sajtu aktivno je sniženje od čak 40% na kupovinu dnevne i noćne kreme, kao i akcija gde uz kupovinu srebrnog seruma dobijate na poklon noćnu kremu. Premium kozmetička linija inovativne formule ima promo cenu od po 2000din i poklon Silver Elixir uz svaku kremu.
Mislim da su ovu popusti i akcije sjajni, jer se zaista radi o veoma efikasnim proizvodima koje će naša koža voleti.

Nega lica i prevencija u eliminisanju i nastanku bora nikad nije bila lakša kao što je sada i to sve zahvaljujući Koloid srebrnoj kozmetici.

Нема коментара:

Постави коментар