Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

уторак, 4. октобар 2022.

Kako zamrznuti uporan celulit?

Celulit - tema o kojoj se dosta polemiše među ženskom populacijom. Najviše se priča o njegovom iskorenjivanju, tretmanima i preparatima uz pomoć kojih se možemo rešiti izgleda pomorandžine kore, jer celulit zapravo predstavlja veliki estetski problem, stvara osećaj nezadovoljstva i čini da imamo manjak samopouzdanja. Neretko izbegavamo kupaći, kratke haljine, šorceve jer mislimo da će baš tada celulit biti najviše vidljiv.
Svedoci smo da na našem tržištu postoji veliki broj tretmana i preparata za koje se tvrdi da će baš uz pomoć njih celulit biti potpuno iskorenjen. No, jako je važno voditi računa kome od njih pokloniti svoje poverenje i izabrati idealnog saborca u toj borbi, jer jako često većina njih ne radi ono što obećava. Iz tog razloga potrebno je birati preparate koji u svom sastavu sadrže sastojke poput ekstrakta bršljana, kofeina, kao i ekstrakta kestena. Svi ovi sastojci imaju sjajan efekat na koži u vidu topljenja masnoća, učvršćivanja kože što doprinosi smanjuje vidljivost celulita. Još ako tome dodamo aktivne sastojke koji imaju efekat zagrevanja ili hlađenja, rezultat takvih preparata biće znatno poboljšan.

Jedan brend na našem tržištu došao je na ideju i u dva proizvoda uvrstio sve što bi jedan anticelulit gel trebao da ima počev od korisnih i aktivnih sastojaka, pa sve do jona srebra.

Radi se o Koloid brendu koji je opšte poznat po svojim visoko efikasnim proizvodima sa jonima srebra. 

Dakle, Koloid je pre par meseci na naše tržište izbacio dva anticelulit gela koji imaju sve moguće sposobnosti da postanu idealni saborci u rešavanju upornog celulita. 

Koloid CELLUEXTREME Freeze i CELLUEXTREME Burn su novi anticelulit gelovi koji sadrže efekte hlađenja i zagrevanja, a ja ću vam u nastavku teksta reći nešto više o preparatu koji će zamrznuti celulit i učinit da postane daleka prošlost.


CelluExtreme Freeze, gel sa efektom hlađenja sadrži izvrsnu singeriju sastojka odličnih sposobnosti koji imaju snažan uticaj na kožu što doprinosi brzom topljenju masnih naslaga, učvršćivanju, zaglađivanju kontura, redukciji i smanjenju vidljivosti samog celulita.

Ono što odlikuje ovaj anticelulit gel jeste aktivan sastojak koji pri korišćenju stvara osećaj hlađenja. Sam taj efekat ima odličan učinak na celo telo, jer pored činjenice da hlađenje podstiče rad mišićnog tkiva, pomaže i telu da se reši štetnih materija i toksina. Uz to, efekat hlađenja pomaže i u oblikovanju linija tela, ali i u otklanjanju sindroma "teških nogu" , odnosno sprečava pojavu otoka.


Pored efekta hlađenja, ovaj anticelulit gel ima veoma kvalitetan sastav u kome se nalazi koloidno srebro koje divno umiruje kožu i redukuje upalne procese, jer se bori protiv bakterija bez narušavanja prirodne flore kože. Pored toga, koloidno srebro podstiče elastičnost kože, dubinski regeneriše i osvežava, ali i hidrira popravljajući sam tonus kože.

Uz koloidno srebro, tu su i drugi odlični sastojci poput kofeina, aloe vere, pantenola, mentola, ali i ekstrakta bršljana i kestena, kao i alantoin i pro-dg. 
Čitav ovaj spektar sastojaka čini da CelluExtreme Freeze bude odličan i delotvoran u uklanjanju celulita, ali i u nezi problematičnih delova.

CelluExtreme Freeze, anticelulit gel sa efektom hlađenja dolazi u velikom pakovanju od 200ml. Samim tim, veličina pakovanja osigurava da ćemo imati dovoljno proizvoda za korišćenje koje će rezultirati uklanjanjem celulita.
Samo pakovanje je dosta čvrsto i generalno veoma kvalitetno odrađeno.


Unutar pakovanja nalazi se anticelulit gel i više nego zanimljive strukture. Moram da priznam, da sam po otvaranju pakovanja u pozitivnom smislu ostala zatečena samom teksturom. Skoro nisam srela proizvod da ima ovako zanimljivu koinzistenciju.

Naime, radi se izuzetno gelastoj, po malo želatinastoj teksuri, tako da je za jedno apilciranje potrebna mala količina proizvoda.
Izuzetno lako se nanosi, razmazuje i koža ga veoma brzo upija. Efekat hlađenja koji ima veoma prija i doprinosi opuštanju, a zahvaljujući pantenolu odmah nakon nanošenja i upijanja koža je na dodir veoma mekana i nežna.

Što se tiče samog mirisa, prisutan je miris mentola, ali moram da napomenem da ovo nije klasičan anticelulit gel koji ima jak miris mentola, već se uz mentol nalaze i druge mirisne note koje čine da ovaj gel ima jako lep i prefinjen miris. To mi se veoma dopalo, jer znamo da ovakav tip proizvoda uglavnom ima miris koji ne prija svima što nije slučaj sa ovim gelom.

No, ono što je najbitnije kod ovog preparata jeste njegov učinak. CelluExtreme Freeze se nanosi dva do tri puta dnevno na problematična područija i uz redovnu primenu utiče da izgled pomorandžine kore ili celulit nestane. Prilikom korišćenja, jako lepo hladi i čini sam taj proces uklanjanja celulita prijatnim. Veoma brzo se upija bez ostavljanja masnog traga, te je idealan za sve koji žele da se reše celulita, a da ne zamaste sve oko sebe.
Već nakon par apliciranja primećuju se prvi znaci delovanja u pogledu same kože, jer koža postaje jedrija, čvršća i zategnutija. Daljom primenom dolazi i do samog nestanka celulita. Jednom rečiju, ovaj anticelulit gel zamrzava celulit i čini ga dalekom prošlošću. 
Mislim da definitvno spada u preparate sa kojima ćemo iz borbe sa celulitom izaći kao pobednici i učiniti da bez bojazni i sa puno samopouzdanja uživamo u kratkoj odeći.

Koloid CelluExtreme Freeze anticelulit gel sa efektom hlađenja možete pronaći i poručiti na Colloid zvaničnoj instagram stranici ili putem sajta www.kolid.rs.
U toku je veliko sniženje od čak 30% gde za svega 1421din možemo kupiti ovaj efikasan preparat.
Takođe, na sniženju je i CelluExtreme Burn, anticelulit gel sa efektom grejanja, tako da ukoliko više volite efekat grejanja, možete ga kupiti za svega 1470din.
Mislim da je ovo sniženja zaista osetno, pa ako ste planirali da kupite i probate ove proizvoda, sada je prava prilika.

Za kraj, volela bih da mi kažete, da li vi imate problema sa celulitom i koji proizvod je vaš izbor?

Нема коментара:

Постави коментар