Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

петак, 14. октобар 2022.

Sting of Beauty - Anti-aging krema sa pčelinjim otrovom

Kada je potrebno započeti sa anti age negom? Kada je pravo vreme? Da li je rano krenuti već sa dvadestima ili pak sačekati tridesete?
Koji preparat izabrati kao pomoćnika u eliminisanju i sprečavanju bora, ali i u zatezanju lice?
Sve ovo su pitanja koja u jednom momentu muče svaku devojku, jer nam se na sve strane nude različiti odgovori i prosto ne znamo šta je ispravno. 
Zapravo, svaki tip kože je drugačiji i razlikuje se ne samo po kvalitetu kože, već i po trenutku kada će se na našem licu pojaviti prve borice, te je već od sredine 20-tih godina potrebno krenuti sa anti age negom, jer koža počinje da gubi vlažnost i tada je potrebno više nege. 
Na pojavu bora utiče mnogo faktora počev od same nege, genetike, spoljašnjih faktor, kao i stresa. Jedno je sigurno, a to je da kvalitetnom negom možemo sprečiti nastanak borica, ali i eliminisati već prisutne bore.
Ta nega zahteva proizvode koji su deklarisani da svojim sastavom imaju dubinski efekat na elastičnost, regeneraciju i zatezanje kože, odnosno anti age proizvode.
Negde smatram da prirodna kozmetika sa kvalitetnim sastavom može da pruži izvrsne rezultate u borbi sa borama, jer se u takvim preparatima mogu pronaći izvrsni sastojci odličnih karakteristika.
Prema tome, postoji jedan prirodan proizvod koji bih definitvno mogla da preporučim, a to je Sting of Beauty - Anti-aging krema sa pčelinjim otrovom.

Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom je zapravo prirodna krema koja snagom prirodnih sastojaka pruža anti age negu. Njena osnovna namena je eliminisanje bora i zatezanje svih tipova kože lica. Radi se o prirodnom, jedinstvenom i proverenom proizvodu koji je namenjen svima koji žele da izgledaju mlađe i imaju zdravu kožu lica - znači svima nama.

U svom sastavu sadrži zaista sjajne prirodne sastojke veoma efikasnih karakteristika tako da u ovoj kremi možemo pronaći:

- pčelinji otrov koji stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina
- eterična ulja jajobe i kantariona koja omekšavaju i smiruju kožu
- vitamin E kao moćni antioksidans koji usporava starenje
- organski propolis koje je izvrsan prirodni antiseptik i ima ulogu čišćenja lica. Pored toga predstavlja i idealno sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica
- organski med koji je bogat enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama koje hrane i hidriraju kožu
- antioksidanse koji neutrališu slobodne radikale

Čitav ovaj sprektar sastojaka čini da Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom bude efikasan i delotvoran preparat.

Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom dolazi u pakovanju od 50ml. Pakovanje je jako kvalitetno i napravljeno je od čvrste plastike, što osigurava da je lako i bezbrižno možemo nositi u svakom neseseru. Samo pakovanje kreme je bele boje, sa jasno istaknutim nazivom, tako da odmah znamo o čemu se radi i za šta je ova krema namenjena.
Meni se samo pakovanje jako sviđa, jer je i jednostavno, a opet i elegantno.

Unutar pakovanja nalazi se krema koja ima jako lepu, nežnu teksturu i isti takav miris.
Jako je kremasta, lagana i veoma lepo se razmazuje, a koža je brzo upija. Ima tendenciju da se pri upijanju, odnosno nakon nanošenja oseti blago peckanje i zatezanje što je znak da pčelinji otrov deluje. Nemojte da vas to uplaši i navede da pomislite da krema ne odgovara vašoj koži, jer je to samo efekat i delovanje aktivnih sastojaka u njenom sastavu.

Već nakon prvog korišćenja javljanju se prvi znaci da krema deluje, a daljom primenom su sve više prisutniji. Koža je jedrija, čvršća i zategnutija, bore su manje izražene. Na dodir je mekana i nežna, a lice dobija zdrav i svež izgled. Pored toga, Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom doprinosi hidrataciji, ishrani i regeneraciji kože čime potvrđuje da je pogodna za suvu kožu kao što je moja, ali i za normalnu, kao i masnu kožu kojoj je potrebna regeneracija i saniranje ožiljaka od akni i bubuljica.


Jako mi se svidja činjenica da doprinosi elastičnosti kože što je sjajna predispozicija za prevenciju od nastanka bora, tako da je pogodna i kao proizvod koji ćemo koristiti za negu lica u cilju smanjenja mogućnosti nastanka bora. Pogodna je i za dan, ali i za noć, jer zaista pruža sjajnu negu i hidrataciju. Ja sam je koristila kao dnevnu kremu, jer odlično štiti kožu od spoljašnjih uticaja i nisam imala potrebu da pored nje koristim još jedan proizvod koji će hidrirati, jer je Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom zadovoljavala potrebe moje suve kože.
Zbog svoje lagane teksture idealna je i kao podloga za ispod pudera.


Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom poseduje i više nego sjajne efekte kao preparat sa kojim početi anti age negu i kao preparat sa kojim ćemo iz borbe sa borama izaći kao pobednici. Počev od samog sastava, pa do efekta i delovanja na kožu jasno je da se radi o jedinstvenom i efikasnom proizvodu.

Sting of Beauty anti age kremu sa pčelinjim otrovom možete poručiti preko njihove instagram stranice, kao i zvaničnog sajta.
Cena Sting of Beauty anti age kreme sa pčelinjim otrovom je 1500dim.

Moram da spomenem da trenutno imaju akciju gde uz kupljenu kremu dobijamo na poklon vitamin D 2000iu i to čak 60 kapsula. Vitamin D je odličan suplement neophodan svima, tako da korišćenjem ove akcije dobijamo proizvode uz koje ćemo se negovati ne samo spolja, već i iznutra.


Koža lica pamti koliko vremena i pažnje posvećujemo negovanju, pa nam shodno tome i vraća. Zbog toga, negujmo je efikasnim i proverenim preparatima kao što je Sting of Beauty anti age krema sa pčelinjim otrovom, a ona će nam biti zahvalna i tu zahvalnost ispoljiće kroz zdrav i blistav izgled bez bora i drugih nepravilnosti.

Нема коментара:

Постави коментар