Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 19. новембар 2022.

Melita Mellis žuti puž hidratantna krema

Da li znate da se puževa sluz sve više koristi u kozmetici i njeno dejstvo sve više dobija na značaju? A kako i ne bi kada upravo sama puževa sluz ima izuzetno moćan i jak efekat kada je nega kože u pitanju.
Naime, puževa sluz se vekovima u nazad primenjivala u raznim tretmanima lečenja kože i još tada je davala izvanredne rezultate.
Prepuna je izuzetnih materija kao što su hijaluronska kiselina, bakarni peptidi i druge materije koji se koriste u kozmetičkim proizvodima, što puževu sluz čini popularnim sastojkom u nezi kože.
Puževa sluz se koristi za oštećenja kože, infekcija, suvoće, a uz to ima i antiinflamatorni i antioksidativni sastav koji se pokazao vrednim u smanjenju vidljivosti samih ožiljaka i pojava akni.

Jedan prirodni brend na našem tržištu iskoristio je benefite ovog moćnog sastojka i napravio izvrsne preparate za negu kože.
Radi se o Melita Mellis, ručno rađenoj prirodnoj kozmetici koji u svom asortimanu ima kreme, kao i druge proizvode sa puževom sluzi.


Jedna od najpoznatijih krema u svom asortimanu koja poseduje Melita Mellis jeste upravo žuti puž hidratantna krema.
Naime, žuti puž hidratantna krema jeste 100% organska i ručno rađena krema za lice i telo. Namenjena je uklanjanju ožiljaka, strija, akni, fleka, ali i uklanjanju plitkih bora i proširenih pora.

U svom sastavu pored puževe sluzi sadrži sjajnu prirodnu singeriju sastojaka među kojima se nalazi ulje ruže, nevena, lešnika, jajobe, timijana, lavande, ruzmarna, kao i vitamin E i mnogi drugi višestruko korisni sastojci.
Čitav ovaj spektar potvrđuje da se radi o kremi sa izuzetnim i korisnim delovanjima.

Melita Mellis žuti puž krema za lice dolazi u pakovanju od 50ml. Samo pakovanje je jako lepo, kombinacija boja zlatne i žute doprinosi da samo pakovanje izgleda jako elegantno i privlačno.
Po otvaranju pakovanja, ono što me je veoma iznenadilo jeste i boja same kreme koja se slaže uz najpre naziv žuti puž , a zatim i uz pakovanje.


Ova krema ima jako lepu žutu teksturu poput nekog melema. Na prvi pogled deluje masno i teško, ali kada krenete da je utrljavate u kožu videćete da je ona najpre uljana, nikako masna i teška. Izuzetno je mazna, nežna i koža je veoma brzo upija.

Uz jako lepu teksturu prisutan je i miris. Moram da kažem da ova krema ima jako lep, biljni miris. Nije jak i napadan, ali je svakako prisutan.

Što se tiče same sposobnosti ove kreme i njenih benefita, Melita Mellis žuti puž krema spada u regenerativne, a i uz to hidratantne kreme za lice i telo. Idealno hrani kožu, ne masti je, ne zapušava pore već koži pruža izgled negovane, čiste, sjajne, jedrije i elastičnije kože.
Idealan je izbor za probleme sa bubuljicama, jer jako lepo umiri kožu, pomogne da akne i bubuljice što pre prođu, a da ožiljci nastali njihovim prisustvom nestanu. Mislim da će se zbog ovoga posebno dopasti tinejdžerima koji vode bitke sa ožiljcima od akni i bubuljica.
Kada smo kod ožiljaka, Melita Mellis žuti puž krema idealna je i za tretiranje ožiljaka od strija, jer zahvaljujući superiornom sastavu regeneriše kožu i pomaže da strije što pre nestanu.
Moram i da napomenem da je ova krema izuzetno dobra i kod problema sa herpesom na koži, jer pomaže da se neprijatni simptomi što više ublaže i da sam herpes što pre prođe. To je zasluga puževe sluzi u ovoj kremi, jer kao što sam rekla još na početku, puževa sluz ima jaka antiinflamatorna i antioksidativna svojstva.

Smatram da je Melita Mellis žuti puž krema jedan veoma korisan preparat čiju svrhu i učinak mogu da vide svi, počev od tinejdžera, mama koje imaju problem sa strijama, pa i do žena i devojaka koje žele da očiste, regenerišu i imaju sjajnu i zdravu kožu.
Cena Melita Mellis žuti puž kreme je 2600din i možete je poručiti preko njihovog zvaničnog instagram profila.
Tamo, pored svih proizvoda i informacija o njima, možete pročitati i utiske drugih ljudi koji su koristili njihove preparate, videte fotografije pre i posle korišćenja i uveriti se u efikasnost samih proizvoda.
Mislim da poseduju zaista bogat asortiman i da svakako zaslužuju da se obrati pažnja na njih, jer efikasnost i sam sastav njihovih preparata daje ogroman učinak.

Нема коментара:

Постави коментар