Lični blog o kozmetici,modi i ostalim temama koje interesuju svaku damu.

Архива чланака

Странице

субота, 14. јануар 2023.

Glory Smile - Idealan izbor za savršeno bele zube

 Lepi, beli zubi su jedan od osnovnih znakova koliko vodimo računa o sebi, jer dentalna higijena je jako važna i predstavlja nešto čemu je potrebno posvetiti dosta pažnje. No, često bez obzira koliko pažljivo birali dentalna sredstva za higijenu i bili redovni kada su u pitanju stomatološki pregledi, naši zubi imaju žutu boju. Žuti zubi imaju tendenciju da loše izgledaju i samim tim da utiču na naše samopouzdanje. Shodno tome veoma često znamo da pribegnemo sredstvima za izbeljivanje zuba, kako stomatološkim tretmanima, tako i kućnim metodama.

Kada smo kod kućnog izbeljivanja zuba, na našem tržištu postoji dosta brendova koji svojim preparatima obećavaju biserno bele zube, ali jako malo njih to i zaista radi. Bilo da se radi o pastama za izbeljivanje zuba, olovkama ili trakicama jako je važno obratiti pažnju kome poklanjamo svoje poverenje, jer pojedini preparati za izbeljivanje zuba mogu da nam donesu više štete nego koristi. Shodno tome idealnog saborca u uspešnom izbeljivanju zuba moramo pažljivo birati.

Od skoro na naše tržište stigao je jedan brend koji je broj 1. u Americi kada je izbeljivanje zuba u pitanju i on nam nudi revolucionaran način kako ukloniti žute tragove sa zuba i dobiti blistav osmeh i to sve na prirodan način bez upotrebe hemikalija i loših sastojaka.

Radi se o Glory Smile i njihovom V34 Colour Corrector Serumu.


 Glory Smile je brend koji je na naše tržište doneo novi proizvod koji će podpomoći da naši zubi sijaju punim sjajem. Znači blistavo beli zubi bez žutih mrlja i tragova. Radi se o prirodnom preparatu čiji se sastav zasniva na prirodnim sastojcima kao što su sorbitol, xylitol i glycerin koji su potpuno bezbedni za upotrebu.


  V34 Colour Corrector serum je proizvod koji je prvenstveno namenjen održavanju beline zuba, ali i neutralisanju žutih tonova i uklanjanju žutih mrlja sa zuba što znači da je ovaj serum sjajan za osobe koji su pušači i za osobe koji dosta konzumiraju kafu, crno vino i kurkumu jer upravo stvari kao što su cigarete i kafa, kurkuma i crno vino imaju tendenciju da ostave žute tragove na našim zubima.

Zanimljivo je da se radi o serumu koji sadrži V34 formulu koja je zadužena za upravo spomenuto uklanjanje žutih tragova. Kao što dame sa plavom kosom koriste ljubičasti šampon za neutralisanje žutih tonova na kosi, tako i V34 serum neutrališe žutu boju na našim zubima. Na jednostavan način objasniti, korekcija boja počinje na krugu boja, gde su ljubičasta i žuta komplementarne boje jedna naspram druge čime upotrebom ljubičaste boje dolazi do neutralisanja žute boje.

Glory Smile V34 Colour Corrector serum dolazi u pakovanju od 30ml. Samo pakovanje je jako lepo i ima pumpicu koja olakšava doziranje, ali i korišćenje proizvoda. 

Što se tiče samog koriščenja ovog inovativnog seruma ceo postupak je prilično jednostavan. Sve što je potrebno jeste naneti na četkicu dve pumpice seruma, zube prati 2 minuta, a zatim isprati vodom.  Kao klasično pranje zuba samo se ovde radi o beljenju zuba.

 Sama tekstura ovog seruma ili kako bih rekla, inovativne paste za zube jeste prilično gelasta gušće strukture tako da pri korišćenju ne curi sa četkice. Prilično je prijatan za upotrebu i na prvi mah ima slatkast ukus ali nakon ispiranja ostavlja svež dah i to sve zahvaljujući menti koju sadrži u svom sastavu.

Pored svežeg daha ono što je i više nego primetno nakon korišćenja seruma jeste da su zubi čisti, ali i belji. Već nakon par dana redovnog korišćenja razlika je očigledna i definitivno mogu zaključiti da ovaj preparat zaista i radi. Kao neko ko ima žute zube nakon korišćenja seruma taj žuti pigment je znatno neutralisan, što je zaista fenomenalno. Mrlje od kafe su nestale i zubi dosta lepše izgledaju što je i više nego dovoljan znak da nastavim sa korišćenjem ovog preparata, jer njegovom upotrebom dobijam belje zube i lepši osmeh prepun samopuzdanja. Ako i vi imate problem sa žutim zubima i ne znate kako da se rešite tih žutih mrlja Glory Smile V34 Colour Corrector serum je sjajan izbor. Prirodan je, zdrav i potpuno bezbedan za upotrebu sa više nego sjajnim rezultatima.

Cena Glory Smile V34 Colour Corrector seruma je 3990din, ali sada je na sniženju i košta 2990din. Dostava je besplatna i naručivanje se vrši preko zvaničnog sajta, kao i putem facebook stranice i instagram profila. Pored navedenih mreža, ovaj proizvod možete poručiti i na broj telefona 063 891 77 04 ili 065 99 28 17. Moram i da napomenem da često imaju razne akcije, te je do pre par dana važila akcija gde uz kupovinu dva seruma treći dobijamo gratis. Kako bi bili u toku sa svim akcijama i pogodnostima preporučila bih vam da zapratite njihovu facebook stranicu i zvanični instagram profil gde pored informacija vezanih sa naručivanje možete dobiti i odgovor na sva pitanja u vezi seruma, njegove efikasnosti i delovanja.

Neka vaš izbor za lepši osmeh bude bezbedan i siguran preparat, a Glory Smile V34 Colour Corrector serum je idealan izbor. Ako ste ga probali, obavezno mi javite svoje utiske.

Нема коментара:

Постави коментар